Şimdi Ara

Bu İlana Dikkat Edin. Boşuna Masraf Etmeyin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-emsalsiz-407-executive-218713193/detay

Yukarıda adresini verdiğim 35 CUL 86 plakalı ilana özellikle İzmir ili dışında gidecekler kendi masraflarını garanti altına almadan gitmesinler. Nedeni ne gelince. Bu araç ilan tarihinden itibaren 2 kere satın alınmak için anlaşıldı. İlk anlaşmada araç sahibi araçtaki hasar kayıtlarında haberdar edilince bilmediğini söyleyerek anlaşılan paradan indirim yaparak satmaya kalktı. Daha sonrada anlaşılan parayı yükselterek yayından aldığı ilanı tekrar yayına aldı. Daha sonra ben kendisiyle irtibata geçtim aracı almak için anlaştım. Anlaştığım fiyatta 28600 TL idi. Anlaşma şartlarında araçta hata boya sökülen takılan yoktur. Gelen hasar kayıtlarının da marşpiyel arka stop ve sileceklerin kaskodan yaptırılması neticesinde oluşan meblağlar oldu şeklindeydi. İlanın ikinci kere yayına alınmasında yapılan açıklamayı ayne kopyala yapıştırla yapıştırıyorum; "ARKADAŞLAR MERHABA,ARAÇ 2006 DOLU MODEL OLUP SANRUF HARİÇ FUL, KREM DÖŞEME RENKLİ EKRAN, LASTİKLER 2000KM YAPTI YAĞ DEĞİŞELİ 500KM OLDU, ARAÇ KAPORTA MOTOR VE MEKANİK ELEKTRONİK AKSAMINDA BİR KURUŞ SIKINTI OLMAYIP, 1 ADET SAĞ ALT KAPI MARSBEL DEĞİŞTİ 940TL ARKA STOP LAMBASI 450TL SİLECEKLER DEĞİŞTİ 148TL BUNLAR KASKODAN ALINDIĞI İÇİN HASARDA GÖZÜKÜYOR, 2 ADETTE YAYA KAZASI BUNLAR MADDI HASARLI DEĞİL, SORGULAMADA BUNLAR ÇIKLACAK, SİGORTACINIZA VE TAKİPÇİNİZE BU HASARALARIN NEDENLİ SIKINTI OLUP OLMADIĞINI SORUP BENİ BUNA GÖRE ARAYIN, TEKRAR EDİYORUM İSTENİLEN SERVİSE GÖSTERİN ÇIKACAK EN UFAK BİR HASAR DEĞİŞEN BOZUK VE ARIZALI BOYALI BİR YERİ VAR İSE BEN SİZE SERVİS PARASININ İKİ KATINI ÖDEYECEĞİM, ARAÇ OLABİLDİĞİNCE ORJİNAL VE BAKIMLI, İLGİLENEN ARKADAŞLAR BU HASARLARI ÖĞRENMEDEN KAZASI VAR HASARI VAR DİYE LÜTFEN ARAMASINLAR, ARAÇ BAŞINDA KÜÇÜK BİR PAZARLIK OLUR, TEŞEKKÜRLER," Bende bu açıklamalar üçerine sahibiyle konuştum daha önceki yazdığım meblağ üzerinde anlaştım. Tekrardan sahibinde araçta herhangi bir masrafın olmadığının teyitini aldım masrafının olması sonucunda açıklamada yazdığı gibi her şeyi karşılayacağını bunun daha ilerisini olmadığı söyledi. Ispartadan kalktım gittim beni otogardan başka bir araçla aldılar. Çünkü aracın sigortası yok. Vizeside 11. ayda bitiyor. Gittik ekspertize ekspertizde aracın sol arka çamurluğu şuanki ilanda yazdığı gibi değil komple boyalı olduğu teker kısmına doğruda macunlu olduğu aynı zamanda Motorda çok kötü yağ kaçaklarının olduğu üst kapak contasında yağ kaçağının olduğu, direksiyon kutusunda yağ kaçağının olduğu ve revize edilmesi gerektiği, motor alt kısmının komple yağ içerisinde olduğu bizzat tarafıma gösterildi. Ayrıca aracın baskı balatasının bittiğini debriyajın kavramadığının yolda bile kalınabileceği ve gaz pedalı sensörünün arızalı olduğu, ön tamponun güneş yanığı, deformasyonsuz olduğu söylenen koltuklarda sigara yanığı ve şoför koltuğunun yan hava yastığı ile birleşen yerin yırtıldığı bizzat tarafımca görülmüştür. Ekspertiz sonunda bir yere geçildi konuşuldu aracın hatasız boyasızdan tek parçası boyalı baya da bir masrafının olduğu ortaya çıktı. masrafların 2 katını karşılayacak araç sahibi de sıfır arabamı satıyoruz 2006 model araba bu demeye başladı sonuç hüsran. Sonuç diğer tarafı düşünenler için alacaklı olma zamanı. Ama en önemlisi bu tür şeyler Allah kitap inanç üzerinde yapılıyor ya ona yanıyorum. İlanın yer aldı site ile konuşuldu gerekli şikayetler yapıldı. Buraya da almayı düşünenler görsün diye yazıyorum. Kısacası aracı ekspertizi de budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertani -- 14 Temmuz 2015; 0:21:06 >

