Şimdi Ara

Bunun adı kapı çıtası mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kapı çıtasından kastettiğim kapı açıldığında şunun gibi camın üstündeki çıtalar olmaması bilmiyorum umarım anlatabilmişimdir ayrıca kapısı şu şekilde olmayan bir aracın kapı çıtalarını iptal ettirebilir miyiz?

• http://desmond.imageshack.us/Himg248/scaled.php?server=248&filename=16072010275.jpg&res=landing

Kapı çıtası bunlar oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mulsanne -- 2 Eylül 2012; 12:05:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapı cam çerçevesi diye bir bilgiye ulaştım ama ismi bu mudur bilmiyorum

Acaba bu çerçeveyi iptal ettirebilir miyiz?
  • Kapı çıtası kapıya yapıştırılan koruma bantlarıdır kapıya bir şey çarptığında kapıyı korur yani çıtaya çarparsa. Dediğiniz çerçevesiz kapı camı Subaru Impreza'larda çok beğendiğim bir özellik. Kapı çerçevesi iptal edilebilir mi bilmiyorum ama yapılabilir diye düşünüyorum.

• Çok karizmatik duruyor şu direksiz olanlar özellikle CC'de çok hoş duruyor.
  • Evet gerçekten çok iyi duruyor arabalarda bende tek kapılı bir araçta bu kapı çerçevesini iptal edebilir miyiz merak ediyorum Bilen arkadaşlar yardımcı olsalar.
  • Coupé-Cabriolet araçlarda beğendiğim bir özellik ama 4 kapılı araçlarda nedense eğreti gibi duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bmw E87 3 Kapılı olanlarda da olan bir özellik. Çok güzel duruyor bence.
  • Çoğu kişinin hoşuna gidiyor gördüğüme göre ama normal kapıyı bu şekle getirilip getirilmeyeceğini bilen yok
  • Kapıyı kapatinca o cam hafiften kapaniyo ya, helal olsun adamlara diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.