Şimdi Ara

Bu Yaz Çalışamadım Mezuna Kalmayı Düşünüyorum (12 ye geçtim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz tatilim çok boş geçti konular birikti hatırladıkça ruhum daralıyor lütfen yardım edin

• Hocam zaman kaybetme başla çalışmaya baktın sınavda istediğin olmadı kalırsın ama kalmayacak kışın gibi çalış hep mezuna kalırım zaten düşüncesini sil kafandan.Şimdiki çalışmaların seneye bile kalan fayda sağlar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek sene 3.seneyebkalinir mi konusu h.o

• Bu sene obp kas, seneye ygs, ondan sonraki sene lys. Hazır olursun hocam

• Gelecek sene de 'keşke 12de çalışsaydım' demezsin umarım. Pişmanlık bence hayattaki en yıkıcı duygudur. Bu sene elinden geleni yap puanını beğenmezsen yine kalırsın o konuda bi risk de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonsofhe -- 17 Ağustos 2017; 20:3:26 >
  • demonsofhe kullanıcısına yanıt
    çok haklısınız hocam temelimde sağlam bu sene elimden geleni yapacağım zaten ama dediğim gibi moral bozukluğum çok oluyor
  • Ben de yeni başladım hocam bu yıl ygs lys adına her şeyi yapacağım eğer olmazsa seneye deneme çözüp çalışacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 sene de mezuna kalınır
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Hedefiniz nedir hocam ?
  • Tıp
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    benimde Tıp ama şuan zor görünüyor:S
  • çok şey yapabileceğin uzun bir dönem var önunde, işe ilk şimdiden mezuna kalıcam demeyı bırakarak başlayabilirsin bence.
  • Kendini motive etmeyi dene.Ben yetiştiremezdim geceleri ağladığım olurdu bu nasıl yetişecek diye. 10 dakika sonra kalkar it gibi çalışırdım. 1 kere düşünmedim neyse mezuna kalırım hallolur diye.Kusura bakma ama kendini parçalamazsan o zaman gerçekten haketmiş olursun bu moral bozukluğunu.
    Arkadaşların dediği gibi mezuna kalma psikolojisinden kurtulman lazım.

Allah yardımcın olsun
  • kardeşim daha gec kalmadın daha yolun başındayız heyecan yapma.

• Böyle düşünürsen evet zor görünüyor böyle düşündüğün için hiç başlayamayacaksın bence biran önce başla koskoca 8 ayda hayatın değişir.
  • yaptığın şey kaçmak ertelemek sadece

kaçma,mücadele et olmazsa seneye tekrar girersin zaten ve ağustosdayız allah aşkına ya bi kendine gel

• nükleerbaslıklıkız kullanıcısına yanıt
    Haklısınız
  • Dostum hiçbir şey için geç değil, okul ortamı YGS-LYS çalışmak için çok güzel bir fırsat. Öğretmenlerin büyük bir kısmı sizi boş bırakacaktır ders çalışmanız için, sorularını da öğretmenlerine sorarsın. Tek sıkıntı okuldaki arkadaş çevren, çalışkan adamlarla çalışman gerekiyor. Sen zaten her şeyin farkındasın. Tek gereken kendine güvenmen ve başaracağına inanman, gerisi hikaye.
  • Okulla ygs lys yurutmek gercekten cok zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temelim de sağlam diyorsun sakın böyle bir hata yapma. Eksiğinden ruhu daralan adam asla bırakmamalı o adamda umut vardır güven bana. Sakın mezun kelimesini bir kere daha ağzından geçirme kardeşim :) Mezuna sene içinde kalınmaz sınav sonucun gelir orada kalırsın veya tercih edersin bunu sakın unutma ve başla bugün çalışmaya :)
  • Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Bizim okul da igrencti. Hergun aciyla gidiyordum okula. Simdi mezuna kaldim. Cok iyi. Istedigim programi yapabiliyorum. Mezuna kalmak kotu bisey degil kesinlikle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.