Şimdi Ara

Budget firmasi ile arac kiralamada yasanan sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, uygun yere mi konu aciyorum emin degilim, yanlis yere actiysam bagislayin lutfen. 5 eylul tarihinde Budgettan 4 gunlugune arac kiraladim, budget yetkilisinin de oneriaiyle sifir sorumluluk sigortasi yaptirdim. Temsilcinin deyisiyle 1 milyon tl ye kadar olan hasarin karsilanacagi soylendi. Bu nedenle en ust paket olan sifir sorumluluk paketini yuksek ucret odeyerek eklettim. Kartimdan 750 liralik ekstra cekim yapildi arac teslimi sonrasi geri iade edilmek uzere. Neyse tatilde arac anahtari islak kiyafetlerin arasinda kalmasindan dolayi elektronik sistemi bozulmus. Arac tesliminde bunu belirttim, devralan yetkililer en ust sigorta paketini aldigim icin bana ucret yansitilmayacagini soylediler. Teslimden sonraki gun tarafima ulasip bunun kisisel ihmal oldugunu ve bana ucret yansitilabilecegini soylediler. Yani sacma olan su ki arac park sirasinda veya baska birsekilde olabilecek surtme veya cizklerde ne kadar kusurlu olursam olayim sigorta karsilayacak ancak anahtar bu kapsamin disinda! Bugun itibariyle onceki kesinti yaptiklari 750 lirayi iade etmedikler gibi 1000 kusur lira ekstra cekim yapildi anahtar tamir ucreti olarak. Bu konuda nasil bir yol izlememi onerirsiniz. Sikayetvara konu actim ekstra onerisi olacak arkadaslar simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kiralarken sorumluluk paketinde nelerin dahil olduğuna ilişkin bir bilgilendirme / poliçe vermekeri lazım hocam öncelikli olarak ona bakmanız uygun olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı denize sürseydiniz bu kadar masraf çıkmayacaktı.
  • 1750 lira olduğu için tüketici haklarına dilekçe ile şikayette bulunabilirsiniz. Ama önce poliçeyi de okuyun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatirladigim kadariyla policede anahtar ile ilgili bir bilgi yoktu, budget musteri hizmetlerinden geri donus bekliyorum olumsuz olursa tuketici haklarina basvurmayi dusunuyorum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einsteinwasheree -- 20 Eylül 2020; 10:27:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu okuyunca 1 ay önce 2019 model seat leon aracımın anahtarını şortumun cebinde unutup denize girdiğim aklıma geldi

neyseki hala en ufak sorun yok anahtarda sanırım almanlar bu işlere dikkat ediyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.