Şimdi Ara

Bu Giris'te Nedir EKRAN KARTINDAKİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burdaki Siyah Giriş Nedir Oraya Ne Sokuyoruz TV Girişi Falansa Nasıl Çalışır

• kardeş bişey gözükmüyor daha büyük bi resim gönder sitersen
  • o giriş s-video baglantısıdır elinde uygun bir kablo varsa tv den görüntü alabilirsin ama hiç ugraşmamanı tavsiye ederim deymez ve biraz ugraştırıcıdır[eger kartının vivo özelligi varise video-in olarakda kullanılır yani harici bir cihazdan görüntü kaydı
  • ŞİMDİ GÖZÜKTÜMÜ

• S-video girişi... Oraya Tv bağlayıp aynı anda hem donanımhaber'de gezerken hem de GS maçını da kaçırmamış olursun. (çok gol yedik ya )
  • tv out çıkışı uygun kablo ile tv ye görüntü aktarabilirsin
  • O Kablo Nerden Bulunabilinir Acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

S-video girişi... Oraya Tv bağlayıp aynı anda hem donanımhaber'de gezerken hem de GS maçını da kaçırmamış olursun. (çok gol yedik ya )

Gs deme rezilllerrr yaaa
  • BENİM 1.SLOTTA 1204 MB RAM VAR 2. SLOT A 128 MB RAM TAKSAM KÖTÜ BİŞİ OLURMU
  • quote:

Orjinalden alıntı: ohhohh

BENİM 1.SLOTTA 1204 MB RAM VAR 2. SLOT A 128 MB RAM TAKSAM KÖTÜ BİŞİ OLURMU

Konudan tasarruf buraya açıverdin dimi? Hey allahım ya... Ram tipleri ve saat hızları aynı değilse hata alırsın. Ne gerek var ki o 128 Ram bişey kazandırmayacak sana. Boşver 1024 yeter. (Başka bişey yazma istersen hı?)

Diğer soruya gelince o kablo çoğu bilgisayarcıda ve bazı vcd'cilerde bulunabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: ohhohh

BENİM 1.SLOTTA 1204 MB RAM VAR 2. SLOT A 128 MB RAM TAKSAM KÖTÜ BİŞİ OLURMU

olurmu acaba
  • Ben Bu Windows"un Ta .... Yav 2 Saat Oldu İne Format İstiyo Bu Kaçıncı Yeter Da Yeter 6 Aydar Beri Bilgisayar Kullandıgım yok Hep Format Çooooooooook Yavaş Ne Lan Bu Ben Böyle İşin ttttaaaaaaaaaaa..****....... Yav Bir Günde Bi İnsan 150 dEFA FORMAT ATARMI NİYE ÇOK YAVAŞ ANLAMADIM SİSTEM TAM TEŞEKKÜRLE PERFORMAN = BAKKAL KAZIGI BUNE LA YETER Bİ YARDIM EDİN LÜTFEN YADA BIKTIM ARTIK AAAAAAAAAAAAA NİYE BÖYLE ÇOK YAVAŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

S-video girişi... Oraya Tv bağlayıp aynı anda hem donanımhaber'de gezerken hem de GS maçını da kaçırmamış olursun. (çok gol yedik ya )

Tv ye görüntü mü aktarıyor. Yoksa tv den görüntü alıp bilgisayara mı aktarıyo anlamadım.
  • Tv'ye görüntü aktarır genelde ekran kartı kutusunda kablosu çıkar sarı renkte olur. Çıkmamışsa bilgisayarcılardan temin edebilirsin pek bi ucuz hatta bedava verirdim ben
  • Arkadaşım bu bir çıkıştır,yani tvye görüntü gönderir.
    Bilgisayarınıza 2.monitor olarak tanıtabilirsiniz televizyonu.
    Size S-Video to RCA kablosu lazım,bu da zaten ekran kartı kutusundan çıkar.
  • tv çıkıiı alırsın, ama yazıdan ziyade film için kullanılabilir.
  • Filmlerde ve oyunlarda mükemmel oluyor,kart ayarlarından full screen görüntüyü tv çıkışına verirseniz aynı anda hem forumlarda gezebilir hem de TV ekranında film izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Filmlerde ve oyunlarda mükemmel oluyor,kart ayarlarından full screen görüntüyü tv çıkışına verirseniz aynı anda hem forumlarda gezebilir hem de TV ekranında film izleyebilirsiniz.

süper bir olaymıs ha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.