Şimdi Ara

Bu millet nasıl lüx arabalara biniyorrrr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar harbiden paralel evrende mi yaşıyorum diye düşünüyorum bazen her tarafta işsizlik ülkenin sözde %50 si asgari ücretle çalışıyor. Maaşlar belli falan ama sokağa bi çıkıyorum her yerde lüx araçlar mercedes bmw audi vs diğer araçaları saymıyorum artık bu işler nasıl oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Liseye giden kuzenim bile kripto oynaya oynaya 50bin tl kazandı günümüzde para kazanmak kolay. Sen insanlar tek maaşlı çalışıyor mu sanıyorsun

• Xakler kullanıcısına yanıt

• Xakler kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işler bi bize zor herhalde valla ya

• En çok ağlayan bil ki en zengindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranı sayabiliyorsan zengin değilsin demektir , ne zaman sayamadığın kadar ise o zaman bu iş olmuştur . O sokaktakilerin çoğu saya saya o arabaları alıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulen bu ülkede 90 milyon insan var tabiki ilk günden ps5 stoğu bitecek tabiki lüx arabalar alanlar olacak.Şunu bir kavrayamadınız arkadaş ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

Niye güldünüz hocam siz de uğraşmıyor muydunuz bu işlerle iyi kazandığınızı söylemiştiniz

• Eğer Lüks araca binen genç ise %90 ihtimalle ailesi sponsor olmuştur öyle alabilmiştir. Öbür türlü çok zor.

Benim yaşım 26 çevremdeki akranlarımın çoğu lüks araçlara biniyor. Lüks derken tabi, Porsche, Lamborghini falan değil ama Yine de lüks sayılabilecek araçlara biniyorlar. Çoğunun ana-baba yardımcı oluyor yada ana-baba vefat ettikten sonra kalan ev-arsaları satıyorlar...

• Abicim hayatinizda bir kere internete girip bu soruyu yazip cikiyor musunuz? Devamli da ayni sorular sorulmaz ki. Ulkede birkac milyon tane parasi olan insan var. %50 nin asgari almasiyla luks araca binebilen olmasinin da hicbir baglantisi yok. Gecin artik şunları.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkiye belli bir zenginlik üretebiliyor ama bu paylaşma noktasına gelince aşırı derecede adaletsizlik oluyor sorunun büyük kısmı burda bunu anladım artık

• Alakası yok. Birinci dünya ülkelerinde de işverenler aynı oranda yüksek kazanıyor, ülkecek fakirleştik. Eskiden üst orta sınıf olanlar orta sınıf, orta sınıf olanlar az gelirli, az gelirli olanlar ise kıt kanaat yaşayan fakir insanlara dönüştüler. Şu an mesela bir beyaz yakalı aylarca biriktirdiği parayla uzun uzun düşünüp normal bir araba alıyor, ulan ne kadar pahalı nasıl alıyor diyor fakirler, halbuki 5-6 sene önce olsa rahat rahat, düşünmeden alacak yıllarca biriktirdiği parayı harcamayacak.

Üretim yok düzgün, kişi başı gelir devamlı düşüşte, ama herkesin parasının düşmesi demek fazla kazananın hala fazla kazandığını değiştirmiyor. Şu an 1 maaşıyla iphone alan eskiden 3 tane alabiliyordu, bu fakirleştiği gerçeğini değiştirmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.