Şimdi Ara

Burger King'te işe başlıyorum (Utanıyorum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhabalar kendi masraflarımı ve kardeşlerimin masraflarına bir nebzede olsa destek çıkmak için hayatına atılmaya kara verdim. Dün otobüs durağımdan geçerken bir baktım otobüs durağının yanında BK restorantı ve Kapısında " yeni çalışma arkadaşları arıyoruz" ibaresini gördüm ve büyük bir heyecanla içeri girdim çok heyecanlıyım çünkü bu hayatımdaki ilk iş başvurusuydu ve paraya ihtiyacım vardı. Neyse içeri girdik ben dedim s.a iş başvurusu için geldim kasiyer tamam bi de bekle dedi sonra masaya oturduk bana part-itme Zaman'larını söyledi vardiyam şu şekilde ;

Cuma ;20:00 - 24:00(Kapanış)
    Ctesi ; 08:00-20:00
    Pazar : 08:00-20:00

Maaş ; 400-500 tl arası
    İşte hepsi bu kadar ama içimde biraz çekingenlik ve utanma var hani kasada dursam yada mutfakta dursam sıkıntı yok ama ne bileyim yerleri sil masaları sil paspas Çek işte bunlara geldimi çok utanıyorum kendime yedirmiyorum sanki ama mesela bizim dükkanı paspas çekerken ve camlarını falan temizlerken çok rahatım ama işte burda nasıl rahatlayabilirim o önemli.
    Daha önce orda çalışmış Kişilerin bilgileri çok önemli saygılarımla Yazımı okuduğunuz için teşekkürler iyi geceler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Utanmaya hic gerek yok alninin akiyla para kazaniyorsun kimse bisey diyemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden utanıyorsun
    Ne dükkanınız var ve çalışma şartları kötü değil üç gün.

• Umarım Dediğiniz gibi olur iyi geceler

• Hocam ben çalıştım. Pek memnun kalacağını söyleyemem ne yazık ki.Tamamen kapitalizmin köpeği muamelesi görüyosun öyle çalışıyosun. Saat 20.00 de çıkacağım gibi bir düşüncen hiç olmasın.En erken 22.00 hatta 23 de çıkarsın.İşe girerken bana da öyle demişlerdi.

Git böyle seni insan yerine koymayan yerler ile çalışacağına börekçide büfede çalış.

Orada çalışma ortamı mutfakta aşırı sıcak ve yoğun.Her zaman acele ve telaş halinde olacaksın oturma şansın yok.Kasada ise daha kötü.Vardiya müdürleri 3 er 3 er müşteri al diye zorluyor.Bu esnada da kasadan eksik çıkarma riskin var.Yani pişman oldum ve 2 aya ayrıldım.

Aşırı as üs ilişkisi vardır.5 para etmeyen adamlara efendim demek zorundasın.Sinir kontrolün çok yoksa benim gibi 1-2 haftaya üslerini boğazlayacak duruma gelirsin.

Benim arkadaşım ise gitti sıradan bir restorant- büfe tarzı yerde komilik yaptı 600 liraya haftasonu çalışarak rahat rahat geçirdi.

Özet olarak önünden bile geçme...

• Ilk işinse daha kolay bi yer seçsen daha iyi olabilir zor gelebilir ve utanılacak hiç birşey yok zamanla alışırsın merak etme herkes Başlarda böyle hisseder ve düşünür ama geçer 👍 😊

• Utanman normal herkes yasar senin yasadiklarini. Ben universite mezunuyum 2 yabanci dil biliyorum! Bundan 11 yil once ilk kez is hayatina atildigimda wc temizleyip, bulasik yikamisligim bile var! Calismak ayip degildir! Hele sen bi calis o para cebine girsin bak kendini o zaman nasil hissedeceksin!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King'te Müdür Olucam?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bir ara başlamıştım.2 günde çıktım.Magaza müdürü gece çalışma olmayacak demesine ragmen 2 hafta boyunca beni geceye yazması ve konuştugumda kurallar böyle demesiyle işi bırakmıştım.

• Utanılacak hiç bir şey yok ama ister istemez zor geliyor insana biliyorum, mümkünse bi esnafın yanında işe gir kapitalist sistemler insanı sömürür, esnaf candır...
  • Yasini yazmamisin ona gore yorum yapardim.

• bence iyi karar ver gerçi maks.. 3 gün dayanırsn
  • parası az
  • hepinize fikirleriniz için teşekür ederim ama ben evrakları hazırlayacağım ve pazartesi teslim edeceğim ama orda şapka takmak zorunlumu ?

