Şimdi Ara

Bütün umudum hayalim bitti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Sizlere her şeyi açıkça anlatacağım.Umarım siz de bana anlayışla yaklaşırsınız.Ben üniversite 1.sınıfta okuyorum.Devlet yurdunda kalıyorum.Okulumdan her ne kadar memnun olsamda memleketten çok uzak ve yurdumdaki oda arkadaşlarımdan ve çevremdeki insanlardan hoşlanmıyorum.Sürekli benle dalga geçiyorlar ve bende bunları kaldıramıyorum.Neyse bende ailemle konuşup memleketime yatay geçiş yapmak istiyordum.Bu ara tatilde eve gidip onlarla bunu konuştum.Tamam dediler ve bende okul başlayınca büyük bir azimle çalışmaya başladım elimden geleni yapmaya kararlıydım.Ama ailem şimdi de geçişin olamayacağını söylüyorlar.Puanımın yetmeyeceğini bunun şansa kaldığını söylüyorlar.Ve bunu duyduğum anda bütün umudum hayallerim yok oldu.Bir smacım vardı bütün sıkıntılara rağmen çevremdeki insanların benle alay etmelerine rağmen sabredip bunu başaracaktım ama şu an kendimi çok kötü hissediyorum.Çok kötüyüm şu anda çok üzgün hissediyorum.Önümde beni hiç iyi yıllar beklemiyor geleceğimi karamsarlıkla bekliyorum.Umarım derdimi anlatabilmişimdir.Size içimi döktüm en azından, okuduysanız sağolun..

• Kaçmak kazanmak değildir.
  • Kim senle dalga geçiyor ?? Ankaradaysan adres ver gelelim de geçirtmeyeceksin bir şey diyeni kampüs dışında gir bitir. Bak bi daha dalga geçiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smartyy

Kaçmak kazanmak değildir.

Evet ama en azından bunu başarabilirsen daha iyi olacağını düşünmüştüm.
  • hangi uni
  • quote:

Orijinalden alıntı: microlap

Kim senle dalga geçiyor ?? Ankaradaysan adres ver gelelim de geçirtmeyeceksin bir şey diyeni kampüs dışında gir bitir. Bak bi daha dalga geçiyor mu

Samsun ondokuz mayıs ünideyim.Gücüm yeteceğini de sanmıyorum onlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vfdg41

quote:

Ayrıntılı bilgi ver bakalım çaresine memleket neresi nerde okuyosun ne sebeple dalga geçiyorlar vs.
  • Hayat her an karşına güzel şeyler çıkarabilir hocam, umudunu kaybetme.
  • Samsun
    GalapagosKaplumbağası nın selamı var de iyice senle taş geçsinler
  • quote:

Arkadaşlar merhaba.Sizlere her şeyi açıkça anlatacağım.Umarım siz de bana anlayışla yaklaşırsınız.Ben üniversite 1.sınıfta okuyorum.Devlet yurdunda kalıyorum.Okulumdan her ne kadar memnun olsamda memleketten çok uzak ve yurdumdaki oda arkadaşlarımdan ve çevremdeki insanlardan hoşlanmıyorum.Sürekli benle dalga geçiyorlar ve bende bunları kaldıramıyorum.Neyse bende ailemle konuşup memleketime yatay geçiş yapmak istiyordum.Bu ara tatilde eve gidip onlarla bunu konuştum.Tamam dediler ve bende okul başlayınca büyük bir azimle çalışmaya başladım elimden geleni yapmaya kararlıydım.Ama ailem şimdi de geçişin olamayacağını söylüyorlar.Puanımın yetmeyeceğini bunun şansa kaldığını söylüyorlar.Ve bunu duyduğum anda bütün umudum hayallerim yok oldu.Bir smacım vardı bütün sıkıntılara rağmen çevremdeki insanların benle alay etmelerine rağmen sabredip bunu başaracaktım ama şu an kendimi çok kötü hissediyorum.Çok kötüyüm şu anda çok üzgün hissediyorum.Önümde beni hiç iyi yıllar beklemiyor geleceğimi karamsarlıkla bekliyorum.Umarım derdimi anlatabilmişimdir.Size içimi döktüm en azından, okuduysanız sağolun..

