Şimdi Ara

Bu Sisteme Bu Ekran Kartı Mantıklı mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Haziran ayında almak istediğim bu ekran kartı bu sistem için sizce mantıklı mıdır?

Benim Şuanki Sistemim

Zotac GT 430 Synergy EDİTİON

2+4 GB DDR3 1600 MHZ RAM

GIGABYTE H81M S2PH

İ5 4570

THERMALTAKE LİTEPOWER 600W

İntel 520 serisi 60 GB SSD

Almak istediğim Ekran kartı ikinci elden bir gtx 770 haziran ayına kadar 500-550 TL ye ikinci el bulabilirm diye düşünüyorum birde 2 gb ram çıkartıp 8 gb tek modül ram takıp 12 Gb ram yapmayı düşünüyorum sizce bu söylediklerim bu sistem üzerinde sorunsuzca gerçekleşirmi ve oyunları ultra ayarlarda 50-60 fps oynayabilirmiyim? cevaplarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brodliss -- 10 Şubat 2015; 10:17:29 >

• Yokmu 74 kişi arasında bir cevap veren :)
  • Ekran kartı alırsan ciddi bir fark oluşur ama rami 12 gb yapman bir işe yaramaz.
  • 12 GB oyun için israf olur baya bi 8 gb yeterli ama ekran kartını kesinlikle değiştirip istediğin performansı yakalayabilirsin

Edit: 6 gb ram vermiş bence 2 gb eklemene bile gerek yok o parayı ekran kartına yatır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRuthless -- 10 Şubat 2015; 14:36:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultrada 50-60 fps istiyorsan sana r9 290 veya gtx 780 lazım gtx 770le olucak iş değil.Ram eklemene gerek yok.Al bi r9 290 veya gtx 780 o bilgisayar bi anda şaha kalkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanmercan1 -- 10 Şubat 2015; 15:01:27 >
  • Cevaplarınız için teşekkürler bu arada gtx 770 mesela bf hardline veya dying light gibi oyunları ultra 60 fps açmazmı? cevapları ve önerileri bekliyorum ilgilenenlere şimdiden teşekkürler... :)
  • açmaz ayar kısmanız gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gtx 770 almani tavsiye etmiyorum.9xx serisi ciktigi halde fiyatlar düşmedi ve gtx 770 performansına gore pahali gtx 970 veya 780 güzel olabilir.

• Arkadaşlar r9 285x nasıl sizce?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.