Şimdi Ara

BÜYÜK SAYGISIZLIK !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.hemenpaylas.com/download/993987/SRO_2006-06-16_05-48-56__13.jpg.html
    http://img130.imageshack.us/my.php?image=sro20060616054856131cy.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swashbuckler -- 18 Haziran 2006; 14:53:16 >

• yaw ben hemenpaylaştan resmı yoladım ama nıye acılmyor ..? başka nasıl bu resmı gosterebılırım 1 lınk werebılen warmı
    teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbuckler

yaw ben hemenpaylaştan resmı yoladım ama nıye acılmyor ..? başka nasıl bu resmı gosterebılırım 1 lınk werebılen warmı
    teşekkurler
    imageshack.us a gir ordan ver linki
    chose ye tıkla ve resminin bulunduğu yerde resmini seçip host it de
    sonra link katagorilerinin en altındaki direk linki seç kopyala gel yapıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnIy4yOu

imageshack.us a gir ordan ver linki
    chose ye tıkla ve resminin bulunduğu yerde resmini seçip host it de
    sonra link katagorilerinin en altındaki direk linki seç kopyala gel yapıştır

Alıntıları Göster
    türmü bunu yazan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanlizsarki

türmü bunu yazan?

Alıntıları Göster
    Onu yazana saydırsak banlanırız vallahi. Neyse Türklüğünüzle gurur duyun böyle adamlara pabuç bırakmayın !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: jhoon

Onu yazana saydırsak banlanırız vallahi. Neyse Türklüğünüzle gurur duyun böyle adamlara pabuç bırakmayın !!!

Alıntıları Göster
    bana türk gibi gelmedi cünkü hç bi türk atasına böyle saygısızlık etmes
  • quote:

Orjinalden alıntı: swashbuckler

yorumsuz..
    http://www.****.com/download/993987/SRO_2006-06-16_05-48-56__13.jpg.html

sadece gülüyorum ne aldiriyorsunuz belliki akli dengesiz bozuk yada dili süüstü tersini söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internal Bleeding -- 18 Haziran 2006; 23:04:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Internal Bleeding

quote:

Orjinalden alıntı: swashbuckler

yorumsuz..
    http://www.****.com/download/993987/SRO_2006-06-16_05-48-56__13.jpg.html

sadece gülüyorum ne aldiriyorsunuz belliki akli dengesiz bozuk yada dili süüstü tersini söyledi
    yaa boswerin tamam o kendi .... sına baksın ... o.ç

• quote:

Orijinalden alıntı: _PUNİSHER_

Alıntıları Göster
    aCaßa ßaHSeTTiĞi KiŞi OlMaSaYDı Ne OLuCaKTı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eremenko/

Alıntıları Göster
    Eğer biz Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun ideolojisini tanıtamadıysak ve bu yabancı vatandaşlar da onun hakkında uyduruk kaynaklardan bilgi sahibi olup bu şekilde dolduruşa geldilerse, bunda o yabancı arkadaştan daha çok, bizim suçumuz vardır efendiler.

Ve Türklere ve Atatürke karşı edilen bu laflara karşı tepkinizi "fuk you!!! we are Turk we fuk you!!!!11" falan diye belli ederseniz, o adamlar hakkınızda "vay be türklere bak, korktum ve tir tir titriyorum" diye düşünmeyecekler. O olumsuz düşünceleri pekişecektir.

O adama 1-2 cümleyle Atatürk'ten bahsedip, onun hakkında böyle düşündüğü için ne kadar acınası bir durumda olduğunu, inceden laf sokarak söyleseydin, 25 kat daha etkili olurdu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Eremenko/

Alıntıları Göster
    ßoŞ WeRiN ÇoK ßuNLaR Gißi
  • quote:

Orijinalden alıntı: idontknow

Eğer biz Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun ideolojisini tanıtamadıysak ve bu yabancı vatandaşlar da onun hakkında uyduruk kaynaklardan bilgi sahibi olup bu şekilde dolduruşa geldilerse, bunda o yabancı arkadaştan daha çok, bizim suçumuz vardır efendiler.

Ve Türklere ve Atatürke karşı edilen bu laflara karşı tepkinizi "fuk you!!! we are Turk we fuk you!!!!11" falan diye belli ederseniz, o adamlar hakkınızda "vay be türklere bak, korktum ve tir tir titriyorum" diye düşünmeyecekler. O olumsuz düşünceleri pekişecektir.

