Şimdi Ara

Bursa lastik değişim fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün rasgele bir lastikciye kışlıklari taktırmak için girdim bir de baktım kampanya varmış. 4 lastik sökme takma + balans 50 TL. Lastik oteli de yıllık 50 TL. Arabayatağı metro istasyonu yanındaki yıldız oto lastik. Temiz çalıştılar. Balansi denedim sorunsuz. Lastikleri streç ile depoya aldılar. tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok teşekkürler her yer 100 tl diyordu hala değiştirmemiştim sırf bu yüzden :D
  • Ben 60 dan fazla hiç bir yerde vermedim. Hatta davutdede onur marketin karşısında 30 TL hem değişim hem balans yapıyor

• İzmir yolu Metro market içindeki lastikcide de 50 TL.
  • n11 den 11.11 de lastik almıştım, 840tl yerine 760tl ye gelmişti, lastikçiye taktırmaya götürdüm 4 lastik balans dahil 80tl dedi, lastikleri görünce abi bunlar büyük gelebilir demişti. 185 60 15 idi yazlık kışın geniş lastik alayım hanım da kullanacak çok yaksa da yaksın güvenli olsun dedim ama yanak boyu da büyük almışım 195 65 15 almışım. Tak deneyelim dedim 2 lastik değiştik arabaya 4 kişi binse sürtecek gibi oldu dedim sök, eskilerini tak. tabi 80tl aldı . Aldığım yerle konuştum beşevlerde bir yere yönlendirdi 185 60 15 ile değiştik, fark + takma ve balansa 200tl aldı. 11.11 bana indirim değil kazık olarak girdi. Bu da unutamadığım bir lastik anımdır işte bi tarafıma kaçan...
  • DreamSs kullanıcısına yanıt
    Kış lastiği kalın değil, ince seçilmelidir. Karda buzda ince lastik daha iyi bir tutunma sağlar.

• amisos55 kullanıcısına yanıt
    Kasım ayında bitti diye biliyorum
    Geçen bende duyunca aradım kasımda 50 idi şimdi 100 dediler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da 4 mevsim lastik
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maestro_of_world M kullanıcısına yanıt
    Kasımda aşk başkadır
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Cehalet işte hocam, pek yaptığım bir şey değil ama iyi danışmadan aldım. Aslında birkaç foruma baktım, başkaları sormuş daha kalın lastik için olur falan demişler. Onlara kandım.
  • Nilüfer de 50 tl ye takan yer yok sanırım?

• Legendary! L kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler,
    tabi nilüferde olsa saha iyiydi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.