Bildirim
C Segmenti Hb Benzinli Manuel Araç Tavsiyesi (Golf, Focus, 308)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Manuel focus 3 MCA 1.5 dizel, 120 bg 300 tork. İyi gider...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2012 yılında focusun 1.6 ecoboost 182 ps manuel olan bir modelini getirmişti Ford. O zamanlar bu arabayı alıp pistr yarışa giden tipler vardı. Piyasada çok bulunmuyor diye biliyorum. Performans istiyorsanız bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFV -- 8 Şubat 2020; 21:13:29 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Anam avradım olsun zengin olsam sırf bu tercihleriniz için size arabanızı ben alırdım,keşke forum kullanıcılarına örnek olsa şu başlık.Dşzel Otomatik hayranlığına son verseler.
Astra düşünürsen satmayı düşünüyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
308 öneririm kesinlikle temizindwn al
Golf 6 tsi iyi gider keyifli motordur ama biraz da yakar, bazı kişilerin abarttığı kadar tasarruflu bir motor değil. Derseniz ki iyi gitsin basınca kaçsın o zaman sorun yok. -
-
-
Teşekkürler . İstesem de alamam. Yurt dışında yaşıyorum ,quote:
Orijinalden alıntı: mr_emn34
Astra düşünürsen satmayı düşünüyorum -
Otomatik vitese isinamadim. Manuel kullanim bana daha keyifli geliyor. Dizeller de gürültülü ve masrafli.quote:
Orijinalden alıntı: Silenforce
Anam avradım olsun zengin olsam sırf bu tercihleriniz için size arabanızı ben alırdım,keşke forum kullanıcılarına örnek olsa şu başlık.Dşzel Otomatik hayranlığına son verseler. -
Yakıt sorun degil aslinda yasadigim ülkede Benzin 1,50 Dizel 1,60. Benim ögrenmek istedigim. Bunlarin arasinda kalite, konfor, kronik sorunlar hakkında bilgi almak.quote:
Orijinalden alıntı: Melikşah_38
Golf 6 tsi iyi gider keyifli motordur ama biraz da yakar, bazı kişilerin abarttığı kadar tasarruflu bir motor değil. Derseniz ki iyi gitsin basınca kaçsın o zaman sorun yok. -
Focuslari begeniyorum. Fakat kokpiti sanki insanin üstüne üstüne geliyor. Yasam alani anlaminda biraz sikintili gibi.quote:
Orijinalden alıntı: AFV
2012 yılında focusun 1.6 ecoboost 182 ps manuel olan bir modelini getirmişti Ford. O zamanlar bu arabayı alıp pistr yarışa giden tipler vardı. Piyasada çok bulunmuyor diye biliyorum. Performans istiyorsanız bakabilirsiniz. -
308 tasarim anlaminda bunlar arasinda en iyisi bence. 2.El de uygun fiyata girtlak dolu bulunabiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: defiant82
308 öneririm kesinlikle temizindwn al -
Aynen bi de SORUNSUZLUK da cabasıquote:
Orijinalden alıntı: KızgınHokkabaz
308 tasarim anlaminda bunlar arasinda en iyisi bence. 2.El de uygun fiyata girtlak dolu bulunabiliyor.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar Temiz ve donanımlı bir golf 6 1.4 Tsi 122 PS Team satın aldım. 4 kış 4 yaz lastiği jantlarla birlikte ve 1 yıllık garanti ile aldım.
Donanım olarak
- Led gündüz farları
- Sürüşe duyarlı bi-xenon farlar
- Navigasyon
- Geri görüş kamerası
- 30 GB hdd
- Koltuk ısıtma
- hız sabitleyici
- Park Assistent (Sadece sağ tarafa)
- Kararan dikiz aynası
- İçeriden katlanan aynalar (kumandadan neden katlanmıyor anlamadım)
İçeride ki malzeme kalitesi iyi sürüş konforu konusunda da memnun kaldım. Yol ve motor sesi içeriye az geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızgınHokkabaz -- 13 Şubat 2020; 10:44:41 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X