O adama 1-2 cümleyle Atatürk'ten bahsedip, onun hakkında böyle düşündüğü için ne kadar acınası bir durumda olduğunu, inceden laf sokarak söyleseydin, 25 kat daha etkili olurdu..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: idontknow

Biz tarihci degiliz ki tarihimizi tanitalim ayrica kimin umrunda dünya genelinde ünlü bu kadar önder, lider var iken. zaten hangi milletten olursa olsun o cümleyi kullanan cocugun tekidir En azindan akli basinda biri sebeb göstererek kücük düsürür. Neymis efendim Vietnam kingmis lafa bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Internal Bleeding

quote:

Biz tarihci degiliz ki tarihimizi tanitalim ayrica kimin umrunda dünya genelinde ünlü bu kadar önder, lider var iken. zaten hangi milletten olursa olsun o cümleyi kullanan cocugun tekidir En azindan akli basinda biri sebeb göstererek kücük düsürür. Neymis efendim Vietnam kingmis lafa bak

Alıntıları Göster
    arkadaşlar üstüne bakın adam wietnam = king yazmış...
    benim NEFRET ettiğim we her fırsata insanlığı faşizme iticek kadar uyuz olduğum wietnamlı bi .... (küfür) işte daha ne bekliyorsunuzki..
    sadece bot ile oynayan sürekli aklı fikri para olan hırs düşkünü... çok kaydırıcam ama ayıp olucak neyse siz anlamışsınızdır..
    mümkünse bir tane bile wietnamlı ile konuşmayın we açabildiğiniz kadarına guild war açın diyorum (nerdeyse tek hedefim onları silmek bu oyundan )
    adamların kendi serverı war we inatla buraya giriyorlar, nasıl bi BEYINSIZLIK tir bu ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: namelessone

arkadaşlar üstüne bakın adam wietnam = king yazmış...
    benim NEFRET ettiğim we her fırsata insanlığı faşizme iticek kadar uyuz olduğum wietnamlı bi .... (küfür) işte daha ne bekliyorsunuzki..
    sadece bot ile oynayan sürekli aklı fikri para olan hırs düşkünü... çok kaydırıcam ama ayıp olucak neyse siz anlamışsınızdır..
    mümkünse bir tane bile wietnamlı ile konuşmayın we açabildiğiniz kadarına guild war açın diyorum (nerdeyse tek hedefim onları silmek bu oyundan )
    adamların kendi serverı war we inatla buraya giriyorlar, nasıl bi BEYINSIZLIK tir bu ya..

Alıntıları Göster
    Beyler açıkçası yabancı bir kişinin bunu söylemesi beni hiiç ilgilendirmiyor. Onlar önce kendilerine baksınlar. Ama kendi içimizden biri söylese zoruma giderdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: idontknow

Alıntıları Göster
    quote:

sen öyle diyorsun ama . hiç bi insan bilip bilmeden küfür etmez. adam düşünebilir bişey olsa kim olursa olsun direk n yargılı olmamalı. atamıza küfredecekse bile eger düşünüp acaba kim bi aarastırayım dese bulacaktır . kimin ne oldugunu. zaten küfür eden adam atamızı bilse ne olur bilmese ne olur. dogru bir şekilde bilgilendirilse dahi bu adam küfredecektir ki . zaten öyle kişileri bilgilendiremezsin. öyle tipler kendi ülkelerinde bile dışlanan tiplerdir. siz merak etmeyin ve ugraşmayın onları etkileyecem diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerkek

Beyler açıkçası yabancı bir kişinin bunu söylemesi beni hiiç ilgilendirmiyor. Onlar önce kendilerine baksınlar. Ama kendi içimizden biri söylese zoruma giderdi.

Alıntıları Göster
    Bu kişiyle bu yüzden küfürleşmeye bile değmez...Eğleniyo işte...

Yeni Türkiye’nin genç evlatları;
    Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz!

Mustafa Kemal ATATÜRK

Atatürk'ün en Sevdiğim sözü... Paylaşmak istedm...

• quote:

Orijinalden alıntı: kasap1

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    1 seyı acıklığa kawusturayım bunu soyleyen TÜRK deıl vıetnamlıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbuckler

1 seyı acıklığa kawusturayım bunu soyleyen TÜRK deıl vıetnamlıdır..

