Şimdi Ara

BUNDAN SONRA SESSIZMI KALMALIYIM ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar :) sevgilimden ayrıldık 1 ay pesinde kostum cok bunaldim artik skldm arayip durma istemiyorum diyip durdu sonra dedim hayatinda baskasimi var oda mesaj atti hayatimda baskasi var gercegi bil git dedi... bende yeni sevgilin hayırlı olsun dedim baskada bisey demedim...

Ama istihbaratım saglam oyle yeni sevgili yada baskasini sevme durumlari yok .. bende inanmis ayagina yattim

Geri dönsün istiyorum hatasini bilsin istiyorum o terketti hatamdan dolayi aldatma filan olmadi  sizce nasil bir strateji izlemeliyim bundan sonra ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bak dostum yapman gereken şu ona hayatında başarılar dilemek.
    ondan sonra senin yapman gereken kendini başka şeylerle meşgul etmek, unutma duyguların kurduğun düşüncelerle değişir.
    Kendine filme oyuna gezmeye arkadaşlarla takılmaya başka kızla konuşarak onu unutmaya bak.
    Yokluğuna alıştıktan sonra gerisi kolay.

o kız seni özlemedikten sonra sana geri dönmez sen üstüne gidersende özlemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corpixx -- 25 Nisan 2015; 17:06:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpixx

bak dostum yapman gereken şu ona hayatında başarılar dilemek.
    ondan sonra senin yapman gereken kendini başka şeylerle meşgul etmek, unutma duyguların kurduğun düşüncelerle değişir.
    Kendine filme oyuna gezmeye arkadaşlarla takılmaya başka kızla konuşarak onu unutmaya bak.

Haklisin ya dedigim gibi artik son cumlem hayirli olsun yeni sevgilin dedim...
    Kafamda bitirdim sogudum filan dedi 1 ay pesinde kostuk ee bebde biktim yoruldum bu baskasi var dedikten sonrada bende sogudum.. sogumadim aslindada degisik bi duygu icerisindeyim su anda eskisi gibi takmiyorum aslinda umrumda dahi degil tek istedigim kafasina dank etmesi edermi onu merak ediyorum dönerse duruma gore degerlendirip elbette belki tekrar barisma ihtimalimde olur ama iste kafam karıştı zaten gunluk hayatta dusuncek zamanim olmuyo mesgul oluyorum aksamlari aklima gelirse geliyor

ve yemin ediyorum inanilmaz bir rahatlama geldi bana nedenini bilmiyorum ama esksii gibi takmiyorum mutluluk oldu icimde nedenini bilemiyorum

Benim istedigim pisman olmasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youlost0529 -- 25 Nisan 2015; 17:33:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: youlost0529

quote:

Orijinalden alıntı: corpixx

bak dostum yapman gereken şu ona hayatında başarılar dilemek.

Haklisin ya dedigim gibi artik son cumlem hayirli olsun yeni sevgilin dedim...
    Kafamda bitirdim sogudum filan dedi 1 ay pesinde kostuk ee bebde biktim yoruldum bu baskasi var dedikten sonrada bende sogudum.. sogumadim aslindada degisik bi duygu icerisindeyim su anda eskisi gibi takmiyorum aslinda umrumda dahi degil tek istedigim kafasina dank etmesi edermi onu merak ediyorum dönerse duruma gore degerlendirip elbette belki tekrar barisma ihtimalimde olur ama iste kafam karıştı zaten gunluk hayatta dusuncek zamanim olmuyo mesgul oluyorum aksamlari aklima gelirse geliyor

ve yemin ediyorum inanilmaz bir rahatlama geldi bana nedenini bilmiyorum ama esksii gibi takmiyorum mutluluk oldu icimde nedenini bilemiyorum

Benim istedigim pisman olmasi

Zihnini onunla meşgul etmekten başka birşey yapmıyorsun şuanda onu pişman etmenin sebebi hala onu seviyor olman onun sana dönmesini sağlamak.
    Bugün sana yazsa havada karada sen kabul edersin zaten kız bunu biliyor.
    Bu yüzden sana kızı hatırlatacak şeyleri gözünün önünden çıkar hayatına bak akşamları aç filmini izle kitap oku birşeylerle uğraş
    yeni bir sayfa aç bak ne güzel huzurlusun. Huzurunu bozma ağrımayan başını ağrıtma.
    Yoksa kız sana ters birşey söyler 1 ay daha kendini toplayamassın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.