Şimdi Ara

Çakarlı araç görünce heycanlanma be vatandaş !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilirsiniz hakim, savci vb. bazi üst duzey, insan ustu nitelik ve haklara sahip kisilere verilen çakarlı megane araclar var, trafikte deli gibi gelir emniyet seridi olmasa bile sıkıstirir.
    Ben dün trafikte önümde yan seritte giden arabayi gecerken tam arkadan bu malum araclardan biri onumdekinin arkadan geliyor.
    Bu adam da bu tepe lambasini gorunce deli gibi (maksimum 1 metre vardir yoktur) önume kiriyor ona yol veriyor.
    Ben bunu yapabilecegini öngördüğüm ve çok maruz kaldigim icin temkinli davranip carpmiyorum.

Soru 1: 5 ya da 10 saniye yol vermezsen aracini roketle mi patlatacaklar?
    Soru 2: Kursuna mi dizecekler?
    Soru 3: Hakkinda dava mi acilacak?
    Bu kadar korkmayin be arkadas. Canini ve diger insanlarin canini o adam evine 10 dk erken girecek diye hiçe sayma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef trafikte en ufak olayda kavgaya yer arayanlar, çakarlı aracı görünce saygı duruşuna geçiyor.
  • hakim savcılara çakarlı araç vermiyorlar. neticesine güvenen hakim savcılar kendi araçlarına çakar taktırıyor ya da ŞOFÖRLE beraber araç tahsis ediyorlar. genelde zengin ve zengin çipleri taktırıyor kendini önemli hissetsin diye.

geçenlerde haber vardı trafikte çakarlı araca yol vermedi diye bıçaklanan adam. bence siz de çok şeyetmeyin. canınızdan değerli değil.
  • Savciliklar, gorev icin verilen tum araclardan cakarlari sokturdu.
    Yuksek mevkiideki savcilara tahsis edilen makamlarda mevcut, o araclarda 10 15 i gecmez.

• yani demekki lazım olana verildi. e güzel uygulama. herkes sakin değil trafikte. panik yapan çok. korkan çok. biz dikkatli olacağız.

haa mal da çok. ambulansın sesini kesin duyuyordur yani. yol vermiyor yahu. hadi diyelim duymadın. demekki aynana filan hiç bakmıyorsun... bence bu daha önemli mesele.
  • Yok ben yol veriyorum ve o arkadasin da yol vermesi gerekiyor. Yalniz trafigi tehlikeye atmadan ver yolunu. Kanamali hasta mi bu pat isigi gorunce hemen direksiyonu kiriyon.

• bir anda gördüyse artık:) tabi aynaya filan da bakılmadığından böyle...:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cakarli araclar benimde en tirstigim tip araclardir. Ya icinde muhim bir insan vardir yada belanin ta kendisi. 32 yasinda neden yol vermedigim icin başıma silah dayansin? Cok mu ucuz hayatim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    sözde yasak olmasına rağmen zaten bir çok kişi hala takıyor bu çakarı ve kanuna karşı gelen adamda silahta vardır bıcakta boşverr vericeksin yolu sie olup gitsin..
  • Yasak kime? Garibana? Garibani kim ipler? Kimse

• başsavcı hakime savcıya ne yapıyor. sana ne yapar katip
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Hahaha kesinlikle dogru. Bir garip katip

• heyecanlanmayıp ne yapalım birader, ya sivil polis çıkıyor aşağı indiriyor, ya psikopat çıkıyor bıçağı sokuyor.

• Ya benim de amirim var. Bindim o aracta bulundum ama adam diyor ki sıkıstırma milleti eve gidiyoruz aceleye gerek yok. Ses yapma sakince gec diyor. Iste feraset iste adam gibi adamlik

• Şimdi size bir soru.

Çakarlı bir Savcı aracı gıcır bir 2020 model Audi A6'nın arkasına Lamborgini Aventador dayansa ve Lamborgini tepesine polis lambası koyup eline mikrofonu alıp " Bilader çek lan sağa" dese sizce o sürücünün akıbeti nolur ?

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Ayni gorusteyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.