Şimdi Ara

Bu Şerefsizi Nasıl Şikayet Edebiliriz? [Trafikte tehlikeli hareketler]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Facebook anasayfada dolaşırken biri paylaşmış bu videoyu gördüm, sonra paylaşan sayfaya gittim elbet biri profilini yazmıştır diye ve profilini buldum. Trafikte yaptığı hareketler çok alçakça, bende İzmir'deyim denk gelseydim kesin peşine düşerdim.(Gerçi 1.3 araba ile ne kadar düşerim bilinmez. )

Video bu;https://www.facebook.com/marjinalsworkss/videos/1741556076154801/

Profili bu;https://www.facebook.com/firatt.firatt?fref=ufi&rc=p

Bu insan görünümlü yaratığı nereye şikayet edebiliriz?

• Et,ne olacak?

Alkollü biri ile kavga ettik biz,şikayet ettik nafile.Hep.ayni cumle.İlgilenecek,bakiyoruz vs.

Etsen de bir sekilde yeniden yapar.İllaki ilgilenen yerler var ama çoğu kestirip atiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alkollü araba aracıma vurdu kaçtı, şikayet ettik. et ne olacak ki ...
  • adamın profili belli, peşine düşmek istiyorsan mesaj at buluşma teklif et, kendi işini kendin gör, yasalar bişey yapmaz bu adama
  • toplu halde şikayet edildiği takdirde başarıya ulaşıyor, örneklerini gördük.
    videoya gelirsek, tipik apaçi.
    araba yabancı plaka(sanırım gürcü) zaten, yakında gümrüğe düşer.
    videoyu paylaşan sayfalarda yorumlara dikkat edin, olumsuz görüş bildirenlerin hepsine cevap veriyor. tam hanzo

video da hızlandırılmış bu arada, yersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuBLK -- 9 Nisan 2017; 16:17:2 >
  • İzmir polisini gerçekten anlamıyorum.

Kordonda, sahil yolunda, illaki dururlar.

50 kere Alsancak'ta çevirdiler 50 kere alkol muayenesi yaptılar. "Bıktım artık üflemekten." diyorum, "Yapacak bir şey yok." diyorlar.

Ya bütün polisler beni görüyor yada bunları hiçbir polis görmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam makas atmadan duramiyor, arac olmayan bos yolda bile kendini makasliyor.

• tipe baksan adam zannedersin. 100 gr. beyinle bu yaşa kadar nasıl gelmiş hayret. yakında bir kum kamyonuyla, beton mikseriyle yakından tanışır.
  • Ülkede vergiler çok yüksek , en pahalı yakıt bizde , fındık motorlu araçlara biniyoruz diye yakınıyoruz ama tek avantajı bu kekoların sayısının azalması . Herkes güçlü motorlu araç alabilise ve yakıt ucuz olsa ölümlü kaza sayısı 5 e katlar çünkü eğitimsiz insan sayısı çok fazla ...
  • yazık gariban bir şey yaptığını zannediyor...
  • IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni sekilde cevriliyorum istisnasiz her cevirmede. Aracimda film bile yok diyeyim ki arabadan cevriliyorum. Sebebi hafif esmer ve sakalli olmam sanirim :D

• Şimdi çok kuralcı forumcularımız ( hiçbir kuralı atlamazlar ) topa tutar belki bilinmez ( çokta tın ) ama çok zevkli. Yani izlemesi bile keyif veriyor tabi bu yanlış bişe yaptığını değiştirmez. Biri bu şekil arabama vursa kavga çıkar ama dediğim gibi harbiden çok zevkli böyle kullanırmıydım rwd aracı sanmam ama keşke bıde bu şekil cansız arabalar olsada makas atsak az stres atmak için birebir
  • Kimseye zarar veremeden o aracın içinde cenazesini görmek hoş olurdu bu çomarın, mezar taşı parasını ben verecem. Tarihe not düşülsün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Şimdi çok kuralcı forumcularımız ( hiçbir kuralı atlamazlar ) topa tutar belki bilinmez ( çokta tın ) ama çok zevkli. Yani izlemesi bile keyif veriyor tabi bu yanlış bişe yaptığını değiştirmez. Biri bu şekil arabama vursa kavga çıkar ama dediğim gibi harbiden çok zevkli böyle kullanırmıydım rwd aracı sanmam ama keşke bıde bu şekil cansız arabalar olsada makas atsak az stres atmak için birebir

İzlerken zevk alıyorsunuz fakat aynı yolda bende gidip geliyorum. Böyle gerizekalılardan dolsun istiyorsun galiba yollar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

tipe baksan adam zannedersin. 100 gr. beyinle bu yaşa kadar nasıl gelmiş hayret. yakında bir kum kamyonuyla, beton mikseriyle yakından tanışır.

• Neden hızlandırılmış video,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgutozkan

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Şimdi çok kuralcı forumcularımız ( hiçbir kuralı atlamazlar ) topa tutar belki bilinmez ( çokta tın ) ama çok zevkli. Yani izlemesi bile keyif veriyor tabi bu yanlış bişe yaptığını değiştirmez. Biri bu şekil arabama vursa kavga çıkar ama dediğim gibi harbiden çok zevkli böyle kullanırmıydım rwd aracı sanmam ama keşke bıde bu şekil cansız arabalar olsada makas atsak az stres atmak için birebir

İzlerken zevk alıyorsunuz fakat aynı yolda bende gidip geliyorum. Böyle gerizekalılardan dolsun istiyorsun galiba yollar.

Yazdıklarımı birdaha oku

• HondatugraL kullanıcısına yanıt
    Tam okumadan atlamışım :D Kusura bakma
  • Herifin geçtiği bütün caddeler mobeselerle 24 saat izleniyor. İstense kapısının önüne kadar izlenir. Keza geçtiği bir kaç cadde de kameralı radar sistemi var, plakaya kesin ceza kesilmiştir,tabi plaka sahte değilse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 9 Nisan 2017; 19:16:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.