Şimdi Ara

bu tarz kazalı boyalı araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-temiz-aile-arabasi-940883676/detay/

alırken satarken sıkıntı yaratır mı? amacım yüksek modle yılı araba binmek, bagaj vs de lazım diye bunlara bakıyorum 230 vs laınır

• Şasi, podye hasar görmüş, ön kaput değişmiş, çamurluklar boyalı. İyi bir elektrik ustasına, birkaç mekanik ustasına, en az iki Airbag ustasına ve bir de rot balansçıya göstermeden alınmaz. Ben olsam yine de bakmazdım. Aracın ciddi kazası var ve kaskodan sigortadan düzgünce yaptırmak yerine kendileri bir şekilde toplayıp satıyorlar. Düzgün toplanmaydıysa çok masraf açabilir ve çok uğraştırabilir. Bunu alacağıma daha eski model kazasız boyasız değişensiz ve biniciden uzun süre kullanılmış iyi bakılmış araba alırım. Parça ve işçilik fiyatları artık çok yüksek. Sanayinin sıkıntısı ve zaman kaybı da var. PSA’nın parça fiyatları da ucuz değildir.
    Benim birkaç gün önce açtığım focus ile ilgili başlığı ve onun öncesinde yine rektifiye ile ilgili başlığı okumanızı tavsiye ederim. İlandaki arabayı alırken uyguna alıyorsanız satarken uyguna vermek sorun olmaz, ama açabileceği sorunları çok uğraştırabilir ve masraf yaptırabilir. Ona harcanacak para eklenince, aracın masrafsız kazasız boyasız değişensiz versiyonundan çok daha pahalıya denk gelebilir.
  • Nuh devrinden kalma focus, megane, golf, astra almaktansa mantıklı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ZETEC SE kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam, bende öyle düşünüyorum, sizce ilandaki araç 235 bine alınır mı

• Araç fiyatını bilemeyeceğim ama iyi bir yere gösterilip alınır. Tarcanlar gibi bir yere gösterilir alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Araç fiyatını bilemeyeceğim ama iyi bir yere gösterilip alınır. Tarcanlar gibi bir yere gösterilir alınır.

Honda tarçınlar bizim bölgeler de yok malesef :(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla hocam arabada anormal bir durum yoksa alınır (sağ-sola çekme , titreme vs) kazası çok ağır değil gibi geldi,airbaglere de bakmak lazım sağlamsa çok iyi;tamirli ise değişmiş mi , yoksa göğüs macunlu/kaplama mı vs kontrol ettir ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyota16

Valla hocam arabada anormal bir durum yoksa alınır (sağ-sola çekme , titreme vs) kazası çok ağır değil gibi geldi,airbaglere de bakmak lazım sağlamsa çok iyi;tamirli ise değişmiş mi , yoksa göğüs macunlu/kaplama mı vs kontrol ettir ...
    Hocam teşekkür ederim bu dediğiniz herhangi bir expertiz de anlayabilir degil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • murattekno kullanıcısına yanıt

Normal olarak anlamaları lazım ama siz yine de önden araştırmayla şehrinizdeki tavsiye edilen/tanınmış expertizlere götürürseniz(duruma göre ek bir ustaya da gidilebilir kontrol amaçlı) kafanız daha rahat olur hocam (satıcının söylemediği bizlerin de fark edemediği detaylar açısından vs) çünkü sonuçta araç kazalı detaylı inceleme şart ...(Önceki mesajda yazmamamışım fiyat da iyi bence  )

• Şasi, podye hasar görmüş, ön kaput değişmiş, çamurluklar boyalı. İyi bir elektrik ustasına, birkaç mekanik ustasına, en az iki Airbag ustasına ve bir de rot balansçıya göstermeden alınmaz. Ben olsam yine de bakmazdım. Aracın ciddi kazası var ve kaskodan sigortadan düzgünce yaptırmak yerine kendileri bir şekilde toplayıp satıyorlar. Düzgün toplanmaydıysa çok masraf açabilir ve çok uğraştırabilir. Bunu alacağıma daha eski model kazasız boyasız değişensiz ve biniciden uzun süre kullanılmış iyi bakılmış araba alırım. Parça ve işçilik fiyatları artık çok yüksek. Sanayinin sıkıntısı ve zaman kaybı da var. PSA’nın parça fiyatları da ucuz değildir.
    Benim birkaç gün önce açtığım focus ile ilgili başlığı ve onun öncesinde yine rektifiye ile ilgili başlığı okumanızı tavsiye ederim. İlandaki arabayı alırken uyguna alıyorsanız satarken uyguna vermek sorun olmaz, ama açabileceği sorunları çok uğraştırabilir ve masraf yaptırabilir. Ona harcanacak para eklenince, aracın masrafsız kazasız boyasız değişensiz versiyonundan çok daha pahalıya denk gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 17 Aralık 2022; 6:0:2 >

• 1.2 vti motorlar kronik sorunlu. Bizim ustalar dükkanın kapısından içeri sokmuyorlardı.

