Şimdi Ara

Bütçeyi arttırdım bmw 3 serisi (f30) almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhabalar burda geçen hafta bir konu açmıştım. 850 bin lira bütçe ile golf ile leon arasında kalmıştım otomatik vites 100 bin km civarında olanlar için.

Bunların otomatik vitesi bu km lerde çok sorun yaşattığı için ve burada yazılanları okuduktan sonra baya soğudum açıkçası ve bütçeyi biraz biraz daha arttırarak 900 civarında 20 yaşında benim gibi üniversite okuyan birine uyacak mantıklı ve değer kaybı az olan ve otomatik vitesi sorunsuz diye tabir edilen 2012 2013 model ya da üstü m sport olmayan yine 100 130 bin km arasında bmw 3 serisi almak istiyorum şimdi

Bu paraya 3.16i denen peugeot motorlu benzinli tam otomatik şanzımanlı m sport olmayan model geliyor bu modeller biraz yaşlı işi olduğu için alıp m body kit ve m jant takıp 20 30 bin lira masraf yaptıktan sonra kullanmayı düşünüyorum sizce mantıklı bir hareket mi olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Çok mantıklı kardeşim. Bulunduğun şehirde ki tüm tamirciler ve parçacılarla tanışır çevreni genişletirsin, ayrıca sanayii de vakit geçirerek canın da sıkılmaz senin için de değişiklik olur. Araca para yetiştirebilmek için, mevcut bütçenle nasıl idare edebileceğin hakkında kafa patlatır böylelikle hayata daha erken atılmış olursun şimdiden başarılar. 

iyi de bunlar sizin deneyiminiz.. belki temiz araç aldınız, temiz bakıyorsunuz, ustanız iyidir vs..

konu sahibi ucuza F30 kovalıyor.. tas kafa çakalların elinde sürünüp, kasapların elinde doğranıyor bu araçlar.. sonra bir galericinin elinde düşüp, orası burası boyası yaptırılıp, kesilmiş yayları neyi söktürülüp, çiçek gibi fotolarla çizikten dolayı boyalı kalbinizi kırarım ederim diye itelenmeye çalışılıyor.. öğrenciye kimse gidip al demez yani çoğu kişi haksız değil.

ucuza F30 anca şu olur, sunroofsuz, halojen farlı, tek bölge klima falan bismillah paket beyazlar oluyor ucuza, belki bulunur..

ben olsam bende eski ama temiz araç takip ederim, kendime de öyle alırım.. başkasına önermek ile kendine almak çok çok farklı şeyler.

defalarca bmw sahibi oldum,yetmedi 2 yıl yetkili servisinde formenlik yaptım yetmedi özel servisinde çalıştım.

sadece al diyorum dene yaşa gör buraya tek tek şunlar çıkar bunlar çıkar demiyorum,

ha bu arada renault'da kullanmıyorum 5 silindir 20sübab makine kullanıyorum

diyeceklerim bu kadar

saygılar....

Genç kardeşim o zaman sana ünlü sözü söyleyeyim sen kararını ver " BMW ye ilk sahibi biner, diğer sahiplerine BMW biner" Kolay kolay hiç kimse BMW 3 serilerini aile arabası olarak almaz, genelde genç ve hız tutkunları bu araçları alır ve kolay kolay kimse de düzgün efendi efendi kullanmaz kendini kandırma. Bu sadece bizim ülkede değil diğer çoğu ülkede böyledir hatta Rusların (Sanayiye nasıl gideceğinizi bilmiyorsanız, herhangi bir BMW yi takip edin o sizi sanayiye götürür" diye esprileri bile var. Tercih senin.

2019 yılında evlendiğimde eşimde 2012 model 1.16i vardı. Sizin baktığınız araçla aynı motora sahip.

Tahrik arızası sorunu vardı bir türlü çözemedik. En son sattık i. Burada illa şunu yapınca çözülüyor diyen arkadaşlar çıkacaktır. Sattığımız gün bir hesap yaptık aracın fiyatının yüzde 20si kadar sanayide para harcamışız. Tahrik sorunu vb. arızalar yüzünden.

Yazışmaları okudum yok hiç BMW leri olmamıştır diyen arkadaşlar var. Eski bir kullanıcı olarak ben önermem.

Yıllardır n13 motorlu f30-f20 kullanan biri olarak cidden konu sahibi arkadaşı engellemeyin bırakın alsın dünya kaç bucak görsün. Ne parası kalacak ne vakti ne havası kalacak 100-130km arasını düşük km belirlemiş kafasında ama n13 ün 150km de rektefiye isteyebileceğini sıfırken bile yağ eksilttiğini o tam otomatik zf nin bir soğutucu patlaması sonucu çöp olabileceğini bilmiyor. Bmw alayım şekil olsun kafasında olanlar bu hale getirdi araçları ben niye mi biniyorum Servisim var tamirciyim.