• Şaşırtmadı.

Bilgi için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertani E kullanıcısına yanıt
    bu tür olaylarda plakayıda yazın yazınıza google dan aratıldığında plaka yazılınca yazınızda görülür.
  • Aracın piyasası bellidir, bi yerden artık biryere boşuna gitmeyin, çünkü bu ekonomi yönetimi sonucu 20-35 yaşında araçlarla doldu piyasa, artık herkez 2. el araç arıyor, zaten sıfır almak hem imkansız hem yitirilen değeri ilede mantıksız.

buna rağmen piyasada düşeş araç olduğuna, ekmek yiyeceğine, sıfır gibi tertemiz araçların ölü eşek parasına alınabiliceğine inanan herkezin başına butip olay gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

bu tür olaylarda plakayıda yazın yazınıza google dan aratıldığında plaka yazılınca yazınızda görülür.

Uyarı için teşekkürler plakayı ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

Aracın piyasası bellidir, bi yerden artık biryere boşuna gitmeyin, çünkü bu ekonomi yönetimi sonucu 20-35 yaşında araçlarla doldu piyasa, artık herkez 2. el araç arıyor, zaten sıfır almak hem imkansız hem yitirilen değeri ilede mantıksız.

buna rağmen piyasada düşeş araç olduğuna, ekmek yiyeceğine, sıfır gibi tertemiz araçların ölü eşek parasına alınabiliceğine inanan herkezin başına butip olay gelecek

Aslında sorun sıfır gibi tertemiz araçların ölü eşek parasına alınabileceği düşüncesinden ziyade dolar euro artı sıfırların parası arttı veya bayram geldi gibi düşüncesi ile aracın ederinden çok daha fazla fiyat istemek. Ha diyeceksin mal kişinin istediğini ister, o zaman bende kabul ettirdiğim fiyata alırım. Satan ister satar ister satmaz, alanda ister alır ister almaz. Yeterki beyan düzgün olsun. Kabul edilebilir hatalara varım ama "bir masraf olursa 2 katını ödeyeceğim deyip" gidince yazdıklarını hem kabul edip hem de gereğini yapmamak farklı bir statüye girer.

• ertani E kullanıcısına yanıt
    dolar, bayram, ayrı bir konu, benim dediğim eğer ucuzuna bakıyorsanız, araçların ucuzları içinde temizleri yok artık, ya pert, ya pert kaydı yok ama gizliden pert, kimse sıfır gibi yarış atını, ölü eşek parasına satmaz, beklentiniz ucuz araçsa sonucu da bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.