Şimdi Ara

Bu iki ekran kartından birini seçmem lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben şimdi bir sistem toplamak istiyorum
    işlemci Q6600
    ram OCZ Reaper ısı borulu
    alıcam fakat bi anakart belirleyemedim

ekrankartında da alltaki ikili arasında kaldım
    (monitörüm 22 inç DEĞİL)

SAPPHIRE HD4870 TOXIC 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10.1, DDR5, 256 bit, 780/4000 266 dolar+KDV

buda yukardakinin 1gb si

POWERCOLOR - HD4870 PCS+ 512MB GDDR5 3800 MHZ BELLEK 299 dolar+KDV

bu ikiliden birini seçmek istiyorum. Powercolor'ın fandaki duraklamaları ve bios probleminide dikkate alarak hangisini seçebileceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Şimdididen teşekkürler...

NOT: ARADAKİ FİYAT FARKI PEKTE BİRŞEY DEĞİŞTİRMEDİĞİNDEN DİKKATE ALMAZSSANIZ DAHA İYİ OLUR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeThAsOuR -- 12 Şubat 2009; 21:45:44 >

• Toxic
  • Başkalarının benim açtıgım nvidia konusunda giripte ati lafı etmeleri gibi yapmayıp senin gösterdigin kartlardan birini önericem.Sapphire'inkini al daha iyi bir sogutması var.Şimdiden hayırlı olsun.Bide bari elinde olmayanı belirtmek yerine elindeki monitörü belitseydin :D.Olsun iyi ki sonradan bakmışım konuya.Düzelttim hala sapphire diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barcan -- 11 Şubat 2009; 20:59:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: T-MAC*1

Toxic

PCS+ nın etkisi hiç yok mu üstünlük için...

quote:

Orjinalden alıntı: barcan
    Başkalarının benim açtıgım nvidia konusunda giripte ati lafı etmeleri gibi yapmayıp senin gösterdigin kartlardan birini önericem.Sapphire'inkini al daha iyi bir sogutması var.Tek demek istedigim yüksek çözünürlükte oynayacaksındır ki zaten elinde 22" monitör var.Bence 4870'in 1gb lık modellerine bak yüksek çözünürlükte daha rahat edersin .Şimdiden hayırlı olsun

Aslında tam tersine benim 22" monitörüm yok.Oraya "olmayacak" yerine yanlışlıkla "olmayak" yazmışım onu düzelttim yani monitörümün 22" olmadıını göz önüne alarak tekrar bir değerlendirme yapabilir misin???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeThAsOuR -- 12 Şubat 2009; 20:42:41 >

• 22" monitöre 512 mb kart alman biraz yanlış tercih gibi duruyor.  
    çekirdek ve ram hızlarından biraz fedakarlık ederek 1 gb lık birşey alman
    daha mantıklı olur çünkü senin. şuna bakmanı öneririm...

http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari_kategorisinde/
    sapphire_hd4870-334-7181.html

tam bu mesajı yazdım 22" monitör yok demişsin tabiki sapphire 512MB derim ben

geç o PCS+ olayını sen şu sistemi görmedin galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wurtz -- 11 Şubat 2009; 20:56:19 >

• Şimdi kardeş 20 dolar + KDV verip bunu alıp yine 22" olmayan bir monitöre taksam alacağım verim

SAPPHIRE HD4870 TOXIC 512 MB'dan daha iyi olur de mi ???

Yani 1 GB'lığı mı alayım yoksa 512 MB'lığı mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeThAsOuR -- 13 Şubat 2009; 0:09:38 >

• tabi ki sapphire
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.