Şimdi Ara

bu sefer derdim kilo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sitede şimdiye kadar tüm dertlerime çare buldunuz. Uygun fiyatlı güneş gözlüğü arıyorrdum buldum, mutfak robotunun en iyisi nedir diye araştırdım her şey burdaydı. Size çok güvendim açıkcası gençler. Şimdi başka derdim var. Kilo vermem gerekiyor hem de biraz acil ve benim çok ciddi irade sorunum var. İrademi ekarte edecek bi sistem olsa çok güzel kilo veririm. Böyle beni hastaneye yatırsınlar bir iki ay makinaya bağlasınlar kilo vereyim buna bile razıyım çünkü artık kilo ciddi manada sağlığımı tehdit ediyor. bu mutfak robotu veya güneş gözlüğüne benzemez biliyorum ama sizden fikir ve yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden teşekürler.

• Kilon ve boyun kaç hocam?
  • Bence, önce diyetisyene giderek ilk adımı atınız.
  • Daha önce diyetisyene gittim. Evet süperler çok güzel sağlıklı beslenme önerileri güzel listeler yardımlar tiyolar ama yetmiyor. Akut bi atak lazım iradeyi yerine getirecek.
  • Valla akut ataktan kastınız nedir tam bilemedim ama italyada meşhur bir olay var. Burundan sonda takıyorlar sizi 10 gün öyle besliyorlar ve iradesizlik engelini o şekilde aşmış oluyorsunuz.
  • Duydum evet ismi diet tube olarak lansmanı yapılmış türkiye'de. Forumlarda araştırdım olumlu tepkiler gördüm. Diet tube şeklinde arayalım.
  • Valla kilo irade mirade dinlemiyor. Yapacağınız tek bişey var o da spordur. Eğer günde 4 km yürürseniz hem sağlığınız açısından hemde kilo vermeniz açısından mükemmel sonuçları olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.