Burdaki Siyah Giriş Nedir Oraya Ne Sokuyoruz TV Girişi Falansa Nasıl Çalışır
kardeş bişey gözükmüyor daha büyük bi resim gönder sitersen
o giriş s-video baglantısıdır elinde uygun bir kablo varsa tv den görüntü alabilirsin ama hiç ugraşmamanı tavsiye ederim deymez ve biraz ugraştırıcıdır[eger kartının vivo özelligi varise video-in olarakda kullanılır yani harici bir cihazdan görüntü kaydı
ŞİMDİ GÖZÜKTÜMÜ
S-video girişi... Oraya Tv bağlayıp aynı anda hem donanımhaber'de gezerken hem de GS maçını da kaçırmamış olursun. (çok gol yedik ya )
tv out çıkışı uygun kablo ile tv ye görüntü aktarabilirsin
S-video girişi... Oraya Tv bağlayıp aynı anda hem donanımhaber'de gezerken hem de GS maçını da kaçırmamış olursun. (çok gol yedik ya )
Gs deme rezilllerrr yaaa
BENİM 1.SLOTTA 1204 MB RAM VAR 2. SLOT A 128 MB RAM TAKSAM KÖTÜ BİŞİ OLURMU
quote:
Orjinalden alıntı: ohhohh
Konudan tasarruf buraya açıverdin dimi? Hey allahım ya... Ram tipleri ve saat hızları aynı değilse hata alırsın. Ne gerek var ki o 128 Ram bişey kazandırmayacak sana. Boşver 1024 yeter. (Başka bişey yazma istersen hı?)
Diğer soruya gelince o kablo çoğu bilgisayarcıda ve bazı vcd'cilerde bulunabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: ohhohh
olurmu acaba
Ben Bu Windows"un Ta .... Yav 2 Saat Oldu İne Format İstiyo Bu Kaçıncı Yeter Da Yeter 6 Aydar Beri Bilgisayar Kullandıgım yok Hep Format Çooooooooook Yavaş Ne Lan Bu Ben Böyle İşin ttttaaaaaaaaaaa..****....... Yav Bir Günde Bi İnsan 150 dEFA FORMAT ATARMI NİYE ÇOK YAVAŞ ANLAMADIM SİSTEM TAM TEŞEKKÜRLE PERFORMAN = BAKKAL KAZIGI BUNE LA YETER Bİ YARDIM EDİN LÜTFEN YADA BIKTIM ARTIK AAAAAAAAAAAAA NİYE BÖYLE ÇOK YAVAŞ
quote:
Orjinalden alıntı: thunderwatcher
Tv ye görüntü mü aktarıyor. Yoksa tv den görüntü alıp bilgisayara mı aktarıyo anlamadım.
Tv'ye görüntü aktarır genelde ekran kartı kutusunda kablosu çıkar sarı renkte olur. Çıkmamışsa bilgisayarcılardan temin edebilirsin pek bi ucuz hatta bedava verirdim ben
Arkadaşım bu bir çıkıştır,yani tvye görüntü gönderir. Bilgisayarınıza 2.monitor olarak tanıtabilirsiniz televizyonu. Size S-Video to RCA kablosu lazım,bu da zaten ekran kartı kutusundan çıkar.
tv çıkıiı alırsın, ama yazıdan ziyade film için kullanılabilir.
Filmlerde ve oyunlarda mükemmel oluyor,kart ayarlarından full screen görüntüyü tv çıkışına verirseniz aynı anda hem forumlarda gezebilir hem de TV ekranında film izleyebilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
Filmlerde ve oyunlarda mükemmel oluyor,kart ayarlarından full screen görüntüyü tv çıkışına verirseniz aynı anda hem forumlarda gezebilir hem de TV ekranında film izleyebilirsiniz.
süper bir olaymıs ha
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme