Şimdi Ara

Bu Netlere Sizce İlk 100 Gelir Mi? [Eşit Ağırlık]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav açıkçası bence iyi değildi. AYT'yi özellikle beğenmedim. Seçicilikten uzaktı. Birçok arkadaşın hakkı yendi. Onun için öncelikle herkese geçmiş olsun.

İyimser ihtimallerle TYT 103.75, AYT 76.25 geldi. Tabi 1'er 2'şer aşağı gelebilir belki. Geçen seneye göre puangoda 34. gösteriyor ham sıralamada. Ama bu sene AYT biraz garip olduğu için hiç kestiremiyorum ne gelebileceğini. Bu konuda fikri olanlar var mı?

• up, 99,25 77,5 ea ilk 100 gelir mi yorumlayacak var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ikinize de ilk 100 gelir ea’da.. Tebrik ederim bu sonuç için..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelir galiba . Gelmesede ilk 500 gelir .

• biriniz 31.biriniz 32.olmussunuz

• Hatırladığım kadarıyla 104-75 geçen yıl 108.lik getirmişti Qualitydommage hocama. Puango'ya bu netleri yazınca 70 ile 60 aralığında gösteriyor, yanlışların edebiyatta mı matematikte mi olduğuna göre. Sanki EA için Puango'ya güvenilmez gibi.

Bu yıl çok fazla olay oldu, çok farklı bir süreç ve sınav gördük o yüzden nasıl gelir hiç bilemiyorum ama çok sıkı ilk 100 adayısınız bence. Tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 29 Haziran 2020; 1:36:21 >
  • sizce 97-72.5un ihtimali var mı geçen sene için 200 gibi gösteriyor puangoda. hiç olmazsa ilk 1k gelir mi ea'da 87 obp ile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilk 200 zor ama ilk 500-600e girebilirsiniz bence. Bu yıl siralamalar ayt ile degil tyt ile olusacak malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: phosphophyllite

Hatırladığım kadarıyla 104-75 geçen yıl 108.lik getirmişti Qualitydommage hocama. Puango'ya bu netleri yazınca 70 ile 60 aralığında gösteriyor, yanlışların edebiyatta mı matematikte mi olduğuna göre. Sanki EA için Puango'ya güvenilmez gibi.

Bu yıl çok fazla olay oldu, çok farklı bir süreç ve sınav gördük o yüzden nasıl gelir hiç bilemiyorum ama çok sıkı ilk 100 adayısınız bence. Tebrik ederim.
    Haklısın yanlışların dağılımı dolayısıyla standart sapma ile alakalı muhtemelen. Puango çok ilginç sıralamalar çıkartıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.