• Bana gönderdiğiniz özel mesajı şimdi gördüm. Mesajlara cevap yazamıyorum. Yorumlamamı istediğiniz ilan linkini buradan paylaşırsanız görüşümü yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 19 Aralık 2022; 20:22:33 >
  • hocam ilan bu sadece kapılarda lokal boyalar var, bir de exper de motor turbo da hafif ses var yazılmış. sizce araç nasıl? 255 bine alınır mı? dikkat etmem gereken neler var? arkadaş expertiz yaptrımış 2 gün önce, benim tekrar yaptırmama gerek var mı ?

www.arabam.com
    Sahibinden Citroen C-Elysee 1.6 HDi Confort 2013 Model Kahramanmaraş 187.000 km - - 21193347 | arabam.com
    https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-citroen-c-elysee-1-6-hdi-confort/sahibinden-citroen-c-elysee-1-6-hdi-confort-2013-model/21193347
  • kartalus kullanıcısına yanıt

hocam byorumuzdan sonra 1.2 vti bakmayı bıraktım teşekkür ederim

Açıklamada “aracımız” yazıyor olması bir soru işareti. Araç ne zamandır kendisindeymiş öğrenmek için araç bilgisini bir sigortacıya gönderip sorgulatın. Adam Al-satçı ise hiç bakmayın derim. Galerici ve al-satçıdan araç alınmaz. Ticari geçmişi var mı ona da bakın sigortacıdan.

Tramer sorgusu, pttavm’den tüvtürk muayene km sorgusu yapın.

Satıcının yaptırdığı ekspertize güvenmeyin, araç içinize sindiyse kendiniz iyi bir yerde ekspertiz yaptırın mutlaka.

Öncesinde bence PSA’dan anlayan oto elektrikçi, tamirci baksın en azından. Airbag ustası bildiğiniz varsa ona da götürün. İyi usta anında anlar direnç var mı hava yastığı orijinal mi vesaire. Çıkarken ustaya sorarsınız borcum ne kadar diye. Siz alıcı olarak niyetinizi belli ettikten sonra satıcı ustaya göstermenize yanaşmıyorsa almayın.

Motorun sesini sessiz bir ortamda dinleyin. Ayrıca motor sıcakken rölantide yüksek devir gaz verip egzostan duman atma var mı kontrol edin. Benzinli olsa yağ çubuğu ve yağ kapağına da bakın derdim gaz verirken ama dizelde o daha farklı olabilir.

Bir de, ben olsam bundan böyle çok temiz araç bulmadıkça dizel araç bakmam. Dizelin devri kapandı. Eskiden yakıtı çok uyguna geldiği için açtığı açabileceği problemler göz ardı edilebiliyordu. Şimdi o avantaj ortadan kalkmış durumda.

Araca bakmaya arabalardan anlayan bir tanıdığınız varsa birlikte giderseniz daha da iyi olur. Sizin fark etmediğinizi o fark edebilir.

Ekspertiz raporunu görmediğim için yorumum bu kadar olur.

Satıcının bâriz bir yalanını yakalarsanız hiç vakit kaybetmeyin. En az araç kadar satıcının güven vermesi önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 19 Aralık 2022; 20:46:35 >

• hocam değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, yazdıklarınız genel olarak araba almak isteyenler için de çok faydalı bir yazı oluş Allah razı olsun

• Bir de genel olarak pejo Citroen bakmak yerine daha az masraf açacak, kendisini daha iyi kanıtlamış, parçası ustası bol ve görece uygun, daha sorunsuz olacak Fiat, Renault, Japon, Kore gruplarının mümkünse yerli üretim, piyasası iyi olan, benzinli ve hatta mümkünse atmosferik ve manuel vites araçlarına bakın derim. En az masrafla yürütmek öncelikse eğer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 19 Aralık 2022; 21:30:17 >
    Rica ederim.

• Şase hasarlı ben almam , airbag açması problem değil benim için ama şase hasarlı ise almam

Ayrıca bu c elysde pejo 301 gibi araçlar sıfır yalıtım sıfır yol tutuş sahip bu son yıllarda düzeltiler ama eskileri yolda zıplar at arabasi gibi araçlar 1.2 atmosferik birde

Bütçe biraz artırıp Fiat Bravo Punto vs bakın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 19 Aralık 2022; 21:58:6 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.