Şimdi Ara

bu yazıyı biokuyun arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A.L.C ÇORUM BAYİSİ OLAN B İ Ç E R OTOMOTİVE ALLAH DÜŞMANIMI BİLE DÜŞÜRMESİN

Arkadaşlar ankara dönüşü çorumda kaza yaptım çok şükür iyiym size başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum.

kaza yaptığım esnada yanıma bi kaç takım insan geldi ben hastanede uğraşırken a.l.c çorum bayisi olan nasıl olduysa biçer otomotiv yetkilileri ile karşı
    karşıya kaldım adamlar daha hastahaneden çıkmadan bana gelip arabanın fiyatı kadar masraf çıktığını ve onu çok ucuz bi rakama almak istediklerini söylediler saat gece 12 bunu nerden anladınız ben bunun hastanede konuşulmuyacağını daha sonra halledilmesi gerektiğini söyledim ve o gece memleketime döndüm bi kaç gün sonra çoruma arabamı almak için döndüm asıl olay orada başlıyor aracıma hala komik komik rakamlar teklif ediyorlar ben

satmayacağımı söyledğimde hiç ilgilenmediler bende bi kurtarıcı çağırdım zar zor bi kaç esnafdan numara bularak o sırada beklerken arabamın sağ ön lastiğinin istepne lastiği ile değiştirildiğini ve orjinaş jantının ve ön farlarının olmadığını fark ettim biçer otomotivin içene girdim sormak için o ara gördüm farı ve lastiği lantı ve sorduğumda burda olmadığını söylediler çok şaşırdım göterdim ve kaçamak cevap verdiler o parçaların benim arabama ait olmadığını söylediler ve bende taktırmış olduğum kışlık lastikle diğer lastiğin eş olduğunu gösterince zorla aldım o ara kurtarıcı geldi ve benden 4 gün için 700 lira para istediler şoka uğradım itiraz ettiğimde ortalık birden kalabalıklaştı o ara tartışdık felan ve rağzılığım olmasada attım parayı öyle aracımı tokata getirdiğimde

Aracımın kriko bijon setinin kayıp olduğunu torpitodaki sigrama çocuğumun çikolatasının bile yok olduğunu aynadaki MAŞALLAH yazısının bile yok olduğunu fark ettim arkadaşlar bu kkadar adi bu kadar ucuz bi firma görmedim ben a.l.c bailik vermiş ama biçer otomotiv çok basit bir firma oraya ALLAH kimseyi düşürmesin inanın ben o parayı vermezdim ama başımın gözümün sadakası olsun insanların kazada ki bitik pskolojisinden fırsatçılık yapılarak inanılmaz oyunlar dönüyor kesinlikle gitmeden düşünün bu arada parayı verdiğimde fiş fatura istedim 100 lira gibi ayrı bi para istedi ben hukuki yönden hakkımı arayacağım hafta içerisnde ilgili makama dilekçe vereceğim amacım biçer otomotive gitmeden uyarmak istedim esnaflık bu değil bilgilerinize sunarım arkadaşlar saygılar

• aynı konu var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılmaz058 kullanıcısına yanıt
    Açanda aynı kişi:d
  • ''senin yaptığını çorumlu bile yapmaz'' diye klişe bir laf var , sebebi anlaşıldı

https://eksisozluk.com/senin-bu-yaptigini-corumlu-bile-yapmaz--47913

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 3 Şubat 2014; 0:50:51 >
  • Etme bulma dünyasi hocam elbet onlardan bir sekilde cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a.l.c nedir?
  • ya konuyu kaldırmışlardı birde herkes görsün bi kaç sitede dahada yayınlıycam insanlar bilgilensin yanlış insanlarla muhattap olmasın a.l.c bayilik veren ciddi bi firma diye biliyorum bu arada gerekli yerlere şikayyet ettim arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • memelekette fırsatçı çok , ahlaksılık utanmazlık diz boyu
  • Memleket mezarcı dolu

• Adi serefsizler

• abi genellemek kötü Kimsenin günahını da almak istemem ama
    çorum yozgat mersin adana bu illerden korkarım açıkçası önyargılarım var belki ama dikkat etmek lazım
  • yemın ederım ordakı herkese sıkar yada sıktırırdım...
    allah gostermesın....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.