Şimdi Ara

Burada çok huzursuzum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,sizlere yine ruhumu daraltan,umursamamaya çalışsam da elimde olmayan bir durumdan bahsedeceğim.Bunu açtığım her konuda kaç kez söyledim bilmiyorum ama,12.sınıfım.Lys ye hazırlanıyorum.Daha doğrusu hazırlanıyor muyum onu da bilmiyorum.Ders alıyorum bir abiden.Kendimden pek ümitli değilim.Kendisi benden iyi şeyler bekliyor ama ben kendime öyle bakmıyorum.Bu zamana kadar sınavlardan yana pek şansım olmadı.Bir de üstüne insanların benim hakkımda konuştuğunu,bana onlara hiçbir zarar vermememe rağmen yönelttikleri kindar bakışları bana yönelttiklerini gorunce dusunmeden edemiyorum.Aslında hemen hemen herkesin başına gelen bir sıkıntı ama diger kişilere gore bende bıraktığı hasar çok daha kalıcı oluyor.Ben bir şey söylediğim zaman sanki ortada çok komik bir şey varmış gibi gulmeleri,sessiz sessiz arkamdan konuşmaları bunlar beni gerçekten öldürüyor.Sınıfımda,okulda,evde hiç huzurlu değilim.Camiye gidiyorum,dua ediyorum kısa süreliğine bir ferahlık geliyor ancak bu uzun surmuyor kardeşler.Ders çalışmam lazım,test çözmem lazım,zaman kaybediyorum.Hiçbir şey olmamış gibi önüme bakmam lazım.Yalnızlıktan güç alanlar gibi lakin bu benim için çok zor.Durup dururken boğazım düğümleniyor.Ruhumun zayıflığına üzülüyorum.Güçlü olmasa bile insan disarida dışarıdan güçlü görünmeli ancak ben bu direnci kaybetme aşamasındayım.Bana neler öneriyorsunuz arkadaşlar,Hakkımdaki görüşlerinizi bekliyorum.Okuyan, okumayan herkese teşekkür ederim.Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingkidd1234 -- 20 Mart 2017; 11:3:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstediklerini desinler sen keyfine bak onları umursarsan çevreye yaydığın enerji de ezik olduğunu ortaya çıkarır. Boşver onları dalga geç onlarla istediğini yap(kavga etme). Huzursuzluğun nedenlerinden biri de derslere yoğunlaşmamandır. Bende de aynı olay oluyor arada bir yani

• DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için.

• ümitsizlik şeytandandır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.