Şimdi Ara

Cabrio Araçta Direklerde Boya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 2008 Eos'u computest'e soktum Ankara'da. Computesti yapan bosch bayisi araç temiz dedi genel olarak.

Sol yan'da çiziklerden dolayı lokal boya var dedi. Birde direklerde boya var dedi.

Direkte boya kafamı karıştırdı. takla filan atsa kaput dahil heryeri boyalı olması gerekmez mi?

Satarken bir sıkıntı yaşarmıyım alsam.

Araç 2008 model 1.6 44bin olarak anlaştım kapora vs vermedim.

Yorumlarınız önemli yarın karar vermem gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesadufdiyebirseyyok -- 2 Ağustos 2015; 20:06:19 >

• Hocam testi yaptırırken sorsaydınız ya keşke. Kazası olup olmadığını söylerlerdi. Biz burdan ne desek yalan olur. Taklası da olabilir, bazı cabriolarda direkler araç renginden farklı oluyor, aynı olsun diye de boyanmış olabilir. Burdan bilemeyiz ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eos'da aynı renk direkler. Kısacası kafam karıştı biraz.

Biri tam boyalı, diğeri yarım boya dedi. metalik renk araçta yarım boya saçma geldi benim bildiğim tamamı boyanır yani.

Bir arkadaşım bulaşma dedi, ama taklası olsa kaput veya bagajda boya olması gerekmezmi.
  • Alıp satması zor araçlar zaten bide boyalısı iyice uğraştırır seni.
  • Cabrio'da boyasız araç yok gibi. Direkler kafamı karıştırdı sanırım vazgeçmek zorunda kalacağım. Hasar kayıdı da yok zaten.
  • Boya varsa işlemde vardır kimse Sorunsuz darbesiz aracı boyarmı kaldıki fabrika boyası kolay kolay dökülmez . direklere bagaj içine motor içine genelde işçiler boyar robotlar aracın tüm dış aksamını boyarlar .insan boyadığına göre kalın atılmış olabilir.

• Aracın canı sıkılmıştır takla atmıştır.O yüzden boyalı olanbilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAPUTU BOYALI ARAÇ ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belkide aracın kaputu değişti testde de anlaşılmadı kafa karıştırıcı

• güneş yanığı olmuştur ondan boyanmıştır
    misal bizim aracın tavanında yanık yok ama çıtada yanık var ilginç
  • Herhalde boyasız cabrio bulamayacağım, 3 sene öncede almak istedim gene bir sorun çıktı. Sıfırlarına da gücümüz yetmiyor. Bir heves gene vazgeçmek zorunda kalacağım. 1-2 sene sonra satmam gerekebilir sonuçta çokta zarar etmek istemiyorum. 3000-5000 olabilir ama direklerde boya sıkıntı olacak gibi duruyor içime sinmedi.
  • önemli olan takla barlarının açılıp açılmamış olması eğer takla barları açılıp kapandiysa kaza yapmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: canakkaleli17

önemli olan takla barlarının açılıp açılmamış olması eğer takla barları açılıp kapandiysa kaza yapmıştır

Nasıl anlayabiliriz bunu hocam?
  • o konuda pek bi bilgim yok buda aynı airbag gibi bi muamma takla barlari genelde arka koltukların başlıklarının arkasında olur araç devrildiği zaman açılır ki araç ezmesin içindekileri diye bu direk mevzusu ise eğer mekanizma hiç bir şekilde takılmadan sıkıntısız bir şekilde kapatıp açıyorsa tavanı sorun yoktur herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: tesadufdiyebirseyyok

Cabrio'da boyasız araç yok gibi. Direkler kafamı karıştırdı sanırım vazgeçmek zorunda kalacağım. Hasar kayıdı da yok zaten.

araçta boya hasar varken hasar kaydı yoksa tehlikeli, ne hasar aldı kaçparaya toplanabildi bilemezsiniz
  • EOS almak kadar satmakta zor motor olarak TSİ motorları seçin

Hayrını görün hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fikirleriniz için teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

quote:

Orijinalden alıntı: tesadufdiyebirseyyok

Cabrio'da boyasız araç yok gibi. Direkler kafamı karıştırdı sanırım vazgeçmek zorunda kalacağım. Hasar kayıdı da yok zaten.

araçta boya hasar varken hasar kaydı yoksa tehlikeli, ne hasar aldı kaçparaya toplanabildi bilemezsiniz

hasar kaydı var fakat 900 tl civarı, sol çamurluk ve kapı boyalıyken, sırf 2si o paralar tutar fikrimce. direkler karıştırdı kafamı. Sonuçta 45bin liralık araç, kaç senelik birikimimiz vazgeçmek en doğrusu olacak.
  • takla atsa ön cam ile de işlem gerekir, güneşlik kısımları vs. yine de can sıkıcı durum tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.