Hoş geldin arkadaşım üzme kendini hasta olursun Allah korusun ağlama yalnız değilsin yanında ben biz varız

• quote:

quote:

quote:

Ayrıntılı bilgi ver bakalım çaresine memleket neresi nerde okuyosun ne sebeple dalga geçiyorlar vs.

Samsun 19 mayıs ünideyim yurtta kalıyorum benle dalga geçiyorlar çünkü beni kendilerine eğlence malzemesi olarak görüyorlar ben onların seviyesine inmediğim için okula okumaya geldiğim için.Ama ben kaldıramıyorum o hareketlerini.

• Neden dalga geçiyorlar seninle? Lisede benimle çok dalga geçtiler ama üniversitede kimse yüzüme bir şey demeye cesaret edemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Neden dalga geçiyorlar seninle? Lisede benimle çok dalga geçtiler ama üniversitede kimse yüzüme bir şey demeye cesaret edemiyor.

Hocam çünkü beni kendilerine eğlence malzemesi görüyorlar ben onların seviyesine inmediğim için.Çekingen birisi olduğum için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfdg41 -- 20 Şubat 2016; 22:58:14 >
  • quote:

quote:

Neden dalga geçiyorlar seninle? Lisede benimle çok dalga geçtiler ama üniversitede kimse yüzüme bir şey demeye cesaret edemiyor.

Hocam çünkü beni kendilerine eğlence malzemesi görüyorlar ben onların seviyesine inmediğim için.Çekingen birisi olduğum için

Hangi üniversite söyle gelelim neymiş dertleri öğrenelim
  • ulen universitede okuyan adamin haline bak, dalga geciliyor diye okul mu degisir lan, akilli ol biraz

git insan gibi konus o elemanlarla, gerekirse kavga et, zaten azcik dayan universite 1 demek lise demek, onlar da akillanacak seneye, en olmadi yurta odani falan degistirirsin seneye

son olarak, spora falan yazil, ozguven kazan biraz, ben sinirlendim burda, git kendine ceki duzen ver bu yaz okulun bitince, aptallik etme
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Samsun 19 mayıs ünideyim yurtta kalıyorum benle dalga geçiyorlar çünkü beni kendilerine eğlence malzemesi olarak görüyorlar ben onların seviyesine inmediğim için okula okumaya geldiğim için.Ama ben kaldıramıyorum o hareketlerini.

Memleketine dönüp bir sene daha sinava hazırlanabilirsin. Ama bu sana kazandırmaz senden götürür. Benim tavsiyem kendine güvenini ortaya çıkaracak bir şeyler yapman. Bununla beraber ortalamanı yükseltip istedigin yere geçebilirsin. Body building bu iş için biçilmiş kaftan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eazy-E

quote:

quote:

Hangi üniversite söyle gelelim neymiş dertleri öğrenelim

Alıntıları Göster
    Hocam anladık malzeme olarak görüyolarda napıyolar neyle dalga geçiyorlar ne diyorlar?

• Samsun gençlerinin çoğu artist,puşt tipler. Sallamazsan bırakırlar bir süre sonra bence. Yoksa sürekli daha daha üstüne gelecekler.
  • Salla bir yapar iki yapar bırakırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

Salla bir yapar iki yapar bırakırlar.
    Abicim yapma allah aşkına, üniversite okuyorsun. Okul değiştirme olayını lise veya ortaokulda falan yapsaydın bu sebepten ötürü tamam diyecektim fakat üni. okuyorsun, etrafındaki dallamaları 2tir etmen lazım. Güzel canını boşu boşuna sıkma 1. sınıf olduğun için ortam değişik gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmeTkc -- 20 Şubat 2016; 23:53:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.