Şimdi Ara

Bu PC'ye hangi ekran karti sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende suan su desktop var.

Dell XPS 8300.

Intel i7-2600 CPU @ 3.40 Ghz 3.40 Ghz
    8.00 GB Ram.
    Windows 7 Home Premium 64 Bit .
    Baska bilgi vermem gerekse yazarsaniz sevinirim. Uyumlu olmasi gerekiyormus, bilmiyorum bu bilgiler yeterlimi.

Guzel bir desktop, Allah'a sukur cok seviyorum; yalniz yeni oyunlar baya kasiyor ya. Ve arastirdigim kadari ile ekran kartim baya zayifmis. Yani yok 1 GB Ekran karti diye aldik ama is orda bitmiyorumus.

GeForce GT 420.

quote:

[Display]
    Operating System: Windows 7 Home Premium, 64-bit (Service Pack 1)
    DirectX version: 11.0
    GPU processor: GeForce GT 420
    Driver version: 285.62
    DirectX support: 11
    CUDA Cores: 48
    Core clock: 700 MHz
    Shader clock: 1400 MHz
    Memory clock: 800 MHz (1600 MHz data rate)
    Memory interface: 128-bit
    Total available graphics memory: 4095 MB
    Dedicated video memory: 1024 MB DDR3
    System video memory: 0 MB
    Shared system memory: 3071 MB
    Video BIOS version: 70.08.1D.00.02
    IRQ: 16
    Bus: PCI Express x16 Gen2

Size zahmet cok iyi bir ekran karti soylermisin bu PC'ye uyumlu. Saglam olmasi istiyorum. Butcem 300tl'ye kadar cikabilirim (350'yi zorlarim). Bilmiyorum fiyatlar ne kadar. Simdiden sagolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofy1993 -- 11 Şubat 2012; 1:40:35 >

• hd 6870 olabılır butcenız dahılınde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DhanTE

Bütçeyi bilmeden bu systeme Minimum nVidia GTX 560ti vaya halefi AMD-ATI gider denilebilir. Bütçe verirsen daha iyi olur.

yani tabiki en iyisi en ucuza. 250'den baslarsa iyi. 350'ye kadar zorlarim insallah.

Tamam o 3'une bakicam. bakalim fiyatlari nasil.
  • XFX HD 6870
    XfX HD 6850

Edit : Bütçenle alabilicein 2 kart bunlar, iyi kartlar yani snn kartının üzerine baya 1 fark yaratırlar. =)

Çözünürlüklere ve diğer kartlara göre genel performans sonuçları % ; Link

Buradan yola çıkarak belki değişik arayışlarada girebilirsin, inceleme linki ; Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 11 Şubat 2012; 1:58:00 >

• quote:

XFX HD 6870
    XfX HD 6850

Edit : Bütçenle alabilicein 2 kart bunlar, iyi kartlar yani snn kartının üzerine baya 1 fark yaratırlar. =)

Eyvallah sagolasin. Link'de rahat oluyor. Bakarim. Insallah baya bi fark olur cunku cok hayal kirikligina ugramistim Assasin's Creed 2'de bile kasinca...

• inceleme linkleri ekledim bakarsın.
  • Bide birsey sorcam. Tavsiye edermisin soyle 500 lirayi zorla, bi 2-3 yil cok rahat olursun diye? Yoksa kazikmi olur? bunla 1-2 yil git, sonra ozaman yine ucuza alirsin dermisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofy1993

quote:

XFX HD 6870
    XfX HD 6850

Eyvallah sagolasin. Link'de rahat oluyor. Bakarim. Insallah baya bi fark olur cunku cok hayal kirikligina ugramistim Assasin's Creed 2'de bile kasinca...

sakın xfx e girme ben xfx hd6870 aldım kart boşta 50 dereceden aşağı inmiyo ve fanının sesinden durulmuyodu gittim geri verdim saphire hd6950 2gb aldım.Biraz daha zorla 6950 al, bios mod yapmadan overclockla 6970 yi geçiyo az biraz hemde... 940 1375 kullanıyorum gayet stabil.

• @XILL googla'la sorunca tek sen çıkıyosun böyle 1 sorun yaşayan, seninkisi belki istisnai 1 durum olabilir, fabrika çıkışı sorunlu 1 karta denk gelmiş olabilirsin herkesein başına gelebilir 1 durumdur.

Edit : Sorun yaşıyan varsa yazsın'ki bilelim bizde önermiyelim markayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 11 Şubat 2012; 2:26:50 >
  • kartın fanı felan da çok dandik geldi bana plastiği kalitesizdi.Kutu içeriği diye bişi yok zaten kartta ben tavsiye etmiyorum...
  • @Ofy1993
    Bu kartları bile aslında kafadan bu şekilde önermeden önce PSU'nun kaç Wat olduğunu bilmek lazım'ki sen 500 tl ye çıkarsam ne olur durumuna geliceksen'de işin içine 1 de psu masrafı eklenebilir belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.