Şimdi Ara

bu görevi yapan arkadaslardan yardım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    NPC: Salmai(tarim ferry)
    1: Salmai(tarim ferry) ile konus sonra Leeguk’a git "Asa's flute"al.
    Ödül: ???

arkadaslar tarim feryy deki adamdan bi asa aldım ve nereye verileceğini blmiyorum
    ustteki yazılanlara göre salmai den almamız gereken asa yı yan tarafdaki feryy den aldık ama bi yere veremedik lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz acale olursa sevinirim şimdiden tsk ler

• Level 35 - Asa’s Grumble  
    NPC: Salmai(tarim ferry)
    1: Salmai(tarim ferry) ile konus sonra Leeguk’a git "Asa's flute"al.
    Level 35 - Wangwun’s Request (Asa’s Grumble görevinin bitmesi lazim)
    NPC: Wangwon(Jangan’da gambling house)
    1: Wangwon ile konus.
    Level 35 - Looking for Chinese Liquor (Wangwun’s Request görevinin bitmesi gerek)
    NPC: Yangyun(herbalist)
    1: Hyeongcheon öldürün 100 "Hyeongcheon powders" toplayin.
    2: Ong öldürün ve 100 "Ong's feelers" toplayin.
    3:Small Red Scorpion öldürün ve 100 "Legs of Small Red Scorpion" toplayin.
    Ödül: 40k exp and 18k sp exp
    Level 35 - Looking for European Liquor (Wangwun’s Request görevinin bitmesi lazim)
    NPC: Jangan: Yangyun(herbalist)
    1:Earth Magician öldürün ve 100 "eyebrows of Earth Magician" toplayin.
    2:Blood Death Flower öldürün ve 100 "Blood Death Flower's leaves"toplayin.
    3:Red Scorpion öldürün ve 100 "Legs of Red Scorpion" toplayin.
    Ödül: 40k exp, 18k sp exp
    Level 35 - Huhoan’s Book (Looking for Chinese Liquor & Looking for European Liquor görevlerinin bitmesi lazim)
    NPC: Jangan: Huhoan(gambling house)
    1: Huhoan(gambling house) ile konus.
    Level 35 - Drinking with Huhoan (Huhoan’s Book görevinin bitmesi lazim)
    NPC: Jangan: Huhoan(gambling house)
    1: Huhoan(gambling house)ile konus, liquor ver icsin.(2 tane;önceki görevlerde yapmistin)
    2: Daha cok isterse,kitap hakkinda konus ve fluete ile degistokus yap.

KompLeks bir görev,fLutu aLdıktan sonra sırasıyLa diğer görevLeri de tamamLaman gerekiyor..
    Chinese ve European Likör görevLerini tamamLadığın zaman bu görevLerden içki aLacaksın,şampanya,viski,şarap vs.
    Bundan sonra Huhoan'a gideceksin ve O'nu sarhoş etmeye çaLışacaksın ve fLutu kitapLa değiştireceksin,adamı sarhoş etmesi oLdukça zor,içkiLerin bitmesi ve görevi tamamlayamaman durumunda ertesi gün içkiLeri aLdığın Npc'lerLe tekrar konuşup yine içki aLman mümkün görevLeri tekrar yapmana gerek oLmaksızın ..
    Ben 5 gün Jangan'a gidip geLmiştim görevi tamamLayabiLmek için..
    Umarım yardımı oLmuştur ..
    saygıLarımLa ..

• ya ben chınese liköru yaptım ama avrupyı alamıorum chınese verıo gerı nası lacam
  • ggr bende çok büyük bi hata yaptm yanlışlıkla fülüdü npcye sattm
    şimdi napabilirm tekrar vermedi adam fülüdümü

• hata yapmamışsın iyi yapmışsın o görew adamı delirtir aslında cok uğraştırıyor aslında ama güzel sp weren görewlerden biri sanırım bi daha flütü sattıktan sonra dönüşü yok diğer arkadasa gelince europan likörleri floradan alıyorsun hani janganda traderın yanındaki şarışın bomba neyse onun da istediği bişeyler wardı 100 er 100 er 3 ayrı madde topluyacaktın ?? yaptın mı onları??? onları yapıp werdiysen flora ya uğramayı unutmuşsundur bir de o görewde dikkat edeceğin nokta içkileri hangi sıra ile wereceğin bak kapıdaki iri yarı bodyguard ı sarhoş etmeden ewwel oradaki konuştuğun lottery ticket seller abin sana hangi sıra ile içki wermen gerektiğini sölüyo yoksa gider bütün köpek öldürenler bırak onlara yanmam viskilerde gidioneyse eğer sarhoş etmeyi beceremezsen umutsuzluğa kapılma bi süre sonra tekrar git flora ile yangyung a sana tekrar weriolar içkileri ok hade kolay gele

• ULAN BENİM LVL 34

35 E GELİNCE O GÖREVİ YAPAMIYACAGIMDAN ADIM GİBİ EMİNİM
  • abi çok saol bende 9 tane yangyungun ıckısınden var
    o bombaya gıdem :D
    saol abi çok saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alone_In_The_Dark

ggr bende çok büyük bi hata yaptm yanlışlıkla fülüdü npcye sattm
    şimdi napabilirm tekrar vermedi adam fülüdümü

senin fülüt yalan olmuş geri dönüşün yok bildiim kadarıyla

• geçmiş olsun
  • ben o flüt olayını farkettiğimde lv38 olmuştum, o saatten sonrada gidip earth magician aramak sıkıcı, flutu direk npc ye sattım
  • yatım gorevı ıııı :D
  • Arkadaşlar bu görevin bu sitede 100 yayınlanışı olmuştur... Ama genede anlatıım baqın ilk önce herbolist boriden aldıgınız içkileri sırası farketmes içirin.. Sonra flora nın verdigi wine sonra da champange içirin ve kitap mevzuna girin olay biter.. Hatırladıgım kadarıyla 340.000 gold para 320.000 ex 187500 skill point verio... Artık yaparsınıs heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.