Evde bi kedim var ve bahçede bir sürü kediye bakıyorum. Ama ben böyle bir şey görmedim inanılmaz sevecen, kucağa gelip kafasını yüzüme sürtüyor sürekli. Sıkıştırınca bile kesinlikle ısırıp tırmalamıyor. Bebekliğinden beri bakıyorum şu an 1 yaşında falan. İsmi smokin. Bahçeye çıkıp smokin diyorum bir yerlerden çıkıp geliyor. ama evdeki kedim inanılmaz kıskanç ve başka kedilere karşı saldırgan. alışırlar mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kediyi eve alayım mı?
-
-
Bakışlara bak tam mağdur 😁 alışıyorlar bence. Yine arada ufak zıtlaşmalar olsa da ilk gelenin otoritesini kabul ettikten sonra çok aşırı sorun olmuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ara sıra eve alıp yemek yaş mama yediriyorum bizim kediden aşırı korkuyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu paylaşımları dhde yapmak. Sosyal hayatına bi el atmak gerek. Millet sevgilisiyle bunları paylasir konusur vakit gecirir sen buralara dusmussun uzuldum. Geçmiş olsun
senin kedi alanını koruyo tabi.
ev kedisini sokağa çıkartsan sokaktakiler ev kedisine tısslıyolar.
Bir şey olmaz en kötü arada dayağını yer :) senin kedine de aksiyon işte fena mı? Bizim asıl kediye önce bir yavru getirdik, kızdı etti, baktık geceleri biz yattığımizda oynuyorlar.
Sonra da hamile bir tanesini beslerken alıştı, yavruları verdik anne kaldı, onu biraz kabul etmedi diğer ikisi ama takılıyor o da kendi hâlinde. Arada biraz dövüyorlar ama biz müsaade etmiyoruz, kendi hallerinde takılıyorlar. Bizim ev de 140 m2 falan arti bahçe var 50 m2 civarı.
GPA'sını koruması gerek kanka büyük adam olacak.
-
Aynı fotoyu 999kere attın ders çalıştığın nadir anlardan bir kare galiba.
-
Kızlara da bunu atiyor galiba ama sen 4f3 ya da izayoi değilsin onlar gpa demez. Kimsin sen
Of ne kod ama 3.96 GPA kolay yapılmıyor tabi
-
neden kıskanıyorsun
İlgiyi seviyor Bilkentli şarapçı kardeşimiz. Ancak Elf'i ona ilgi göstermeyince küplere biniyor ve doktorunun yazayım da gitsin başımdan diye yazdığı ilaçları kullanıp sakinleşiyor.
-
🤣🤣🤣
alışıyorlar
-
bizim kedinin doğumdan sonra 1 yavrusunu (dişi) vermedik. anne kedinin 3. aydan sonra psikolojisi gün geçtikçe bozuldu. 6 aylık oldu evdeki kalan yavru. anne kedi ne zaman yavrusunu görse başka odaya gidiyor, tek başına en uzak köşede uyuyordu.
alışır dedim olmadı. yemesi içmesi azaldı. kilo kaybetti mırlamaz oldu. mecbur yavruyu sahiplendirdik. yavru gitti bir rahatladı anlatamam. 1 ayda 300 gram kilo aldı yemesi içmesi düzeldi. eskisi gibi mırlamaya başladı. şimdi yavruları 11 aylık oldu annenin evde keyfine diyecek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 25 Ocak 2025; 23:54:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X