Şimdi Ara

Bulaşık makinesinden anlayanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Yaklaşık 1 ay evvel finlux marka bulaşık makinasi aldık. Makina eve geldi açtım kendi elimle ilk fark ettiğim dijital ekranında çizikler olduğu ürün sıfır bu arada daha sonra kapağının sol tarafı sağ tarafından içeride duruyor neyse kapağı açtım içindeki vidalar birbirinin tutmuyor biri sağa biri sola bakıyor hele birisi neredeyse laşk olmuş o derece neyse annem dün yıkama yapsın dedi açtı makinayi ve yıkama yaparken bir ses geldi gidip baktım yanık kokusu geliyor kapattım ürünü ama en başta anne bu ürünü almayalım bak bunlar kusur ürün sıfır değil sanki dedim dinlemedi ürün şu an kapalı duruyor açmaya korkuyorum gelen servis makinenin ilk çalışmasın da bu koku normal demiş ama ben inanmıyorum yardımcı olmak isteyen olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl bir yardım bekliyorsunuz?

Kusurlarını belirterek İade talebi oluşturun.

• Merhaba ürünü alalı 1 ay oldu servis e söyledik 3 gün içinde bunu yapmanız gerekiyor denildi bugün baktım başka bir kusuru daha var Ürünün kapısının açıldığı alt kısım oralar hep kusurlu kime ilgilenmiyor nedense

• linkoln2732 L kullanıcısına yanıt

Makinenin koku yapması üst kapağın altında bulunan plastik keçe gibi bir şey var kokuyu o yapıyor,2-3 ay sonra koku gidiyor.

• Üst kapakta naylon gibi bir sey serili ondan mı acaba ama iade almazlar mi ki? Bu kadar kusur normal değil sıfır üründe içinde ki çelik ayrılmış resmen köşeden

• linkoln2732 L kullanıcısına yanıt

Garantisi bitmediyse mecbur bakacaklar, bakmıyorlarsa tüketici haklarına baş vurun.

• Ürün 1 aylık hocam ya sıfır aldık almaz olaydık bela oldu sanki başımıza

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.