Şimdi Ara

C Sınıfı dizel araç hakkında kararsızım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar csınıfı Sıfır dizel araç araştırıyorum,pek vaktim olmadığından bayilere gidemedim daha. Önce Aklımda birkaç marka belirlemek istedim.
    Benim için Aracın şehir içinde az Yakıt yakması ve uzun yolda içeriye çok fazla ses almayıp yormaması kâfidir. Piyasada bolca gördüğüm bir kaç modeli yazıyorum, sizlerde fikirlerini paylaşırsanız sevinirim.

Ford focus 1.6 TDCI HB
    Opel Astra 1.6 CDTI 136 hb
    Nissan Quasquie ( dizel versiyonları çok tasarruflu söyleniyor)

Vw Jetta 3 ay süre veriyor değendirmiyorum.

• Dizelde fordtan şaşma tdci
  • Bu kriterlere en çok uyan araç focus.
  • Az Yakıt..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bravo tabi ki.

• 136Lik astra varken bence astra alinir. Hem tasarim hem motor bakimindan guzel bir ikili. Fordun son motorlarini bilmem ama oncekiler biraz gurultulu calisiyor. Kimine gore kasa degisecek olmasi sorun olabilir. Ancak bence guncel kasa hala daha guzel. Beyaz renkli sanruflu bir astra iyi gider derim

• Astra ama yeni kasayı bekliyorum.zaten yeni kasa gelince şimdi mevcut olan kasayı Classic olarak satacaklar belki indirim yaparlar.ikinci eli sıfırdan pahalı zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana yakın olan bayiden 1.6 Hb sport - still paket için fiyat aldım telefonda. Ayrıca öğrendiğim kadarıyla yeni kasa astarlar 2016 2. Çeyreğinde tr yollarında olacakmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Az Yakıt..

35 km/h ortalama şehir dışı ortalaması 16-17 km/h ortalama şehiriçidir ve ben ona bakarım

• Astra bu ikiliden çıkan sonuç ve şu sıralar indirim var opellerde

• Yeni ford focus'u bende tavsiye ederim, gayet iyi araç.
  • Ben size ikinci el birkaç araç önersem a3 sedan MB a180 BMW 1 serisi pahalı derseniz yan tarafta sorunsuz corolla var hem çok sessiz hem daha uygun bu araçlar baktığınız c lerden üstün

• kaykuy K kullanıcısına yanıt
    Focus iyi. Her halukarda focus oneririm. Ancaaak astrada on numara indirim var. Opel ve fordun konfiguratorlerinden olusturup fiyat karsilastir. Fordu sevsemde lanet gelsin onlara ne duzgun sitr ne duzgun donanim paketi ne duzgun jant sacma sacma isler bos paket filo satislariyla yuruyorlar olan biz ford severlere oluyor disturbutore zeval gelmesi el degistirmesi dilegiyle...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.