Şimdi Ara

BU ÜLKEDE NEDEN COLT GİBİ BI ARAÇ TUTMAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baslikta belirttigim gibi neden tutmaz ki.Daha once 4 kez sifir araç almış biri olarak söylüyorum.Aracta hiz sabitleme,sorunsuz yari otomatik şanzıman,genis ic hacim, yari otomatik klima,4 airbag ve benim icin en onemlisi motor gücü ve sorunsuzluğu.Rampada 5 kişi varken bile en ufak zorlanma olmamasi.Colt gibi örnekler çoğaltılabilir.Sizce neden bu f/p araclar tutmaz.

• Konu komsu ne der dusuncesi ortalama turk tuketicisi icin cok onemlidir bu sebepten adi sani ulkemizde duyulmamis araclar tutmaz.

Ortamlarda mitsubishi anahtari koysan masaya hicbir agirligin olmaz mitsubishi pajero olsa bile. Adam tiguanim var diye senden prestijli olur.

Temel sebep bu.

Yoksa akli olan, butcesini dusunen, ailesini daha konforlu daha guvenlikli sekilde seyahat ettirmek isteyenler icin bu tip tutulmayan markalar coldeki vaha gibidir.

Belli bir yastan sonra zaten arabanin disinin bir onemi olmadığını idrak ediyorsun. Dizayn dedigin paketin susu kandirmacasidir.

Iyiki de tutulmazlar.

Hayirli gunler
  • çünkü Türk halkı görünüşü sever ve ne kadar göreceli olsada colt'un tipinin pek şık olduğu söylenemez bence önemli bir nedeni bu.
  • çünkü çirkin şekilsiz bir araç, sadece son kasasında önü lancer a biraz benzediği için önden birşeye benziyor ama genel hatlarıyla gayet şekilsiz, bu yüzden tutmuyor
  • kaputunda vw logosu yok
    turbosu yok
    göreceli olarak tipsiz
  • Prestij 0
  • Güzel arabadır, ben biraz Honda Jazz'a benzetirim ama Jazz çok tutulmasına rağmen Colt'un neden bu kadar gözardı edildiğini anlamıyorum. Gerçi iyi de oluyor, yarın bir gün araç değiştirmek zorunda kalırsak 2. el piyasasında bu tür araçlar olsun ki paramızı çakallara kaptırmayalım.
  • İğrenç tasarımı iç ve dış olarak alınmaması için en etken sebeb
  • Ona bakarsanız bu saydıklarınızın hepsi aynı sınıf olan Aveo'da da mevcut. Ama insanlar şeytan görmüş gibi bakıyor.
  • Ben artik tipine değil asil gorevi olan a noktasindan b noktasina nasil goturdugune bakarım.Daha once focus 3,c4,ceed,2008 de görmediğim klima performansi,deri direksiyon,ic hacim ve sürüş zevkini(sanirim benzinli olmasindan dolayi) bu aracta gördüm.eksi yonleri koltukların rahatsızlığı ,kol dayama olmamasi ni sayabilirim.bu arada araç cz3.
  • Ülkemizde şekil/şemal önemli. Bu arabanın da maalesef gerçekten de tasarımı çok kötü. Attrage da bu gruba dahil edilebilir. Yoksa tutmaması için hiçbir neden yok...
  • tip önemli fazla motor sanziman kombinasyonu onemli.

bizim millet kalabalik aile yapisina sahip colt neticede ufak araba yani.
  • Konu komsu ne der dusuncesi ortalama turk tuketicisi icin cok onemlidir bu sebepten adi sani ulkemizde duyulmamis araclar tutmaz.

Ortamlarda mitsubishi anahtari koysan masaya hicbir agirligin olmaz mitsubishi pajero olsa bile. Adam tiguanim var diye senden prestijli olur.

Temel sebep bu.

Yoksa akli olan, butcesini dusunen, ailesini daha konforlu daha guvenlikli sekilde seyahat ettirmek isteyenler icin bu tip tutulmayan markalar coldeki vaha gibidir.

Belli bir yastan sonra zaten arabanin disinin bir onemi olmadığını idrak ediyorsun. Dizayn dedigin paketin susu kandirmacasidir.

Iyiki de tutulmazlar.

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 26 Haziran 2018; 12:56:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Konu komsu ne der dusuncesi ortalama turk tuketicisi icin cok onemlidir bu sebepten adi sani ulkemizde duyulmamis araclar tutmaz.

Temel sebep bu.

Iyiki de tutulmazlar.

Hayirli gunler
    Ülkemizdeki durumun özeti budur Benim gibi düşünen arkadaslara da şiddetle tavsiyemdir(tabi temizini almak kaydıyla).

• KB Lancer'daki tip bu araçta olsa peynir ekmek gibi giderdi. Bir de marka algısı var ama o bile tipin gerisinde kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

KB Lancer'daki tip bu araçta olsa peynir ekmek gibi giderdi. Bir de marka algısı var ama o bile tipin gerisinde kalıyor
    Sanki kb lancer sinifinin en cok satan araci olmus gibi yazmissiniz. Tiple alakasinin olmadiginin en guzel ornegidir kb lancer, ayrica mazda 3 te olayin tiple alakasi olmadiginin en guzel baska bir ornegidir.
  • 500 litre bagaj hacmi var. 500 litre.

Bugün kaslı görünüyor diye alınan çoğu araçta bundan çok daha ufak bagaj var.

Bastın mı üzmez, czt olmadığı sürece uçmaz ama 1.3'ü çok da kendini ezdirmez. Czt'de tam fr avcısıdır

Hafif yükleme ile boy boy geriden gelip şöyle bir işlem gerçekleştirebilir colt:

1.3'lerin yakıtı da baya uygun. İki sıkıntısı var: 1-görünüş 2-marka.

Çok daha fazla yakan, çok daha kötü giden, çok daha sorunlu, çok daha dar arabaya colt'tan fazla parayı verirler acımadan.

• Demek ki genel olarak tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap veremiyor. Kimse parasını sokağa atmak istemez. Keyiflerinden başka markalara yöneldiklerini sanmıyorum.
  • ş.içi kullanım için colt aldım

bu fiyata daha iyisini bulamazdım sanırım. lpg ile çok az yakıyor, şantiyelerde eşek niyetine kullanılıyor ama tık demiyor, sapasağlam, içi çoğu c sınıfı araçtan daha geniş, çok hafif bir araç olduğu için performansı gayet iyi hatta düşük hızlarda, ilk kalkışlarda felan çok atik. tek sıkıntısı tipi. bu kadar iğrenç tasarımı kim neden yapar ve buna firma yetkilileri nasıl okey verir de üretime geçilir anlamak gerçekten çok güç 8 yaşındaki çocuğa araba çiz desem daha iyisini çizer yeminle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingsman01 -- 26 Haziran 2018; 13:53:51 >
  • Colt dediğiniz araba tam olarak nedir, ilk defa duydum. Mitsubishi yemi ait?
  • msansertekin kullanıcısına yanıt
    500 lt bagaj hacmi nerede yazıyor? aracın teknik özelliklerinde bagaj hacmi 315lt taşıma kapasitesi 485lt karıştırıyor olmayasınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.