Şimdi Ara

Bu Nasıl Bişey Lütfen HEELLPP!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diğer makinaya cal of juarez yükledim ancak olanlara inanamadım. Sizce bunları nasıl düzeltebilirim. Makinanın özellikleri şunlar:
    1- PD 820 oc 3.5ghz
    2- 2*512mb 667mhz ocz ram
    3- sapphire ati x1650xt
    4- 250gb sata2 samsung hdd
    5- asus p5ld2se
    6- asus 550w psu
    7- windoes olarakta xp home32bit orjinal lisanslı kullanıyorum.
    Ekran kartının sürücüsü 7.8
    Directx 9.0c ağustos pakatide yüklü.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• ne oldu ne bitti anlat olayları kaç ölü kaç yaralı
  • valla bizde inanamadik.....yanlız neye inanamiyoz bi acıklarmisin yazılı olaraktan..

resimde gorunmuyor...
  • yahu arkadaşlar resim koydum ama görünmüyor... resim herşeyi açıklıyordu ama...

• hmmm... driverleri sil guncelini yada 7.6 yı yukle...yine yaparsa oyunu sil yeniden yukle,yine yaparsa ekran kartina bi bak cok ısınıyormu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thunde-R-aP

yahu arkadaşlar resim koydum ama görünmüyor... resim herşeyi açıklıyordu ama...

arkadasım kartın ısındıgından yapıyor olabilir 1600 serisi zaten çok ısınan kartlar fanın tozlanmış olabilir sadece cojda yapıosa driver güncellemesi yapabilirsin

• arakadaşım driver 7.8 yüklü daha ne yükleyeyim. Kartım oyuna girdiğim zaman 65-70 derece arasında değişiyor. Fan hızıda %65 iken. sadece cojta bunu yapıyor. yanlız bi şey buldum az önce. ayarları tamamen kısınca yani herşey low ve off ta iken normal oynuyor.

Şimdi 7.7 yükleyip tekrar deneyeceğim. 7.8de performans düşüşü yaşadım zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arakadaşım driver 7.8 yüklü daha ne yükleyeyim. Kartım oyuna girdiğim zaman 65-70 derece arasında değişiyor. Fan hızıda %65 iken. sadece cojta bunu yapıyor. yanlız bi şey buldum az önce. ayarları tamamen kısınca yani herşey low ve off ta iken normal oynuyor.

7.8 i sil bencede ati ye güven olmaz.

Eski 7.7 river ıyla veya 7.6 sorun gidecektir

bana kalsa 7.1 yüklerim
  • Başlık süper olmuşş HELLPPPP HELLPPPP
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

arakadaşım driver 7.8 yüklü daha ne yükleyeyim. Kartım oyuna girdiğim zaman 65-70 derece arasında değişiyor. Fan hızıda %65 iken. sadece cojta bunu yapıyor. yanlız bi şey buldum az önce. ayarları tamamen kısınca yani herşey low ve off ta iken normal oynuyor.

bana kalsa 7.1 yüklerim

sen onu sat reason666 abin sana 8600GT versin mahseninden hahahahaha

7.6 yı yukle gerisinden pek hayır goremedim ben buna benzer sorunlar yasadim...

• arkadaşlar sorunu çözdüm. bende 7.8 beta sürümü yüklüydü. 7.8 in tam sürümü çıkmış onu indirdim az önce. eski beta sürümünde olan bazı hatalar düzeltilmiş. gayet ii çalışıyor artık. ilginize teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

bana kalsa 7.1 yüklerim

bilip bilmeden sallarsan böyle olur adam 7,8 ile sorunu gidermiş işte.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.