Şimdi Ara

C4 - Megane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Megane Sedan 1.6

Arkadaşlar bu iki araba arasında kararsız kaldım. Galerilerle Megane öneriyor fakat iyice kararsız kaldım. Bu iki araç hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

• İkiside güzel araç ama megane Türkiye şartlarında daha uygun gibi geliyor.
  • Falcon teşekkürler görüşünü bildirdiğin için. Konuyu sanırım yanlı başlıkta açmışım nasıl doğru yere taşıyabilirim ?
  • corolla

quote:

Orjinalden alıntı: ToPRaKSaGLaM

C4 SX 1.6İ
    Megane Sedan 1.6

Arkadaşlar bu iki araba arasında kararsız kaldım. Galerilerle Megane öneriyor fakat iyice kararsız kaldım. Bu iki araç hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

corolla

quote:

C4 SX 1.6İ
    Megane Sedan 1.6

neden Corolla
  • sorunsuz.

japon.

quote:

quote:

corolla

quote:

C4 SX 1.6İ
    Megane Sedan 1.6

neden Corolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 25 Ağustos 2007; 13:05:11 >

• quote:

sorunsuz.

japon.

quote:

quote:

corolla

quote:

C4 SX 1.6İ
    Megane Sedan 1.6

neden Corolla

Saol çok aydınlatıcı bi mesajdı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Passat Variant - c4 picasso ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • megane ın hangi versiyonu
    aralarında donanım farkı olabilir
  •  C4 - Megane

Araba modelleri konusunda hiç bilgim yok diyebilirim. Bütçemi söyledim galeriden bu arabayı önerdiler. Bu fiyatın üstünde olmayacak şekilde sayfada daha mantıklı olan bir model varsa yardımınız çok işime yarar.

http://www.renault.com.tr/model/price_list.asp?modelID=5

• ikisi değil, civic diyorum
  • Ben şimdi gidiyorum geldiğimde burda sayfayı doldurmuş bi şekilde öneride bulunmanızı temenni ediyorum. Buna çok hitiyacım var
  • burada herkafadan bir ses çıkar
    çünkü bu iki araç arasındaki fark sonuçta kişisel tercihten öteye gitmez
    bence sen citroen com.tr den ve renault com.tr den araçların özelliklerini indir
    sonrada her iki araca bin güzelce kullan sonrada kararını ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXTREMETE

burada herkafadan bir ses çıkar
    çünkü bu iki araç arasındaki fark sonuçta kişisel tercihten öteye gitmez
    bence sen citroen com.tr den ve renault com.tr den araçların özelliklerini indir
    sonrada her iki araca bin güzelce kullan sonrada kararını ver

burası forum ve farklı kişiler yazdığına göre farklı şeyler yazılması kadar doğal olamaz. zaten o nedenle forum ortamında bilgiler istemiş arkadaş. yazdığınız gibi kendi karar verecek olsa zaten buradan yardım istemezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 25 Ağustos 2007; 15:21:01 >
  • C4'e sorunlu araç diyolar, Megane'ye gelince 2003 ten beri aynı kasa artık sıktı herkesin altında megan var.

Bence başka seçeneklere yönelmem daha iyi olacaktır. Ama illa ikisi arasında kalırsan megane'yi tercih etmen senin için daha hayırlı olur.
  • Arkadaşlar öncelikle cevaplarınıziçin hepinize teşekkür ederim.

EXTREMETE Söylediklerinde haklısın ama benim arablar hakkında hiç bir bilgim yok. C4ü iç dizaynı için Meganıda Güvenlik bakımından değerlendirip yazdım. Benim tek isteğim ilerde bir sorunla karşılaşmayacağım bir araç almak. Galerilerdeki görevlilerede açıkçası pek güvenemiyorum kendi çıkarları için 3 değerindeki arabayı 5e vermelerinden korkuyorum.

Bu 2 seçenek dışında tavsiye edebileceğiniz başka bir otomobilde olabilir. Bütçem Max: 40.000 ytl
  • yanlız bu ikisi arasından tavsiye isterseniz megane.nedenmi çünkü en çok satan yerli sedanmış,parça fiyatı daha ekonomikmiş,bence kasasıda daha hoş.(sınıfına göre)reklamlar ve trafik öyle diyor.

he başka alternatif isterseniz cıvıc derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 25 Ağustos 2007; 17:32:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

yanlız bu ikisi arasından tavsiye isterseniz megane.nedenmi çünkü en çok satan yerli sedanmış,parça fiyatı daha ekonomikmiş,bence kasasıda daha hoş.(sınıfına göre)reklamlar ve trafik öyle diyor.

he başka alternatif isterseniz cıvıc derim.

Teşekkürler yorumun için. Yorumlardan anladığım kadarıyla Civic her 2sindende daha iyi görünüyor. Civic hangi modelini tavsiye edersiniz ?
  • http://www.honda.com.tr/otomobil/prices.htm fiyatların hangisi uygunsa onu seç,pişman olmazsın.aralarındaki en başarılı tasarım honda'da.
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle cevaplarınıziçin hepinize teşekkür ederim.

EXTREMETE Söylediklerinde haklısın ama benim arablar hakkında hiç bir bilgim yok. C4ü iç dizaynı için Meganıda Güvenlik bakımından değerlendirip yazdım. Benim tek isteğim ilerde bir sorunla karşılaşmayacağım bir araç almak. Galerilerdeki görevlilerede açıkçası pek güvenemiyorum kendi çıkarları için 3 değerindeki arabayı 5e vermelerinden korkuyorum.

Bu 2 seçenek dışında tavsiye edebileceğiniz başka bir otomobilde olabilir. Bütçem Max: 40.000 ytl

Böyle bir beklentin varsa bu iki araçtan uzak dur. 1. Civic 2.Corolla tavsiye ederim.
  • gt-40 & kkvan çok teşekkürler. Sanırım Civic yönünde değiştirdim kararımı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.