Şimdi Ara

Burnum kemerli düzeltmek için ne gibi çözüm yolu olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
28.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim burnum kemerli küçükken çok güzeldi burnum ancak zamanla çok hızlı büyüdü ve kemerli oldu bizim ailede kemerli buruna birtek ben sahibim nasıl düzeltebilirim? İllaki Estetik operasyonu olmam şartmı, Törpüleme sistemi yapıyorlarmış galiba operasyon sırasında kemiği almak yerine bir kısmını törpüleme sistemi ile keserek burunu düzleştiriyorlarmış doktora gittiğimde söylemiştim gereksiz dedi gönderdi nasıl düzeltebilirim bu durumumu gerçekten bende hoş durmuyor normal sigorta karşılıyormu Burun Operasyonunu?

• Kemeri çıkartırsan kemersiz olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Kemeri çıkartırsan kemersiz olur

Abi sende hep makara peşindesin be vallahi sorun bitmiyor ciddi sorun bu.
  • Sağlığını rahatsız etmiyorsa kalsın bence.

Törpü deyince bir gıcık olduk burun kemiğini törpülüyorlar ıy. Narkozun etkisi geçse bile bir acayip olurum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Sağlığını rahatsız etmiyorsa kalsın bence.

Törpü deyince bir gıcık olduk burun kemiğini törpülüyorlar ıy. Narkozun etkisi geçse bile bir acayip olurum ben.

Sağlığımda herhangi bir sorun yok fakat burnum büyüdükçe sol burun deliğim kapanmaya başladı muhtemelen orayı alırlar gitsme fakat kemer çok kötü duruyor bende ayrıca törpüleme derken özel kesici alet varmış yani normal Törpüleme ile almıyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordima89

quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Kemeri çıkartırsan kemersiz olur

Abi sende hep makara peşindesin be vallahi sorun bitmiyor ciddi sorun bu.

Napim kardeş Allah vergisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek ameliyat caresi sonucta kemik bu torpulemek icin de ameliyat tarzinda bir islem uygulanir

• quote:

Arkadaşlar benim burnum kemerli küçükken çok güzeldi burnum ancak zamanla çok hızlı büyüdü ve kemerli oldu bizim ailede kemerli buruna birtek ben sahibim nasıl düzeltebilirim? İllaki Estetik operasyonu olmam şartmı, Törpüleme sistemi yapıyorlarmış galiba operasyon sırasında kemiği almak yerine bir kısmını törpüleme sistemi ile keserek burunu düzleştiriyorlarmış doktora gittiğimde söylemiştim gereksiz dedi gönderdi nasıl düzeltebilirim bu durumumu gerçekten bende hoş durmuyor normal sigorta karşılıyormu Burun Operasyonunu?

Benim de öyle . Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Hredius

Tek ameliyat caresi sonucta kemik bu torpulemek icin de ameliyat tarzinda bir islem uygulanir

Kemik olmasa gerçekten güzel burnum var sadece kemik çıkıntı olduğu için burnumda hoş görüntü yaratmıyor Törpüleme daha mantıklı gibi düzleştirme yapıyorlar ve daha kolay olmalı ki normal sigorta bu operasyonu karşılarmı birşey biliyormusun hocam? Tehlikeleri neler olabilir?
  • en iyisi kes at o burnu

veyahttp://www.doktorsitesi.com/ buradan sor dh konu dışında bu sorulur mu
  • lordima89 kullanıcısına yanıt
    Sen burnundaki kemerlede yakışıklısın kardeşim takma kafana

• dar ağacı bu arada fıstıklı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantura2

Sen burnundaki kemerlede yakışıklısın kardeşim takma kafana

Teşekkürler kardeşim sevgilimde takmıyor ama özellikle arkadaş çevrem dalga geçiyorlar git yüz nakli ol burnun bütün yüzünü bozuyor diye soğuk şakalar yapıyorlar zorla kafama taktırıyorlar.
  • Tarkanın da öyle, dünya kadar parası var dokunuyor mu burnuna hiç? İbrahimoviçten riberyden bahsetmeyeyim

quote:

Teşekkürler kardeşim sevgilimde takmıyor ama özellikle arkadaş çevrem dalga geçiyorlar git yüz nakli ol burnun bütün yüzünü bozuyor diye soğuk şakalar yapıyorlar zorla kafama taktırıyorlar.

Bunu hangi arkadaşın dediyse senin sahip olduğun bir şeyi kıskanıyordur emin olabilirsin. Burnun dizinde de olsa normal bir arkadaş öyle konuşmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipidik -- 3 Kasım 2014; 23:54:36 >
  • quote:

quote:

Tek ameliyat caresi sonucta kemik bu torpulemek icin de ameliyat tarzinda bir islem uygulanir

Kemik olmasa gerçekten güzel burnum var sadece kemik çıkıntı olduğu için burnumda hoş görüntü yaratmıyor Törpüleme daha mantıklı gibi düzleştirme yapıyorlar ve daha kolay olmalı ki normal sigorta bu operasyonu karşılarmı birşey biliyormusun hocam? Tehlikeleri neler olabilir?

aynı sorun bendedde var sigorta karşılamaz dostum 1500.2000 paran gider yaptırsn. yada askerlikte yaptır gitmedi isen

• quote:

Orijinalden alıntı: xpowex

quote:

quote:

aynı sorun bendedde var sigorta karşılamaz dostum 1500.2000 paran gider yaptırsn. yada askerlikte yaptır gitmedi isen

18 yaşıdnayım henüz askere gitmedim askerde nasıl yapacaklar nasıl oluyor o?

Benimde çenem biraz sivri arkadaşlar bay çene felan diyo bende gülüyorum insan kendi vücuduyla barışık olmalı seni böyle seven gelsin sanki kendi kusurları yok bu dalga geçenlerde ezme ve rencide etme seviyesindeyse yol ver

• kemere delik açtır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantura2

Benimde çenem biraz sivri arkadaşlar bay çene felan diyo bende gülüyorum insan kendi vücuduyla barışık olmalı seni böyle seven gelsin sanki kendi kusurları yok bu dalga geçenlerde ezme ve rencide etme seviyesindeyse yol ver

Haklısınız hocam ara sıra abimlerde söylüyorlar ondan takıyorum ancak sevgilim bile takmıyorken benimde takmam yersiz biraz aslında.
    Dimi koy döte gitsin sevgilin bile sorun yapmıyo doktorda gereksiz demiş demekki senin harika burnunu çekemiyolar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.