Şimdi Ara

Buca KYK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Buca'da yüksek ücretli KYK var onu biliyorum ama Genel Yurt da yok mu? bilgisi olan biri varsa çok sevincem.

• yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başvurular başladımı nereden başvuruyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

başvurular başladımı nereden başvuruyoruz?

http://www.kyk.gov.tr/web/OSYM_Bsv_2012/basvuruGirisAnaSayfa.do
  • başvurular ne zaman sona eriyor?
  • Geçen yıl dokuz eylül kazanan bir arkadaşıma bornova kız yurdu çıkmıştı. Tabi sonra eve çıktı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: delisia

Geçen yıl dokuz eylül kazanan bir arkadaşıma bornova kız yurdu çıkmıştı. Tabi sonra eve çıktı :D

o da KYK'ya bağlı oluyor değil mi? Öyle bir sey olabiliyor yani mesela ben Ege'de okuyorum diyelim KYK'ya başvurdum Bornova değil de Buca da çıkabilir öyle mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ YURTLARI KYK YURDU MU ?
    3 yıl önce açıldı
    Nöbetçi kyk yurdu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anlamadım ben şimdi yerleştirme sonuçları açıklanmadan mı başvurucaz bu yurtlara ? ve ne zaman son başvuru tarihi..?
  • başvuruda hangi üniversite falan diye soruyor .yerleştirmeler açıklanmadan nasıl doldurcaz bu formu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukett35

anlamadım ben şimdi yerleştirme sonuçları açıklanmadan mı başvurucaz bu yurtlara ? ve ne zaman son başvuru tarihi..?

başvuramazsın henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: refractory123

arkadaşlar Buca'da yüksek ücretli KYK var onu biliyorum ama Genel Yurt da yok mu? bilgisi olan biri varsa çok sevincem.

eğitim fakültesi içinde de genel yurt bulunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuk2506

quote:

Orijinalden alıntı: refractory123

arkadaşlar Buca'da yüksek ücretli KYK var onu biliyorum ama Genel Yurt da yok mu? bilgisi olan biri varsa çok sevincem.

eğitim fakültesi içinde de genel yurt bulunuyor

Yani Buca'da 2 tane mi KYK yurdu var? Peki ben Ege'yi kazandım diyelim,KYK'ya başvurdum,Buca'daki KYK'lardan gelme olasılığı var mı? Yoksa illaki Bornova'dakine mi yerleştirilirim?

• Yani Buca'da 2 tane mi KYK yurdu var? Bir de oldu da bana Ege geldi diyelim,başvurdum KYK'ya,Buca'dakilerden gelme olasılığı var mı? Yoksa illa Bornova'ya mı yerleştirilirim?

• var hocam bucada kyk yurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.