Şimdi Ara

C4 1.2 130hp EAT6 Sürüş İzlenimleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, aracı alalı 4 ay oldu ve 6000 km yol yaptım. Bu versiyon forumda çok fazla olmadığı ve artık satılmadığı için de almayı düşünen arkadaşlar için izlenimlerimi paylaşmak istedim:

1- Motora diyecek hiçbir kelime bulamıyorum. Her koşulda çok canlı, atak ve sessiz. 130 beygirin tamamının hakkını veriyor. Araba 3 yolcu ve full bagajla bile dağ yollarını hiç zorlanmadan çıkabiliyor.

2- Şanzıman motorla uyumlu ve geçişler pürüzsüz. Hem EDC hem de Powershift kullanmış birisi olarak çok rahatlıkla söyleyebilirim ki her ikisinden de daha konforlu ve geçişleri daha iyi. Alt devirlerde bile kavraması çok iyi olduğu için asla titreme vs. yapmıyor.

3- Frenler çok başarılı. ABS devreye hemen girmiyor ve araç sert frenlemelerde bile çok stabil.

4- Direksiyon şehir içi için biraz ağır kalıyor ama uzun yolda çok dengeli ve güven veriyor.

5- Uzun yol konforu sınıfında en iyilerinden. Koltuklar çok rahat.

6- Apple Car Play ile navigasyon uyumu sorunsuz. Bana çok faydası oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden satıştan kalktı onu hiç anlamadım. C4 alacak herkes dizel istiyor o yüzden benzinliye rağbet olmadı galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

Neden satıştan kalktı onu hiç anlamadım. C4 alacak herkes dizel istiyor o yüzden benzinliye rağbet olmadı galiba

Bayiler PureTech dolu zaten stoklar eriyince tekrar gelecektir.

Donanımların yazılmaması olmamış PureTech'in 230 Tork gücüde çok önemli bir unsur.

(1.2 TSi 180-1.4 TSi 200 Tork)

• bence araç seneye kasa değiştireceğinden yavaş yavaş modelleri düşürüyorlar..

satarsa dizel satsın, benzinli isteyene yok gibi bir kafası var sanırım Bayraktar'ın.. ya da Yurtdışından talimat böyle geldi..

enteresan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tiguan 1.4tsi dsg izlenimlerim.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.