Şimdi Ara

Bu Sıcakta Nasıl Çalışabiliyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi yok olmuyor. Sabah 6 gibi kalkayım daha serin olur diyorum, nispeten biraz derece düşüyor ama nem olduğu için değişen bir şey olmuyor. Geceleri zaten nem seviyesi %100 olunca nefes almak çok zorlaşıyor. Hadi salondaki klimayı açayım diyorsun tüm evi soğutmuyor + odamın kapısının açık kalması gerekiyor. Çok gerginim, çok bunalıyorum.

• Vantilatör al. 2023 yazı tarihin en sıcak yazıydı hiç de bunalmadım 10 saat pofur pofur esti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam sıcakta zor oluyor ders çalışmak. Kütüphaneye gitmeniz mümkünse oraya gidin klimalıysa serin olabilir. Onun dışında derse kendinizi tüm odağınızla vermeye çalışın sıcaktan buram buram terleseniz bile psikolojik olarak pek bunalmış hissetmeyebilirsiniz bu sayede

• Vantilatör kadim bir dostumuzdur

• aynı şekildeyim. vantilatör desen serinletmeye yetmiyor ve ses yapıyor klima yok. kütüphaneye gideyim desem sıcakta yol çekilmiyor. arada kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unspoiled perfection -- 24 Temmuz 2024; 14:53:5 >
  • Klimalı kütüphane. Geçen yaz dershanemin hocalarından izin alıp boş sınıflarda klima açıp arkadaşlarla çalışıyorduk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.