Şimdi Ara

bu sistemin hak ettiği ekran kartı sizce nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski kasam var evde bunu toparlıyıp ufak kardeşime vermeyi düşünüyorum 200tl civarı bütçe ayırdım bu kasa için ram falan aldım son bi ekran kartı kaldı 200tl civarı ne alsam diye düşünüyorum hd5750 düşünüyorum ama sizce nasıl bir seçim olur ?

sistem ise.
    intel pentium d 3 ghz
    ram 2.5gb
    gigabyte g31m-es2l
    500w power supply
    160gb hard disk
    windows xp

eski ekran kartı ise hd3850 ancak crysis vs kasarak oynatıyor düşüncelerinizi bekliyorum beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi North_Bridge -- 20 Aralık 2010; 22:20:26 >

• o işlemci ile ekran kartını sat

C2D E7500 ile 2.el HD5770 al

ikisi sana 350-400 e patlar 2. el alırsan.
    o ikisinide sattığını masraftan düşersin.
    crysis ide kasmadan oynatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

o işlemci ile ekran kartını sat

C2D E7500 ile 2.el HD5770 al

ikisi sana 350-400 e patlar 2. el alırsan.
    o ikisinide sattığını masraftan düşersin.
    crysis ide kasmadan oynatır.

E5200 ve HD5770 düşünüyorum sizce nasıl ? e7500 biraz pahalı geldi ben 200tl aşmadan düşünüyorum e5200 olursa aşmaz
  • olur pek farketmez birazda o.c yaptın mı idare eder.
  • işlemcini değiştir bi süre daha idare eder. işlemci yüzünden kasılıyor sistem ekran kartına şimdilik gerek yok.
  • Eğer Crysis'i yüksek çözünürlükte oynamak istemiyosan bu kart ideal gibi (Tabi e5200'le)
  • Bi an önce Sistemini yenilemeye bak.. ekran kartın eski sayılır Dx11 ekran kartı şart oldu işlemcinide e6500 150 tl civarı almanı tercih ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hd3850 crysıste kasılacak bı kart degıl(medıum -hıgh ayarlarda)....işlemcin engellıyo....sadece işlemcini değiştirerek karttan yeterlı verımı alablıırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.