Şimdi Ara

Bu saat sizce nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/TOMMY-HILFIGER-ERKEK-SAAT-1710187_W0QQidZZ17111873#aciklama

bence müthiş birşey benim saatte koyu kahve kordon hastalık oldu saatlere koyu kahve olunca birde kordonu cok hos geliyor

Bu saat sizce nasıl

bendekide bu

Bu saat sizce nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.41 -- 24 Nisan 2010; 14:16:10 >

• Maddi durumun iyi ise güzel saat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Maddi durumun iyi ise güzel saat..

yazın çalısıp almayı düşünüyorum
  • İyi bir saat için zaten en alt fiyat o bence süper
  • Arkadaşlar konuyla alakasız ama elimde Creative 4400 4.1 var. Creative X-fi 5.1 ses kartı var. Ses kartına bunu bağladım. Karta ayrıca kinyo 2 speaker'ı bağladım. Ayrıca 15 senelik Vestel marka Müzik setini gerekli kablolar yardımıyla ses kartına bağladım ve aux girişinden ses geliyor şimdi. Müzik setinde 125 watt yazıyor. Yaptığım bu sistem sizce nasıl arkadaşlar? Yardımcı olabilir misiniz? Müzik seti vestel vta 510
  • fiyat?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Bu Nasıl Oluyor? 6 Ayda Derece
    4 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Bu Nasıl Oluyor?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz kalın gibi geldi yandan bakınca. ama önden çok karizma duruyor. fiyatı pahalıymış şahsen iyi bi saatte olsa o kadar para vermem, altı üstü saat tabi hobi meselesidir orası ayrı
  • Çok-güzel-de-pahalı-be...
  • Güzel saat.(Kayışı parlak değildir umarım)
  • Güzel alınabilitesi var..
  • Sirf bi saat için o kadar kastiricak durumdaysan o yaz geldiginde bu saati almaktan vazgeçersin zaten.. Diger ihtiyaçlarina harcanir o para..

Alicak durumun yoksa aklindan sil o saati...

Ben çok karşiyimdir bu tür davranişlara.. Adamin 5 kuruş parasi olmaz ama gözü hep yüksekte pahalida olur.. Alirsan sana bişiy kazandirmaz aksine kaybettirir Bence.. Ama senin bilicegin bişiy sonuçta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 24 Nisan 2010; 1:09:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Sirf bi saat için o kadar kastiricak durumdaysan o yaz geldiginde bu saati almaktan vazgeçersin zaten.. Diger ihtiyaçlarina harcanir o para..

Alicak durumun yoksa aklindan sil o saati...

Ben çok karşiyimdir bu tür davranişlara.. Adamin 5 kuruş parasi olmaz ama gözü hep yüksekte pahalida olur.. Alirsan sana bişiy kazandirmaz aksine kaybettirir Bence.. Ama senin bilicegin bişiy sonuçta..

yok yazın istediğim için calıscam sıkıldım artık denize falan gitmekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

İyi bir saat için zaten en alt fiyat o bence süper

saçmalıyosun desem

400 liralık diesel saati 160 TL ye amerikadan getirtebiliyorsun ( şu an kolumda )

ayrıca arkadaş çalışıp 400 kusur liralık saati almak için çabalama e-bay e gir istediğin saati amerikadan al e-bay de orijinal tomy saatler buradan % 70 daha ucuz

• Sırf bu saati alacağım diye çalışmayı düşünmüyorsun herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

Orijinalden alıntı: Eren

İyi bir saat için zaten en alt fiyat o bence süper

saçmalıyosun desem

400 liralık diesel saati 160 TL ye amerikadan getirtebiliyorsun ( şu an kolumda )

ayrıca arkadaş çalışıp 400 kusur liralık saati almak için çabalama e-bay e gir istediğin saati amerikadan al e-bay de orijinal tomy saatler buradan % 70 daha ucuz

165$ ebayda gördüm ama gümrükte falan kalmaz heralde

bir tek bunun için calısmıycam tabi zaten saatim var güzel bunun gibi birşey seviyorum saatleri

• Tommy Hilfiger'in otomatik mekanizmalı saatine 400 küsür lira vermek biraz saçma olur.Çünkü Hilfiger , mekanik saatlerinde Çin mekanizması kullanıyor.Emin ol o saatin içindeki otomatik mekanizma en fazla 15-20$'dır.O fiyatlara Hamilton marka saat bakabilirsin.Swiss Made mekanizması olan bir saatin olur.
  • o paranın 3 te birine daha güzel saatler var
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.