Şimdi Ara

Bu Psu 750 Ti Yetermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Bu Psu 750 Ti Yetermi ?
     Bu Psu 750 Ti Yetermi ?

Birde 8 Gb Ram + Asus 750Ti Açarmı Psu ?

• Kralkorki K kullanıcısına yanıt
    açmaz
  • patren kullanıcısına yanıt
    peki bir zarar gelirmi açmayı denesem
    gelir ekran kartı yanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patren

gelir ekran kartı yanabilir
    Fsp marka filan olsa sıkıntı olmaz derdim.Everest ise o pc yi açma bile,i5 işlemciye yazık olur.En ufak voltaj dalgalanmasında bile yanar o psu.
  • Codegen 450 w PSU yetermi peki ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bu Psu 750 Ti Yetermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralkorki -- 7 Mayıs 2016; 18:40:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralkorki

Codegen 450 w PSU yetermi peki ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bu Psu 750 Ti Yetermi ?
    Codegen,frisby,everest gibi markalar 2. 3. kalite ürünler voltaj aşırı yük gibi korumaları olmadığı için patlamaya hazır bombalar.

İllaki bu psulardan biri olacak dersen,codegen 450w olan yeterli gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardesim bi 50 60 TL filan araligim var marka bisey bulamam sanırım varsa başka önerin fsp filan olursa markalı onuda alabilirim en azından marka olsun dediğin gibi voltaj koruması filan yok diyorsun komple sistemi bozmasin

• quote:

Kardesim bi 50 60 TL filan araligim var marka bisey bulamam sanırım varsa başka önerin fsp filan olursa markalı onuda alabilirim en azından marka olsun dediğin gibi voltaj koruması filan yok diyorsun komple sistemi bozmasin
    Codegen resmini attığın biraz kaliteli,ama kafam rahat olsun dersen en ucuz 85 liraya bu psu var.

http://www.hepsiburada.com/aerocool-vx-serisi-400w-28a-12v-aktif-pfc-guc-kaynagi-ae-vx400-p-BD304664

Denemene gerek yok acmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mulobbo

Denemene gerek yok acmaz
    Ne lüzumsuz insanlar var ya . FSP olsa açardı diyo . 250W yazıyo kardeşim ne vericek karşılığında 50W'mı verecek . 250W ise o civarlarda veriyordur zaten hangi marka olursa olsun . PC açılmaz diyenlerede : "PC'nin Boşta iken harcadığı güçle , Tam yükteyken (Load) harcadığı güçler farklıdır . PC açılır elbette ki ama tam yükte zorlucak bir oyun açarsan PC ya anında kapanır , yada kısa devre yapıyormuşcasına Fan'lar bi hızlanır bi yavaşlar ekran gider vs. Yani Titan taksak PC her saniye 250W'mı harcıyacak, PC'nin güç sarfiyatı her saniye 400W'larda mı geziyo ? Tavsiyem 350W (hangi kalite olursa olsun) bir psu bak .

Ben 6950 kullanıyorum (şimdi çıkardım psu'dan dolayı) o bile varken PC boşta 80-90W civarı harcıyor .

Düzenleme : Ha aşırı yük koruması vs. dersen tabi marka ayırt ederim. i5 650 ve 750ti içinde sırf koruması vs. var diye lüks marka PSU'ya yüzlerce lira verilmez bence. Elimde FSP epsilon 600W patladı . Bu elektrik sistemine pek koruma dayanmaz . Onun yerine UPS al bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 7 Mayıs 2016; 20:11:58 >

• Önce okumayı sonra saygılı olmayı öğren,daha sonra fikrini belirt.Kimse fsp olsa çalışır demedi.
    Everest 500w olsa ne olacak,hiçbir koruması olmayan psu ile adam 400-500 liralık kartı denesin daha sonra en ufak hatada sistemi uçursun,bi akıllı sensinde biz boşuna corsair evga gibi her türlü testten geçmiş kaliteli markaları alıyoruz.
    Bu arada açılırken bios bütün donanımları tek tek kontrol eder.Hadi diyelim 250w ile açıldı açılırda zaten.Sonra arkadaş gta5 açtı sistem yüke girdi.O 250w dediğin teneke psu nun gücü yetmeyecek aşırı yük korumasıda kesin yoktur o zaman ne olacak çok bilmiş arkadaş.Mesele açılması değil sağlıklı çalışması.
  • EyvAllah hacı bu kadar yazmissin tesekkur ederim

• quote:

EyvAllah hacı bu kadar yazmissin tesekkur ederim
    Codegen Olan Sorun çıkarmaz ama bildiginiz Teneke her an psudan kokular gelmeye elverişli psular Aerocool VX400 Psu önerim +80 bir psudur kalitelidir
  • 230 w lik ne oldugu bile bilinmeyen psu ile tam 7 yıldır takıyorum tık demedi daha,

Sistem amd x2 phenom 3.1 ghz islemci,
    M4a785 td v evo
    Ati hd 4650 1gb 128 bit ekran karti
    500gb hdd
    8 gb ram