• Çok mantıklı kardeşim. Bulunduğun şehirde ki tüm tamirciler ve parçacılarla tanışır çevreni genişletirsin, ayrıca sanayii de vakit geçirerek canın da sıkılmaz senin için de değişiklik olur. Araca para yetiştirebilmek için, mevcut bütçenle nasıl idare edebileceğin hakkında kafa patlatır böylelikle hayata daha erken atılmış olursun şimdiden başarılar. 

• tefennili kullanıcısına yanıt
    Hocam m sport olmayanlar yani luxury görünümünde olanlar genelde aile arabası tarzında oluyor ayrıca benzinli motor ve 100 binlerde olduğu için çpk fazla arızası olmaz diye düşünüyordum aslında

• Makyajlı 318i veya d al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Genç kardeşim o zaman sana ünlü sözü söyleyeyim sen kararını ver " BMW ye ilk sahibi biner, diğer sahiplerine BMW biner" Kolay kolay hiç kimse BMW 3 serilerini aile arabası olarak almaz, genelde genç ve hız tutkunları bu araçları alır ve kolay kolay kimse de düzgün efendi efendi kullanmaz kendini kandırma. Bu sadece bizim ülkede değil diğer çoğu ülkede böyledir hatta Rusların (Sanayiye nasıl gideceğinizi bilmiyorsanız, herhangi bir BMW yi takip edin o sizi sanayiye götürür" diye esprileri bile var. Tercih senin.

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Hocam en en fazla verebileceğim 900 930 civarında fazlası lüzumsuz. Bu paraya dediğiniz model var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gainzzz34 -- 26 Şubat 2024; 14:37:51 >
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Hocam peki 900k bandına minimum c segment ne önerirsiniz aklımda golf var ama onlar da 2017 2018 model yine bmw ile aynı km lerde oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni kasa seat leon bakabilirsin 1.0 tsi style, manuel ama

• o fiyatlara temiz araba var mıymış. Kullanıcı kitlesi çakal ise dikkat etmek laızm. yazılımı basık araçlardan uzak dur.

• Aurorax kullanıcısına yanıt
    Hocam 2012 2013 bmw 3 hakkında ne düşünüyorsunuz

• mr.big kullanıcısına yanıt
    Var hocam 2012 2013 model 100 küsür bin km lerde 1 2 parça (tavan kaput tavan hariç) boyalı temiz araçlar var ama m sport değil o da sorun olmaz dışını m sporta çevirmek en fazla 30 bin falan tutar

• o paraya alacağınız f30 kasa sizi üzer. 1 serisi bakın, en azından temiz, yüksek model, düşük km bulabilirsiniz.

• Üniversite öğrencisi için eski model premium araçlar biraz saçma olur. Yerinizde olsam yeni model az kullanılmış ya da sıfır b segmenti araçlara bakarım (clio polo vb.). Bmw gibi araçlar öksürse cebinizden 30.000 TL çıkar.

1.0 tsi polo

F20 lci

E90 320d edition comfort

Astra k 1.6 cdti

• Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    Hocam b segment hiç almak istemiyorum valla çünkü aşırı küçük kadın arabası gibi geliyor zaten genelde kadınlar kullanıyor bu yüzden minimum c segmenti araç bakıyorum

i20 geniş. yeni b segmentler baya geniş.

insignia bakın bence. d sınıfı olur güzel dolu araç olur 1m e süper insignia lar bulunur.

• Tahrik hatası gözümde canlandı, buji bobin aramızdan ayrıldı. Oringler isyan bayrağını çekti. Sabah okula giderken bmw nin kendine has long diye bir uyarı sesi vardır. O şimdiden çaldı.

• Arkadaşım 3 ay önce 318i aldı 2014 model. Kendisine hayırlı olsun dedikten sonra Bmw sıkıntılı keşke başka bir araç baksaydın dedim araç henüz 100bin km bile değil. Kanka bişey olmaz araç temiz exper yapıldı taş gibi araba dedi. 2 hafta önce yakıt pompası yüzünden yolda kaldı aracı çekiciyle götürmek zorunda kaldı çekici vb dahil 30k tertemiz.

• O fiyata 100bin km alti temizini bulabilirseniz mantıklı ama biraz zor gibi görünüyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyata temiz BMW bulamazsınız , temiz denen BMW'lerin de illa sorunu vardır.
    İlk önce şunu kabullenmen lazim arkadaşın sen bütçenin çok üstünde araçlara bakıyorsun . BMW , Audi vs bu tarz markalar seni aşar . Zenginsindir 2 milyon bütçen vardır temizini alır geçersin ama 900 bine 1 milyona temiz premium araç bulamazsın , bulduklarin da çok eski olur ve masrafı çok olur.
    O yüzden bütçene göre hareket edeceksin ve Clio tarzı araçlara bakacaksın .
    Hadi eyvallah

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.