• utanacak bir şey yok da bence hiç girip de çalışma bk da falan.
    kölelikten başka bir şey değil.
    git başka bir yerde daha az para çalış çıraklık falan yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Utanilacak bir sey yok.gel sana kendimden ornek vereyim: 2 universite bitirmis bir muhendisim(insaat ve cevre muhendisligi) bircok yabanci dil biliyorum,bazilari ana dil seviyesinde.bir onceki isimde otelde calistim,yonetici olarak.her departmani daha iyi tanimak,sorunlarini ve calisma sistemlerini gozlemleyebilmek adina her gun bir departmanda calistim 1 ay kadar.yeri geldi bulasik yikadim,yeri geldi yemek pisirdim,yeri geldi tuvalet temizledim ve hic gocunmadim.egitim sureclerinde yeri geldi ayni seyleri tekrarladim.bir yonetici olarak o gun yapmam gereken oydu ve yaptim,simdi ise hem gunluk hayatta hem is yasantisinda bunun faydasini goruyorum.

gerçektan bir yöneticinin bunu yapması çok şaşırtıcı ama helal olsun hiç gocunmadan yapmışşınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

quote:

Utanilacak bir sey yok.gel sana kendimden ornek vereyim: 2 universite bitirmis bir muhendisim(insaat ve cevre muhendisligi) bircok yabanci dil biliyorum,bazilari ana dil seviyesinde.bir onceki isimde otelde calistim,yonetici olarak.her departmani daha iyi tanimak,sorunlarini ve calisma sistemlerini gozlemleyebilmek adina her gun bir departmanda calistim 1 ay kadar.yeri geldi bulasik yikadim,yeri geldi yemek pisirdim,yeri geldi tuvalet temizledim ve hic gocunmadim.egitim sureclerinde yeri geldi ayni seyleri tekrarladim.bir yonetici olarak o gun yapmam gereken oydu ve yaptim,simdi ise hem gunluk hayatta hem is yasantisinda bunun faydasini goruyorum.

gerçektan bir yöneticinin bunu yapması çok şaşırtıcı ama helal olsun hiç gocunmadan yapmışşınız.

Niye gocunayim hocam calmadim cirpmadim benim gozumde emek kutsaldir helalinden olsun her isi yaparim.kimseyi de isinden dolayi kucumsemem benim icin caliskan bir temizlik personeli,tembel bir amirden evladir muamelemi ona gore yaparim cunku oyle personeller var ki amirini cebinden cikarir hem is hem karakter olarak.oylelerine bir sans verilse alir yurur ama kimi zaman bu arkadaslara sans verebiliyorken kimi zaman elimiz kolumuz baglanabiliyor.mumkun mertebe boyle personellerimin kidem almasi icin egitimlerle ve manevi destekle arkalarinda durmaya calisiyorum genellikle

eğer buraya yazdıkalrınız gerçekten samimiyse gerçekten siz süper bir yöneticisiniz ve sizin gibi insanlar bu ülkeye lazım attım tuttu yöneticiler değil sizin gibi yöneticiler.başarılar umarım bende birgün sizin gibi olurum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Niye gocunayim hocam calmadim cirpmadim benim gozumde emek kutsaldir helalinden olsun her isi yaparim.kimseyi de isinden dolayi kucumsemem benim icin caliskan bir temizlik personeli,tembel bir amirden evladir muamelemi ona gore yaparim cunku oyle personeller var ki amirini cebinden cikarir hem is hem karakter olarak.oylelerine bir sans verilse alir yurur ama kimi zaman bu arkadaslara sans verebiliyorken kimi zaman elimiz kolumuz baglanabiliyor.mumkun mertebe boyle personellerimin kidem almasi icin egitimlerle ve manevi destekle arkalarinda durmaya calisiyorum genellikle

eğer buraya yazdıkalrınız gerçekten samimiyse gerçekten siz süper bir yöneticisiniz ve sizin gibi insanlar bu ülkeye lazım attım tuttu yöneticiler değil sizin gibi yöneticiler.başarılar umarım bende birgün sizin gibi olurum.

Tesekkurler hocam insallah daha iyi yerlere gelirsiniz.her nesil bir oncekini gecmeli ki gelisim ve degisim saglansin o yuzden samimiyetini,durustlugunu,namusunu,adalet ve merhametini kaybetmeyen tum insanlarin benden daha iyi yerlere gelmelerini dilerim

gerçekten bu gurur verici cevaplarınız için teşekürler. umarım dedikleriniz gibi olur. tekrar sağolun sağlıcakla...

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Bende mcdonalds`da ikisene calıştım,allah varki cok zor günlerim oldu yeri geldi cok ağır işler yaptım,yağların içinde çalıştım saçım başım yağ oldu ama şu varki,arkadaş ortamı süper müdürlerle bile kanka olduk akşamları her nekadar yorulsamda,sabah olsada işe gitsem diyordum,sırf arkadaşlar için, kapanış olduğum zaman işe 1-2saat erken gidiyordum yine oturup arkadaş sohbeti yapıyoduk,ps4,ps getirip ekip odasında fifa yada pes kapışıyoduk olmadığı zaman bile alt kattaki bimeks`e inip pes oynuyorduk yaniçok fena günlerdi ama herkez dağıldı şimdi.aynı ortam olsa yine girer çalışırım,sana tavsiyem arkadaşlara ayak uydur bir süre sonra kankin olacaklar hiç sevmediğin adam bile sana kanki diyecek

Ayrıca pen sürekli paspas atıyordum tam 1saat isten kaytarıyordum diğerleri öylece calışıyodu,temizlik felan derken gün bitiyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 saat calismaya lc waikikide 900 maas+yemek+sigortaya ise girebilirdin. Magazanin populeritesine gore maasin degisirdi tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 10 Ocak 2015; 23:24:13 >
  • Yazin calismak istedim calisamadim
    İcimde hep burukluk kaldi.sen burda utaniyorum diyorsun
    Neyden utanion haci?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.