O psu 750ti rahat kaldırır hic merak etme. Bu arada bu bilgisayarda crisis 3 bile oynadım. Sıfır sıkıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gtx_750ti

Önce okumayı sonra saygılı olmayı öğren,daha sonra fikrini belirt.Kimse fsp olsa çalışır demedi.
    Everest 500w olsa ne olacak,hiçbir koruması olmayan psu ile adam 400-500 liralık kartı denesin daha sonra en ufak hatada sistemi uçursun,bi akıllı sensinde biz boşuna corsair evga gibi her türlü testten geçmiş kaliteli markaları alıyoruz.
    Bu arada açılırken bios bütün donanımları tek tek kontrol eder.Hadi diyelim 250w ile açıldı açılırda zaten.Sonra arkadaş gta5 açtı sistem yüke girdi.O 250w dediğin teneke psu nun gücü yetmeyecek aşırı yük korumasıda kesin yoktur o zaman ne olacak çok bilmiş arkadaş.Mesele açılması değil sağlıklı çalışması.

Saygıyı bilmemde , sen okumayı öğren bence . Gözün görmüyo galiba yukarıda Everest X FSP karşılaştırılması yapılmış ufacıkta olsa "FSP olsa çalışırdı" diyerekten . Ayrıca yazdığım yazının "Düzenleme"'sini oku . Elimde FSP epsilon 600W patladı , 80+ damgalı . Bu psu ile GTX 285 - 5770 ve son olarak geçen yaz ağustos'da 6850 bozuldu . 2 hafta önce de kendisi infilak etti. (FSP kötüdür demiyorum) . Yani koruma fayda etmiyor, onun yerine UPS daha mantıklı olur .

Ben sistem açılmaz diyenlere karşı , açılır dedim . IDLE - LOAD durumlarını bilmeden, doğrudan "açılmaz" "kart yanar" "patlar" vb. gibi ifade kullananlara , boştayken sistem'in aynı gücü harcamadığın söyledim . Yani ben şimdi Titan'lı bi sistem kursam o sistem Her saniye 500W'mı harcayacak . "LOAD" haliyle ilgili bişe dedimmi çok bilmişmiş arkadaşım. "gta 5 çalışır" diye bişe dedimmi . Boşta açılır dedim o kadar .

Ayrıca teneke dediğin marka'nın 80+ damgalı psu'ları var . Yani topyekün everest'i veya frisby'i felan bitiremezsin . 2-3 sene önce ZOTAC ekran kartlarına teneke diyenler vardı kullanmadan bilmeden, onlara dert anlatmak ne zordu. Onları hatırlattın bana markaya göre kıyaslama yapmak, tebrik ederim seni teknoloji kurdu arkadaşım .

Evet çok bilmişim çünkü elimden yüzlerce psu geçti, o bahsedilen markaların hepsini kullandım . Xigmatek'ten Quake'e , Quake'den Everest'e , Everest'den, High Power'a , High Power'dan TX'e , TX'den Deep Cool'a, Deep Cool'dan FSP'ye tüm tüm markaları kullandım . Emin ol senin dediğin gibi olmuyo . "500W olsa ne olacak" cümlesinden sonra sana cevap bile yazmazdımda öğren diye yazıyorum . Ben 400W TX marka 3 yıllık PSU ile, GTX 285 (204W) ekran kartında Medal Of honor Warfighter oynadım 3 saat civarı . Ve şuan FSP patladığından beri, 1.5 hafta bu 4 yıllık 400W psu ile (4 yıl oldu) 6950 kullandım (şuan çıkardım rafda) . Yeni PSU arıyorum 450W, konu bile var . Everest'lerin 450-500W'lıklarına bakıyorum sıkıntı çıkarmadan çalıştıracağından da eminim .

Hammadde ve teknoloji geliştikçe senin o beğenmediğin firmalarda daha rahat üretimler yapabiliyolar . He everest ve FSP aynı kalitededir demiyorum. Veya Frisby ile OCZ aynı kalitededir demiyorum . Ama bu kadar yerin dibine sokulcak markalar değil bunlar . Ok ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

quote:

Önce okumayı sonra saygılı olmayı öğren,daha sonra fikrini belirt.Kimse fsp olsa çalışır demedi.

Saygıyı bilmemde , sen okumayı öğren bence . Gözün görmüyo galiba yukarıda Everest X FSP karşılaştırılması yapılmış ufacıkta olsa "FSP olsa çalışırdı" diyerekten . Ayrıca yazdığım yazının "Düzenleme"'sini oku . Elimde FSP epsilon 600W patladı , 80+ damgalı . Bu psu ile GTX 285 - 5770 ve son olarak geçen yaz ağustos'da 6850 bozuldu . 2 hafta önce de kendisi infilak etti. (FSP kötüdür demiyorum) . Yani koruma fayda etmiyor, onun yerine UPS daha mantıklı olur .

