hizlisistemden 8600gts 256mb ekran kartı aldım yük altında 5dk sonra kapatıyor ekranı servise gönderdim İLGİLENMEDİLER bişeyi yok dediler geri gönderdiler ne yapmalıyım herşeyi denedim herşeyi yardım edin
ELİMDE KALDI 400 YTL VERMİŞTİM
quote:
Orjinalden alıntı: MERTİNG
hizlisistemden 8600gts 256mb ekran kartı aldım yük altında 5dk sonra kapatıyor ekranı servise gönderdim İLGİLENMEDİLER bişeyi yok dediler geri gönderdiler ne yapmalıyım herşeyi denedim herşeyi yardım edin
o karti 400 liraya senden baskasi almaz zaten merak etme
quote:
hojam urun ve firmalar hakkında oyle her ağzına geleni soyleyemezsin soyluyorsan da bunu forum dışında yapmanı şiddetle tavsiye ederim firmaya gidince de ayne bu şekilde konusursan tabi yardımcı olmazlar once efendi ol
quote:
Orjinalden alıntı: zelljug
quote:
hojam urun ve firmalar hakkında oyle her ağzına geleni soyleyemezsin soyluyorsan da bunu forum dışında yapmanı şiddetle tavsiye ederim firmaya gidince de ayne bu şekilde konusursan tabi yardımcı olmazlar once efendi ol
aynen
Kardeş 400 ytl vermişsin ama ne zaman verdiğini öğrenebilirmiyim..Eğer yeni verdiysen bitane 8800 alırdın. Hatta üste para kalırdı
8600 dediğin chipsettir markası belli değil...
faturası sende mevcut ise direk markayı getiren distribüyöre götür... onlar yardımcı olacaktır...
EVET BU KARTI 12 AY ONCE İLK ÇIKTIĞINDA ALDIM KARTI KULLANIYORUM AMA HIZINI ATİTOOL DAN DÜRÜP, OZAMANDA 8500GT Gİ OLUYOR YANİ BENİM DURUMUMA DÜŞEN ANLAR BENİ EYER DENEMEDİĞİM BİŞEY SOYLERSENİR DENERİM AMA KART DANDİK YANİ SPARKLENİN