Şimdi Ara

Bu Vefa Küçük niye böyle Cersei gibi konuşuyo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümü ilikledim falan? Bunu niye sürekli belirtiyor anlamadım ben bu işi. Hani joffrey tahtta ama bende bitiyor mu demek istiyor?

• Başkanlık seçiminde kulübün başkanı oydu.
    Valla vefa başkanında hakkını yemeyelim azizin oyununu bozdu, ali başkanın konusmasına izin verdi. Nereden baksan 3-4k oy oynadı orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

Başkanlık seçiminde kulübün başkanı oydu.
    Valla vefa başkanında hakkını yemeyelim azizin oyununu bozdu, ali başkanın konusmasına izin verdi. Nereden baksan 3-4k oy oynadı orada
    1 oyun intikamını aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

1 oyun intikamını aldı

Alıntıları Göster
    valla ben o bile azizin tarafında olur diyordum gayet demokratik yönetti.
    Galiba görevi de bırakmış
  • vefa bey büyük iş yaptı seçimde. herkes azizin yanında olur sanıyordu ama o mevkisinin hakkını verip tarafsız davranıp seçimi çok iyi yönetti zaten onada bu yakişırdı helal olsun.
  • amma abarttınız adamı yok adil yönetti yok müthiş biri. yapması gerekeni yaptı o kadar. kongrede bol bolda saçmaladı ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

vefa bey büyük iş yaptı seçimde. herkes azizin yanında olur sanıyordu ama o mevkisinin hakkını verip tarafsız davranıp seçimi çok iyi yönetti zaten onada bu yakişırdı helal olsun.
    evet ali koç'ta bunu belirtti zaten , taaa bu divana gelene kadar hiç adil olmayan ortamlarda bulunduk,zorlandık ama bu divana gelince eşit şartlara girdik dedi bunu da vefa küçük'e borçluyum dedi.

aziz herkesi satın almış ama tabi yüksek divan kurulunu alamamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görevi bırakmadı sadece 1-2 kanalda belli bir süreden fazla görev yaptığı için artık görevi bitti dendi ama FB TV de mevcut görevine tekrar seçildiği söylendi. Yani FB TV göre devam ediyor.
  • Bence Vefa Bey 20 yıldakı en rahat uykusunu Alı Koç seçilince yapmıstır. O 1 OY ILE KACAN (Kİ KESİN HİLE VAR) SEÇİMİN İNTİKAMINI ALDI.
  • Herkes boşaldı başkan adayları boşaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.