Şimdi Ara

BU SORUNUN İÇİNDEN ÇIKAMADIM ARKADAŞLAR YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU SORUNUN İÇİNDEN ÇIKAMADIM ARKADAŞLAR YARDIM !!!

KESİNLİKLE UPDATE OLMUYOR PC !!!

ARKADAŞLAR BUNLAR ÇIKIYOR YÜKLE DİYORUM

HEPSİNİ DENEDİM 'KB898461' BU DOSYAYI BULDUM YÜKLEMEK İSTEDİM BU SEFERDE 'KUR İPTAL EDİLDİ DİYOR !

BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIM EDERSE TAM SÜPER OLUCAK BİLGİSAYARIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funkyskyy -- 10 Aralık 2006; 22:14:49 >

• sanırım update i microsoft update den yapıyorsun. windowsupdate.microsoft.com dan yapmayı dene bakalım birde
  • ' windowsupdate.microsoft.com ' bu siteden sadece yüklenmeyen update yi buldum yüklemeye çalıştıgım zaman ise kur iptal edildi diyor bu ne biçim bi sorun yaa ! saol theshiver :D
  • ms korsan kopyalara update vermiyor. database'ini zaman zaman güğncelliyor, yaygın kullanılan key'lerin.
    orijinal kullanıosan da telefon açmanı öneririm destek hattına
  • genelinde otomatik update de sorun görmedim.ne kadar güncellensede update ler engellememesi lazım.mutlaka öncelikli olan update i karıştırmıştır.
  • Arkadaş Saolun Yardımlarınız İçin Ama Resimlere Bakıpda Yorrum Yapın Korsan XP İle Alakası Yok !
    Ben Update Yaparken Pc Dondu Yeniden Başlattım Tekrar Updateye Devam Etmek İstetim Ama Olmadı Hep Aynı Hatayı Alıyorum ?
  • Kardeş bende de aynı sorun oldu sorunu google'da aradım ve buldum. yapacağın tek şey c:\windows\system32\spupdsvc.exe dosyasını c:\windows\system32\spupdsvc.old olarak değiştirmek. (Ancak şunu belirteyim ben bunu yaptıktan sonra dosyayı offline olarak yükledim) İnşallah yardımcı olmuşumdur. Selamlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.