Alıntıları Göster
    hemen cellalenmeyin ataturkcuyum diye parlamayın....
    ne olursa olsun once bi sorun neden oyle dedigini
    bisiyler sallıyosa amacı sadce sinirlendirmektir ataturkde bunun icin iyi bir kozdur fırsat vermeyin
    mesela turk halkının %90 ı hitlerden nefret eder ama hitleri seven yokmudur elbet vardır.bi sebebi var tabiki
    ki burda olduğu gibi o adamın da ataturk hakkında bildiği bisiy vardır(yanlıs ya da dogru o adam kendi bakıs acısına gore davranmakta....)
    sovmekten cok bu sebebi ogrenmeye calısmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kruath

hemen cellalenmeyin ataturkcuyum diye parlamayın....
    ne olursa olsun once bi sorun neden oyle dedigini
    bisiyler sallıyosa amacı sadce sinirlendirmektir ataturkde bunun icin iyi bir kozdur fırsat vermeyin
    mesela turk halkının %90 ı hitlerden nefret eder ama hitleri seven yokmudur elbet vardır.bi sebebi var tabiki
    ki burda olduğu gibi o adamın da ataturk hakkında bildiği bisiy vardır(yanlıs ya da dogru o adam kendi bakıs acısına gore davranmakta....)
    sovmekten cok bu sebebi ogrenmeye calısmalı

Alıntıları Göster
    Demokrasiden bahsederler Türkiye'de yok derler.Amerika'yı örnek gösterirler her zaman.Eğer bir ülkede o ülkenin kurucusu hakkında ileri geri konuşuluyosa bundan büyük demokrasi olur mu???Bu iyi bişey mi elbette değil.Böyle demokrasi olmaz.Bu teröristlere yobazlara fırsat verirseniz onlarda böyle sağda solda konuşur.Bunu söyleyen eğer yabancıysa bilinki içinde kuyruk acısı var.Avrupalıların alayı bizansın torunları.Hani bizim dostumuz olanlar var ya sözde birleşecez ya onlarla.İşte gençlik bunları iyi görmesi lazım.Bugün o avrupalıların ağbilik yaptığı Türk vatandaşları.Yarın bi gün ağbilerine köpeklik yapacak.Bunu unutmasın bayrağımıza atamıza laf edenler.Kimse alınmasın ama bizim böyle saf ve bilinçsiz gençliğimiz varken.Aslında kabahat gençliğinde değil kabahat onlara bunları açıkça anlatmayan liderlerde öğretmenlerde.Suçu laf edenlerden çok ettirenlerde aramak lazım.Kim ne derse desin ULU ÖNDER ATATÜRK bi kaç tane itin sölediği lafla küçülmez zaten.Onlar it olarak doğdular it olarak ölecekler.Yaşadığı toprakta onun sayesinde oturuyo yiyo içiyo.Eğer Atatürk 0olmasaydı pek çoğumuz yine var olurduk.Anamızı bilirdik ama babamız belli olmazdı.Bu kadar açık ve net.Babamız ya avustralyalı ya bilmem nereli olacaktı.Tabi böyle öküzler için önemli değildir sanırım babasının kim olduğu.Onlar zaten kimin çocuğu artık siz anlayın....

• quote:

Orijinalden alıntı: kasap1

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kasap1

quote:

Orjinalden alıntı: _PUNİSHER_

burdaki herkesden özür dilerim ama bu arkadaşın dedigi gibi o.ç o.ç o.ç o.ç o.ç o.ç o.ç o.ç o.ç o.ç o.ç o.ç o.ç o.ç o.ç

Ve Türklere ve Atatürke karşı edilen bu laflara karşı tepkinizi "fuk you!!! we are Turk we fuk you!!!!11" falan diye belli ederseniz, o adamlar hakkınızda "vay be türklere bak, korktum ve tir tir titriyorum" diye düşünmeyecekler.O olumsuz düşünceleri pekişecektir.

Önce sunu adam gibi oku arkadas düsünecekler demedi düsünmeyecekler dedi. Ne milletiz ya.
    Edit : Bu tip arkadaslarda oyunda görüpde forumda sikayet ettiginiz kisiler. bkz:( " Abi ne cok küfür ediliyor KOya benzedi " )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internal Bleeding -- 25 Haziran 2006; 1:25:09 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.