Hediye listesindeki programlar AOMEI Backupper Pro AOMEI FoneTool Pro AOMEI MyRecover Pro AOMEI Partition Assistant Pro AnyViewer Pro Sticky Password Premium Wise Care 365 Pro Ashampoo WinOptimizer IObit Driver Booster Pro VovSoft Text Edit Plus SwifDoo PDF Pro DoYourData Uninstaller Pro VideoProc Converter WinX HD Video Converter WonderFox Video Watermark RecMaster Pro iTop Screen Recorder Pro Fast Video Downloader Audials One 2023 Ashampoo Photo Optimizer Franzis Image Editing Suite Hediye Ayrıntıları Tüm yazılımları veya tercih ettiğiniz yazılımların Zip dosyasını indirmek için sadece hediye sayfasını ziyaret edin ve "Get it Now" (Şimdi Alın) düğmesine tıklayın. Bu zip dosyası setup ve lisans kodunu içeren bir metin dosyasını içerir. Not: Bu hediye 27 Aralık 2022 tarihine kadar geçerli olacaktır. Hediye Sayfası: www.aomeitech.com AOMEI Biggest Christmas Carnival Giveaway https://www.aomeitech.com/partners/biggest-christmas-carnival-giveaway-1111.htmlHaberin Paylaşıldığı Site: https://teknobird.com/aomei-yilbasi-yazilim-hediyeleri/ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Premiumbird -- 18 Aralık 2022; 21:6:19 > |
Büyük Noel Karnavalı Hediyesi – 1300 Dolar Değerinde 21 Adet Programın Tam Sürümü Ücretsiz
-
-
Teşekkürler. Backupper, Partition Assistant ve Driver Booster sürekli kullandığım programlar 👍 -
Driver boosterını kullanıyorum,iyi oldu. Teşekkürler -
Eyyvallah Üstad
-
internette yazsan zaten direk çıkıyor,
-
Yeni format atılmış bilgisayarın sürücülerini yüklemeye yarıyor mu hocam?
-
Verdikleri zaten 3 aylık-6 aylık-1 yıllık kodlar. Çoğu ürün lisans kotası da dolmuş. Boşuna indirdim. -
hayırlı noeller
-
Para verip biri almış mi ki hiç 1300 dolar fiyat biçilmiş? Bir malın fiyatı senin belirlediğin değil, satabildiğin fiyattır. -
Satilmasa neden fiyat belirlesinler :D -
Satıyordur satıyordur da yılın 360 günü yüzde 80-90 indirimle
-
Hocam ne gibi faydaları var, driver booster bildiğim kadarıyla mavi ekrana sebep olan programdı önceki yıllarda
-
Sık sık birilerine format attığım için driver kurma ihtiyacım oluyor. İlaçlı sürüm kullanıyordum tabii ki :/. Bu da 6 aylıkmış pek bişey değişmedi.. Biz katılımsızdan devam.
-
recmaster süresi dolmuş aomei partition asistant ve winx hd video converter çalıştı. Ama winx tekrardan daha da pro ol tekrar lisans satmaya çalışıyor :D
-
Driver booster lisans key aldım bende. :)
-
tıkladm zip indirdi virüs olmasın bu ne
-
Tanınmış güvenilir bir şirket virüs koymaz hocam yinede siz bilirsiniz.
-
Software give yazın orada işinize yarayan ömürboyu lisans olanları alın
Arada işinize yarayanları paylasıyorlar
https://winningpc.com/giveaway/ -
Harddisk clone işini backupper çok güzel yapıyor. SSDye geçiş yaparken falan çok işe yarıyor.
Partition assistant da çok faydalı.
Diğerleri bilniyorum ama arayüzü temiz, işlevsel programları var bunların.
Haber verene teşekkürler.
------
Lisans yalnızca 1 senelikmiş ve 28 Aralık 2022'ye kadar aktive etmek gerekiyormuş.
Crackleyerek devam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 21 Aralık 2022; 21:45:33 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Para verip biri almış mi ki hiç 1300 dolar fiyat biçilmiş? Bir malın fiyatı senin belirlediğin değil, satabildiğin fiyattır.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X