Fazla bişey anlatmaya gerek yok resimler ortada zaten
Araç güzel olmuş fakat hemen eleştri yapayım vitesin altındaki eflatun sanırım o bez iyi durmamış bence onu hemen sökün
özelliklerin bir bölümünden bahsedersek
kapı kolları iptali tüm kapılar kumanda ile açılıyo
mp3 vcd dvd play station 2 oynatabilme
JBL hifi bagaj iç woofer
sportif süspansiyon
ikinci akü destegi kontrollü
220 V sistemi araç içinde
deri kaplamalı orta konsol kapı içleri ve tavan
metalik buz mavisi boya ve üzerinde pembe sedef
spor hava filtresi
kontrollü açılabilen eksoz
7 renkli neonlar
kaput uzatma
bagaj kilidi iptali
özel arka plaka yeri tamponla birlikte
sportif yarış koltukları
ve resimlerde görebildikleriniz vb.vb.vb.
moral bozmak gibi olmasın ama benim hiç hoşuma gitmedi. bi de keşke bu kadar para harcamadan önce bir araba alsaydınız, daha doğrusu bunların değeceği bir araba alsaydınız. Kendi görüşümdür, tartışma yok
araç içi hariç gayet güzel olmuş bence içerisi biraz düzen istiyor. gayet sade, abartısız, sevdiğim tip olmuş modifikasyon dediğim gibi iç kısım düzen istiyo
kardeşim spolier güsel olmus kaput uzatman çok hoşuma gitti ön tampon güsel olmus ama arka tampon olmamıs iç tasarıma gelince o torpidonun üstündeki ekran iyi güsel de olmamıs işçilik sıfır kenarlarına siyah bantmı çektiniz sırıtıyor iç tasarımdaki bezmi derimi neyse oda yakısmamıs aslında yakısmamıs degilde işçilik iyi olmamıs sagından solundan büzüsmeler var göze hitap etmiyor iç tasarım yanlız arabanın rengi 10 numara kazasız belasız sürüsler
Arkadaşım iyi güzel uğraşmışsın da, ne bileyim ya biraz çaça olmuş gibi Daha sade ama daha kaliteli görünüm yaratsaydınız iyi olurdu da.. Neyse sizin içinize siniyorsa, güle güle kullanmak düşer. Allah kaza bela vermesin de, çat diye kırılmasın fiberler
ellerinize sağlık usta sağlam olmuş araba. ama içi biraz dağınık sanki. ve o vites kolunun altındaki örtümü ne değişik bir rengi var o gitöeöiş be oraya. yoksa gayet güzel Allah kaza bela vermesin. amin
aga iç tarafı biraz daha düzenli iyi bişey yap mesela o deri yada bilmiom herneyse işte onu kaldır ordan ve madem direksionu deiştirdin vitesi nie deiştirmedin o vites orda çok sırıtmış spor bi vites al bence araba genel olarak çok süper tampnlar filan hoşuma gitti vaalla
Paralar boşa gitmiş gibi...
Ozellikle ic kısım cok kötü olmuş.
ufak tefek farklar haricinde aynısını gördüm.bence fiat bu kadar uğraşı haketmeyen bi marka bu kadar masrafa 2000-2001 focus ghia alıp fevkalade bi şekilde binilebilirdi.kusura bakma hocam şahsi düşüncelerim bunlar
ama iç ekranın işçiligine söz etmemelisiniz yakından gördügünüzde işçilik kalitesini anlarsınız belki fotografta sırıtmış olabilir
flexiglas ile özel yapılmış cam tabaka üzerine parlak siyah kaplama var ekran iç tarafta kalıyo bence işçilik iyi yakından görmeniz tavsiyemdie
deri olan kısımlardaki sarkmalar bizimde rahatsızlık sebebimiz oralara bi düzen vericez artık
YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER
YORUMLARI BEKLİYORUM
toplam ne kadara mal oldu çok masraf yapılmış belli motorda ne gibi düzenleme yapıldı ben olsam orj palio motorunu değiştirirdim
canavar gibi olmuş valla eflatun bez dışında
hocam bunu sokakda bıkramıyorsundur herhalde geceleri
Aracın dışı çok hoş ancakkk, içi tam bir facia bana göre. Hele o torpidonun orda yapışkanımsı ekran
Yinede ortada bir emek var bunu kimse inkar etmemeli. Elinize sağlık
Pek hoşuma gitmedi nedense, bende farklı bir yorum yapayım
Ben otomobilin rengini sevmedim,o kadar yapılan çalışmaya rağmen araç dikkat çekmiyor,siyah yada kırmızı gibi iddialı bir renk olsa daha çekici olurdu araç bence. Tabi bu zevk meselesi. İçeride bir karışıklık hakim ,dışa gösterilen özen gösterilmemiş sanki.
Bu arada emeğe saygı tabikide,daha iyisini yapabilen varsa göstersin görelim bizde