Şimdi Ara

BU KARTI ALMAYIN SAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hizlisistemden 8600gts 256mb ekran kartı aldım yük altında 5dk sonra kapatıyor ekranı servise gönderdim İLGİLENMEDİLER bişeyi yok dediler geri gönderdiler ne yapmalıyım herşeyi denedim herşeyi yardım edin

ELİMDE KALDI 400 YTL VERMİŞTİM

• quote:

Orjinalden alıntı: MERTİNG

hizlisistemden 8600gts 256mb ekran kartı aldım yük altında 5dk sonra kapatıyor ekranı servise gönderdim İLGİLENMEDİLER bişeyi yok dediler geri gönderdiler ne yapmalıyım herşeyi denedim herşeyi yardım edin

o karti 400 liraya senden baskasi almaz zaten merak etme
  • quote:

hizlisistemden 8600gts 256mb ekran kartı aldım yük altında 5dk sonra kapatıyor ekranı servise gönderdim İLGİLENMEDİLER bişeyi yok dediler geri gönderdiler ne yapmalıyım herşeyi denedim herşeyi yardım edin

hojam urun ve firmalar hakkında oyle her ağzına geleni soyleyemezsin
    soyluyorsan da bunu forum dışında yapmanı şiddetle tavsiye ederim
    firmaya gidince de ayne bu şekilde konusursan tabi yardımcı olmazlar once efendi ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: zelljug

quote:

hojam urun ve firmalar hakkında oyle her ağzına geleni soyleyemezsin
    soyluyorsan da bunu forum dışında yapmanı şiddetle tavsiye ederim
    firmaya gidince de ayne bu şekilde konusursan tabi yardımcı olmazlar once efendi ol

aynen

• Kardeş 400 ytl vermişsin ama ne zaman verdiğini öğrenebilirmiyim..Eğer yeni verdiysen bitane 8800 alırdın. Hatta üste para kalırdı
  • 8600 dediğin chipsettir markası belli değil...

faturası sende mevcut ise direk markayı getiren distribüyöre götür... onlar yardımcı olacaktır...
  • EVET BU KARTI 12 AY ONCE İLK ÇIKTIĞINDA ALDIM KARTI KULLANIYORUM AMA HIZINI ATİTOOL DAN DÜRÜP, OZAMANDA 8500GT Gİ OLUYOR YANİ BENİM DURUMUMA DÜŞEN ANLAR BENİ EYER DENEMEDİĞİM BİŞEY SOYLERSENİR DENERİM AMA KART DANDİK YANİ SPARKLENİN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sparkle'ın distribütörü de Hızlı sistem

şansına küs
  • TEŞŞEKÜRLER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.