Ben sistem açılmaz diyenlere karşı , açılır dedim . IDLE - LOAD durumlarını bilmeden, doğrudan "açılmaz" "kart yanar" "patlar" vb. gibi ifade kullananlara , boştayken sistem'in aynı gücü harcamadığın söyledim . Yani ben şimdi Titan'lı bi sistem kursam o sistem Her saniye 500W'mı harcayacak . "LOAD" haliyle ilgili bişe dedimmi çok bilmişmiş arkadaşım. "gta 5 çalışır" diye bişe dedimmi . Boşta açılır dedim o kadar .

Ayrıca teneke dediğin marka'nın 80+ damgalı psu'ları var . Yani topyekün everest'i veya frisby'i felan bitiremezsin . 2-3 sene önce ZOTAC ekran kartlarına teneke diyenler vardı kullanmadan bilmeden, onlara dert anlatmak ne zordu. Onları hatırlattın bana markaya göre kıyaslama yapmak, tebrik ederim seni teknoloji kurdu arkadaşım .

Evet çok bilmişim çünkü elimden yüzlerce psu geçti, o bahsedilen markaların hepsini kullandım . Xigmatek'ten Quake'e , Quake'den Everest'e , Everest'den, High Power'a , High Power'dan TX'e , TX'den Deep Cool'a, Deep Cool'dan FSP'ye tüm tüm markaları kullandım . Emin ol senin dediğin gibi olmuyo . "500W olsa ne olacak" cümlesinden sonra sana cevap bile yazmazdımda öğren diye yazıyorum . Ben 400W TX marka 3 yıllık PSU ile, GTX 285 (204W) ekran kartında Medal Of honor Warfighter oynadım 3 saat civarı . Ve şuan FSP patladığından beri, 1.5 hafta bu 4 yıllık 400W psu ile (4 yıl oldu) 6950 kullandım (şuan çıkardım rafda) . Yeni PSU arıyorum 450W, konu bile var . Everest'lerin 450-500W'lıklarına bakıyorum sıkıntı çıkarmadan çalıştıracağından da eminim .

Hammadde ve teknoloji geliştikçe senin o beğenmediğin firmalarda daha rahat üretimler yapabiliyolar . He everest ve FSP aynı kalitededir demiyorum. Veya Frisby ile OCZ aynı kalitededir demiyorum . Ama bu kadar yerin dibine sokulcak markalar değil bunlar . Ok ?

Alıntıları Göster
    Saygılı olmadığın kesin onda hem fikiriz sevindim.Ups demişsiin zaten 2000 ve üstü pc olanların hele de Türkiye deki elektrikler malum ups hatta online ups+akım korumalı priz kullanması lazım.
    Everest 80+ dediğin psu ların fiyatları sağlam markalardan aşağı kalır yanı yok zaten.
    Hala boştaki yükten bahsediyorsun,kartı alan arkadaş sistemi kurup masaüstündeki duvar kağıdını mı inceleyecek,gta 5 dememim sebebi yüke binince olacaklar.Bunu anlayamamışsın neyse.
    Elinden çok psu geçmiş olabilir ama tecrüben az demek ki.
    Uzun zaman önce başıma gelen olay aklıma geldi.Arkadaşıma 4890 aldık bir heves eve gittik.Tabi senin gibiyiz pek takmıyoruz psu işini markasını hatırlayamıyorum şimdi oyuna girmeyle bir koku ardından duman daha sonra da ekran kartının ek güç kablosu alev aldı.Nasıl söndürdük nasıl fişi çektik anlamadım bile.Neyse ki kartı kurtardık.
    Sana da tavsiye elindeki tenekeye fazla güvenme seni geçtim,aile ne evine filan zarar gelir.
    Şunu da söyleyeyim tabi ki kaliteli markalardada hatalı çıkabilir ama noname fason ürünlerdeki oranın yarısı bile değildir.
    Neyse daha fazla uzatmanın anlamı yok,bloklayıp geçiyorum.

Ne demişler önce tedbir sonra tekbir

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bende hadron 450 wat power kulanmaktayım 1. 1.5 senedir 1 hafta 1 ay aralıksız çalıştı sıkıntı olmadı codegeni takabilirsiniz oda normal kalitedede

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bloğu kaldırdım baktım yine saygı yerlerde hiç tanımadığı onuda geçtim yaşını bile bilmediği adama çoluk çocuğun saksı çalıştır demesi ne bilim kimseye iyilik yaramaz derler ya aynen onu yaşıyorum.
    Hala boşta ki yükteki durumu anlatmaya çalışıp tenekeleri savunuyor,internet elinizin altında psu load test yazıp da kaliteli tanınmış marka olup da cortlayan psu lar varken tenekeyi savunmak nedir anlayamadım.Akşam akşam ne güldüm hele 500 tl fatura da elimde ki çayı döküyordum.Gelmiş ofis işleri diyor ofis işini yapanın gtx serisiyle işi ne.O sistem illaki tam yüke giricek.

Daha da söyleyecek bir şeyim yok bu kadar yazının üstüne hatta testlerin üstüne hala da tenekeleri kullanıyorsanız Allah kaza bela vermesin.

• Delta 600w aldım beyler 80 tl iyimidir ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.