Şimdi Ara

Bu Kardeşinize Bi Yardım Edin dh :( :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler Öncelikle Uzun Uzun Yazmayıp Özet Geçicem Biraz Uzun bi Özet

-Şuan bi İlişkim Var Ve Kız arkadaşımı Seviyorum

-birkaç yıl önce şuan ki kız arkadaşımla tanışmadan önce bi kız görüp çok sevmiştim çok tatlı geliyodu teklif ettim kabul etmemişti

-şimdi o kızla yeniden karşılaştım ve aklımdan çıkmıyo hala çok tatlı geliyo

-çok kararsızım her ikisine karşı bişeyler hissediyorum

-size sorum ise hangisine yöneliyim yani şuanki kız arkadaşımdan ayrılıp eski sevdiğimemi yoksa devam mı

Not:eski sevdiğim kişinin teklifimi kabul etme olasılığı yüksek değil

• Bkz:Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak
  • İkisini de bırak .. Öyle yok kız arkadaşımı seviyorum ama eski bir kızı unutamıyorum ile yürümez her ikiside . Git kafanı dinle , kızları da rahat bırak yollarına gitsinler ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanYouBeMyDoctor?

İyi geceler Öncelikle Uzun Uzun Yazmayıp Özet Geçicem Biraz Uzun bi Özet

-Şuan bi İlişkim Var Ve Kız arkadaşımı Seviyorum

-birkaç yıl önce şuan ki kız arkadaşımla tanışmadan önce bi kız görüp çok sevmiştim çok tatlı geliyodu teklif ettim kabul etmemişti

-şimdi o kızla yeniden karşılaştım ve aklımdan çıkmıyo hala çok tatlı geliyo

-çok kararsızım her ikisine karşı bişeyler hissediyorum

-size sorum ise hangisine yöneliyim yani şuanki kız arkadaşımdan ayrılıp eski sevdiğimemi yoksa devam mı

Not:eski sevdiğim kişinin teklifimi kabul etme olasılığı yüksek değil

Saçma bi konu iyice sapıttı millet

• Peki kız arkadaşın da seni seviyor mu? Bence en önemli soru bu.
  • Zor bir durum olduğunu düşünerekten hevesle aşkı karıştırdığını da belirtmeden edemeyeceğim.
  • @HAAAltuntas Bilemiyorum Kararsızım Hocam :S

@garintsi Şuan ki kız arkadaşımın Kesinlikle Söyleyebilirim Hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birinci seçenek iyi olsaydı ikinci seçenek olmazdı.
  • Ciddi soruyorum, yaş kaç?
  • Up
  • yeterince sevmiyosun demekki eğer öyle olsaydı 2. yi düşünmezdin ;)
  • @Ne[F]reT
    Tamam

@jericho_!4
    Yaş 17 hocam
  • quote:

@Ne[F]reT
    Tamam

@jericho_!4
    Yaş 17 hocam

Teklifini kabul etmeyen kızı boşver gitsin. Hayır gelmez ondan. 1.ye odaklan. Aynılarını yaşadım çünkü.
  • 2. Olmazdı diyen kardeşlerim

Eski sevdiğim kız teklifimi kabul etmedi aradan 1 yıl geçti onu görmedim ve yeni kız arkadaşımla tanıştım 1 yıl sonra 2. olayı falan yok
  • quote:

2. Olmazdı diyen kardeşlerim

Eski sevdiğim kız teklifimi kabul etmedi aradan 1 yıl geçti onu görmedim ve yeni kız arkadaşımla tanıştım 1 yıl sonra 2. olayı falan yok

İçimden geldi neysede ben birinciye odaklan eskiyi boş ver o hakkını kaybetti.
  • 2. Dediğimiz teklifini kabul etmeyen işte
  • Daha sonra naparsin bilemem ama su anki sevgilinden ayril derhal cok gec olmadan kiz sana daha fazla baglanmadan. Hayvan degil o kiz o da insan. eger sen ayni zaman da baska birine de ilgi duyuyorsan zaten demek ki kalbinin ait oldugu yer onun yani degil ve cok kisa sure sonra da simdi olmasa bile her sey biticek.o yuzden ne yap et bi sekilde onu uzmeden ayril. Hem onun hayalleriyle oynama
    hem de kendi hayalini bulabilmen icin kendine
    bi sans ver...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __JokeR__ -- 14 Ağustos 2011; 5:34:39 >
  • 2 Tane kız arkadaşım yanı sevgilim ikisiylede çok mutluyuz. sen ikisinede aynı ozenı aynı vakti ayırdıkdan sonra bence problem yok 2siyle aynıandada çıkabilirsin ve biriyle yürümesse kolayca bırakabileceğinden daha bile rahat olur sansın 2 kat artar saka yapmıyorum ama kesinlikle belli etmeyeceksinki kız rencide olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şey sadece üye?

2 Tane kız arkadaşım yanı sevgilim ikisiylede çok mutluyuz. sen ikisinede aynı ozenı aynı vakti ayırdıkdan sonra bence problem yok 2siyle aynıandada çıkabilirsin ve biriyle yürümesse kolayca bırakabileceğinden daha bile rahat olur sansın 2 kat artar saka yapmıyorum ama kesinlikle belli etmeyeceksinki kız rencide olmasın.

Hocam kendisinin bilmesi yetmez mi de belli etmiceksin diyosun? hos bir sey mi ikisini bir arada idare etmek? Sen de biliyosun oyle olmadigini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

quote:

Orijinalden alıntı: şey sadece üye?

2 Tane kız arkadaşım yanı sevgilim ikisiylede çok mutluyuz. sen ikisinede aynı ozenı aynı vakti ayırdıkdan sonra bence problem yok 2siyle aynıandada çıkabilirsin ve biriyle yürümesse kolayca bırakabileceğinden daha bile rahat olur sansın 2 kat artar saka yapmıyorum ama kesinlikle belli etmeyeceksinki kız rencide olmasın.

Hocam kendisinin bilmesi yetmez mi de belli etmiceksin diyosun? hos bir sey mi ikisini bir arada idare etmek? Sen de biliyosun oyle olmadigini..

Sen millete bakma daha yasın kaç arkadasım yok milllet demilş hemen ayrıl kalbinin yanı sen değilsin diğerinide begeniyosan falan demiş yahu arkadaşlar bunu yazan kişi en fazla 18 veya 17 yasında adam evleneceği kişiyi bulmaya çalımıyor ki beraber güzel vakit geçirebileceği kişileri arıyo kızlarda aynı şekilde evlenme umuduyla kalble falan ilişki kurmuyo herkes güzel vakit geçirebileceği gençliğini yasıyacağı arkadaşını bulmak için çıkıyo ama dediğim gibi 2siyle aynı andada çıkman problem teskil etceğini düşünmüyorum ama sen yok ben evleneceğim kişiyi arıyorum dersen o başka ona ben akıl veremem ama vakit geçireceğin kız arkadaş arıyosan en mantıklısı benimkisi olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.