Şimdi Ara

Bugün Ehliyetimi Aldım☺☺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün ehliyetimi elime almış bulunmaktayım. Hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B995C31A -- 21 Ekim 2014; 18:09:21 >

• Hayırlı olsun. Ben de emniyete gideceğim ehliyet için. Kan grubu kartım yok yalnız. İstiyorlar mı illa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Hayırlı olsun. Ben de emniyete gideceğim ehliyet için. Kan grubu kartım yok yalnız. İstiyorlar mı illa?

Sağolun . tabi istiyorlar. kimlikte yazmıyorsa bitane çıkartın. sağlık ocağında yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B995C31A -- 22 Ekim 2014; 12:09:03 >
  • upp!!!
  • Bende bugünkü sınavı geçtim direksiyon sınavımı . 3.girişimdi şükür geçtim . Ehliyeti aldım sayılır yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Bende bugünkü sınavı geçtim direksiyon sınavımı . 3.girişimdi şükür geçtim . Ehliyeti aldım sayılır yani

Almışsın işte daha ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: motorcu35

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Bende bugünkü sınavı geçtim direksiyon sınavımı . 3.girişimdi şükür geçtim . Ehliyeti aldım sayılır yani

Almışsın işte daha ne

3. girişte aldık işte :D Komisyon iyiydi bu sefer şansımda iyiydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    araç aldım iptal edebilirmiyim
    7 yıl önce açıldı
    Karneyi Almadım Sorun?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Emniyet harç ücretini nereye yatırdınız? Birde benim kan kartım yok, kan tutuyor beni kolay kolay kan veremiyorum. Bu kan grubu öğrenme işlemi zor mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Emniyet harç ücretini nereye yatırdınız? Birde benim kan kartım yok, kan tutuyor beni kolay kolay kan veremiyorum. Bu kan grubu öğrenme işlemi zor mudur?

Emniyet ücretini vergi dairesi veya ziraat bankasına yatırıyorsun.Kan işinde de eskiden sadece parmağı delip bakıyorlardı şimdi damardan alıyorlar.Eğer kan grubunu biliyorsan söyle belki çıkartırlar hemen bi kart
  • quote:

Emniyet harç ücretini nereye yatırdınız? Birde benim kan kartım yok, kan tutuyor beni kolay kolay kan veremiyorum. Bu kan grubu öğrenme işlemi zor mudur?

harcı vergi dairesine yatırıyosun. Kan grubu için ben sağlık ocağna gittim. öyle damardan falan almıyolar kanı

işaret parmağının ucunu neşterle ufakça bi delik açıyolar hemen küçücük bir çizik yani büyütecek hiç bir şey yok.

eğer biliyorsan direk yazıyolar karta. sen yine emin olmak için test yaptır zararı olmaz

• quote:

quote:

harcı vergi dairesine yatırıyosun. Kan grubu için ben sağlık ocağna gittim. öyle damardan falan almıyolar kanı

işaret parmağının ucunu neşterle ufakça bi delik açıyolar hemen küçücük bir çizik yani büyütecek hiç bir şey yok.

eğer biliyorsan direk yazıyolar karta. sen yine emin olmak için test yaptır zararı olmaz

Valla içime su serptiniz hocam. Arkadaş tüple kan alıyolar filan deyince dedim ben istemiyorum ehliyet filan.

• quote:

quote:

quote:

Valla içime su serptiniz hocam. Arkadaş tüple kan alıyolar filan deyince dedim ben istemiyorum ehliyet filan.

bende kandan korkan biri olarak söylüyorum büyütece hiç bir yanı yok.

zaten test için tam 3 damla kan gerekiyor. bi tüp kanın gerisi çöpemi gidecek o zaman

• Hayırlı olsun.Darıısı başımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 31 Ekim 2014; 15:49:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.