Şimdi Ara

Buna BMW Başkanı bile şaşırdı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürücülerin satın aldıkları otomobillerin tüm özelliklerini bilmeleri elbette ki çok mümkün değildir. Ancak BMW’nin pek çok ülkede yaptırdığı araştırmanın sonucu, gerçekten de ilginç ve bir o kadar da şaşırtıcı,

BMW’nin CEO’su, yakın zamanda düzenlenen şirketin yıllık toplantısında gelecekte “önden çekişli” modeller de üretebileceklerini açıklayarak bir anlamda marka açısından “tarihi” bir karar vermişti. Ancak şirketin yapırdığı araştırmaya bakılırsa, bu karar BMW kullanıcıları için pek de şaşırtıcı olmayacak!
    Nitekim CEO Norbert Reithofer’ın bile şaşırdığı araştırmaya göre BMW 1-Serisi kullanıcılarının yüzde 80’i araçlarının “önden çekişli” olduğunu sanıyormuş! Evet, garip ama gerçek. Çünkü BMW’nin, şu an önden çekişli hiçbir modeli bulunmuyor, üretilmiyor...

alıntıdır.

• Çok espirisi yapıldı bu konunun :) hatta 4-5 hafta önce bir arkadaşla kapıştım neyseki büyüklük gösterdimde cep telefonuna iddasına girdim almadım telefonunu N73 :) tel
  • FWD araba yapmak için yol yapıyorlar bence
  • Ön tekerlere zincir takan mı dersin, el freniyle yanlamaya çalışan mı daha neler neler var başkan ah türkiyeye bir gelsen
  • arkadan itiş arabaya ön tekere mi zincir takıyorlar
    bunlar karlı buzlu yolda Allah bilir ağırlık olsun diye kaputa oturuyorlardır arkaya ağırlık yapacaklarına

demek ki RWD araba yapmak bmw'ye ağır gelmeye bağladı motor önda çekişte önde olsun
  • küçük bmw ler önden çekiş olabilir ama diğerleri özelliklede 170 180 hp den sonraki modellerde arkadan itiş daha iyi olur.Önden çekişli güçlü motor devamlı patinaja düşüyor
  • bu onaylandı zaten küçük şehir içi nitelikli olan araçlar önden çekişli üretilecek.....
    ama güçlü araçlar gene arkadan kaktırır...
  • 2 ay önce bi şirket aracı gördüm. Megane II. Adam zinciri arka tekerleklere takmış. hayatı araba üzerinde geçen biri bunu yapan.
  • patinajdan değil driftten korkuyordur o
  • Forumun bir çoğunu üzecek durum ise alt yapıyı Peugeot ile birlikte çalışarak geliştirecekleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio

Forumun bir çoğunu üzecek durum ise alt yapıyı Peugeot ile birlikte çalışarak geliştirecekleri.

Hadi ya artık servisten çıkmaz araçlar
  • audi a1 e karşılık ciddi bir silahları olacak...FWD projesi için platform olarak zaten mini durmakta...peugeot işine gireceğini ise gerçekten duymadım ve sanmıyorum...

Buna BMW Başkanı bile şaşırdı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerSeriZa.

quote:

Forumun bir çoğunu üzecek durum ise alt yapıyı Peugeot ile birlikte çalışarak geliştirecekleri.

o zaman toyota ile çalışsınlar,
    hatta mümkünse corolla ile,birde efsane kasa olursa dadundan yinmez

gizli beygirlere bile sahip olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

audi a1 e karşılık ciddi bir silahları olacak...FWD projesi için platform olarak zaten mini durmakta...peugeot işine gireceğini ise gerçekten duymadım ve sanmıyorum...

2013'de platform ortaklığına başlayacakları söyleniyor.

Yeni Mini, BMW 1, Peugeot 308 - 208, Citroen C3 - C4 aynı platforma sahip olacaklarmış.

http://www.4wheelsnews.com/bmw-and-psa-to-build-a-front-wheel-drive-1-series/

Bir kaç kaynakta daha okumuştum. Zaten motor ortaklıkları vardı, platformun olması da garip gelmedi açıkçası bana.

@SerSeriZa

Son dönemde üretilen Peugeot'lar eskidi kadar servis düşkünü değiller.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• GT3582 olsun benim olsun ne ferrari ne de porşe dinlerim lagını dahi sever yarar geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

Orijinalden alıntı: SerSeriZa.

quote:

o zaman toyota ile çalışsınlar,
    hatta mümkünse corolla ile,birde efsane kasa olursa dadundan yinmez

gizli beygirlere bile sahip olabilirler.

Sırf bu yüzden arkasında d4d gördüğüm araçlara artık uzak duruyorum...Mübarek otomobil değil f16...

Önden çekiş bence olmamalı.Arkadan itiş,bir ayrıcalık...Geçenlerde bizim ufaklıkla gidiyorum,döner kavşaktan çıkarken gaza biraz fazla yüklendim(hızım 15-20 arası),ön taraf pati çekmeye başladı.O an söylendim kia'ya,neden arkadan itiş yapmıyorsun diye...Küçük modellerde önden çekiş olabilir ama bence olmamalı,zaten bmw,mercedes arkadan itişli olmalarıyla güzel benim gözümde.En büyükten en küçüğe

• Forumda birisi Uludağ'a çıkarken M6'nın ön lastiğine zincir takan birini görmüş ya o hesap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.