Şimdi Ara

BU STEAM HESABINA KAÇ PARA VERİRDİNİZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Selamünaleyküm arkadaşlar.

Bu Steam hesabı kaç para eder acaba makrodan ban yenmiş faceitte, csgo resmi sunuculara ve pubgye girmiyor sanırım, diğer oyunlar için almak istiyorum siz olsanız kaç paraya verirsiniz ya da kaç paraya satın alırdınız?

Steam db account value 1000 dolar

Türkiye Today's prices 3000 dolar civarı

Kayıtlarda 1 oyun yasaklanması

Oyunlar +550 gta rust new world falan var. rusta vacdan dolayı girer mi bilmiyorum

Genel olarak oyunlar güzel 2020 civarı güncel güzel oyunlarda var kart düşürülmek için alınmış çöp oyunlarda var. Bandan dolayı ucuza alabilirim Yardımcı olursanız sevinirim.

videoda çıkmayan oyunlar:

rust eso yakuza 0 conan exiles scum prison architect outlast kingdom come deliverance metro 2033 redux saint row 2 The Elder Scrolls II: Daggerfall

Oyunların videosu:

steam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m f i -- 26 Ekim 2024; 11:20:7 >

• Selam, Vac ban olan hesaba 5 kuruş para vermem, Yeni temiz bir hesap alır, indirimden alırım oyunları, kafa rahat olur. 14 senedir aynı hesabı kullanıyorum, 330 oyunum var ne ban var nede başka bişey. satmam asla. Tavsiyem aynısını yapman

• Vac ban
    Bu kelime var ise para etmez sadece hikayeli oyunları oynamak için alırım onu da oynamak istediğim oyunlar kaç tane ise çarpı 15 liradan hesaplarım, satıcı kimse burda durum ortada o hileyi yapmamalıydı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.