Şimdi Ara

Bursa - Ankara Yol Tarifi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bursa'dan İzmit'e ordan Ankara Otobanımı
    Daha önceden İzmit-Ankara yapıyordum o yolu aşağı yukarı bilirim. Ama Eskişehir yolundan hiç gitmedim, nasıldır acaba? Yollar bozukmudur, otoyol varmıdır? Nasıldır acaba merak ediyorum. Km olarak 100km bir fark var aşağı yukarı. Dediğim gibi yol durumunu bilemiyorum? Son zamanlarda geçen varsa, yol durumu hakkında bilgi verip, kıyaslama yaparsa cok sevinirim.

Ankara'dan sonra hiç durmadan Trabzon'a geçicem.

• 110Km daha yakın olacak Eskişehir üzerinden gidersem.
  • eskisehir ustunden git dostum yolda hic problem yok. Bursadan da cevre yoluyla cikmani oneririm eski guzergah bazen cok sikisik oluyor
  • Sadece İnegöl-Bozüyük arasında Mezitler denilen bölgede sanırım bi 15-20 km tek şerite düşüyor yol. Onun dışında tamamı bölünmüş yol.
    Özellikle Eskişehirden sonraki yol baya güzel. Yalnız radarlara dikkat. Bir defasında Bursa Eskişehir arasında 5 tane radar saymıştım.
  • İzmit'e dolaşmaya hiç gerek yok. Yollar iyi, fazladan 100 küsür km yapılmaz.
  • yollar gayet iyi hep tek yön zaten , ne gerek var uzatcaksın yolu , hem yakıt hem zaman kaybedersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-istanbul Eski Yol ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar
  • bursa-eskişehir-ankara
  • Eskişehir-Ankara arasında bi sıkıntı yok, ancak Eskişehir-Bursa arasında yer yer yol yapım çalışmaları var. Ayrıca Eskişehir'i çıkarken de yol yapım çalışmaları var. Kısacası Eskişehir-Bursa arası biraz sıkıntılı.
  • ankaradan bursaya gidicem..ankara eskisehir bursa bu sekilden başka varmı
  • eskisehir ici cevre yolunda calisma var ama korfez golcuk 40 tane lambadan izmite gitmekten iyidir.
    gerisi cok guzel yolun , sivrihisari gecinceki rampada sagda radar olur ,
    polatli oncesi ve temellide radar olur...
  • otobanda 200-250 yardırırım diyosan otobana çık
  • bursaya yaklasmaya yakın dağlık bir yol var o yola girmek istemediğimden soruyorum 200 250 basamam en fazla 100 basabilirim
  • acemiyim ve ilk uzun yolum olcak oyuzdn soruyorum tek seride düşn dağlık bir yol var o yola girmemk için soruyorum
  • Bursa-Ankara arası izmitten gidenini ilk kez gördüm duydum.Bursa-Eskişehir-Ankara yolu gayet iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Bursa-Ankara arası izmitten gidenini ilk kez gördüm duydum.Bursa-Eskişehir-Ankara yolu gayet iyidir.

Aynen bende ilk defa duyuyorum, kulağı tersten tutmak gibi :)

Eskişehir üstünden git, sadece mezitler mevkisinde 10-15 km lik tek şerit yol var, diğer tüm yollar çift şerit.
    400km falan tutuyor. Bursa'da da çevre yolundan git.
  • Sanırım
    türkiye yol tarifi
    Bursa Ankara Yol Tarifi, Bursa Ankara Yol Güzergahı Haritası, Karayolu Ulaşımı
    http://www.turkiyeyoltarifi.com/bursa-ankara-yol-tarifi-guzergahi.html
    burası işini görür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.