Şimdi Ara

Çalışan Arabada Marşa Basılırsa Ne Olur?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
44.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Koruma var artık bassanda marş almıyor tarak sağlam
  • Bizim araba çok sessiz olduğu için çalışmadığını düşünüp marşa basmışlığım oldu. Çıkan ses psikoloji bozabilir
  • gorç gurç gorç diye bir ses çıkartıyor.

bir kere boş anıma denk gelmişti, o sıra yapmıştım.
  • Bir keresinde annem yapmıştı. Gece vakti ben yanda birazcık uykuluyum, oturuyorum. Annem arabayı çalıştırırken motor çalışmadı zannedip tekrar bastı marşa birden yerimden fırladım. Acayip gürültülü bir ses çıkıyor.
  • sanki elektrik tellerine taş attığında o cazırtılı cuzurtulu kopan tel gibi ses çıkıyor. kokrkuyorsun bişey oldu diye.
    dün yaptyım ben de. arkadaş kontağı açık bırakıp inmiş arabadan mal.
    5 dakika dışarıda durduk araç kontak açık bırakılı rmı?
    o kadar sene şoför bir de .
  • Madem hortlanmış, ben de yazayım.

Geçenlerde unuttum arabanın çalıştığını araba da dizel, bir kez daha çevirdim kontağı hiçbir şey olmadı, en ufak bir ses bile gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerkut

Hanım hergün okula giderken marş aldıktan sonra neredeyse 10 sn geç bırakır marşı,,,bırrgggggggggg diye ses çıkar,
    o iğrenç sesi taaa evden duyarım....
    yani buda bir nevi çalışır durumda marşa basma oluyo...

Allahtan araba fiat, dandik araba 1500 defa yapmıştır yengeniz daha bişey olmadı makineye

Arabaya ne oldu saglam miydi en son hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• annem genelde 1-2 saniye geç bırakır marşı daha hiç sorun olmadı.hatta araba açıkken kapatıp 1 saniye içinde tekrar çalıştırır marş motoru ağlarcasına ses çıkarır benim eski aracım polo classicte (1.6 75 lik motor) marşı 1-2 saniye geç bıraksam marş motoru gırrr diye öterdi.hatta hava çok soğukken bazen marş motoru dişlisi sıyırırdı gıırrr diye ses çıkarırdı.şimdiki aracım hyundai accent blue ve vw crafterda kontağı çevirsen bile marş yapmıyor araba açıkken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 16 Ağustos 2016; 16:10:15 >
  • acemi donemde stop etti sanip cevirdim calismadi sandim 5 6 defa daha cevirdim. bi sey olmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • stop etse gösterge ekranında gözükür, hal böyle olunca araç stop ettiğini düşünüyorsanız göstergeye bakmak çözüm olabilir.
  • iğrenç bir ses çıkar. 2011 corolla'da öyle en azından. gösterge ışıkları söner tekrar yanar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 16 Ağustos 2016; 17:44:44 >
  • BMW 528 kullanıcısına yanıt
    Araç benzinli ve rolantide ise birazda müzik olduğunda anlaşılamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

iğrenç bir ses çıkar. 2011 corolla'da öyle en azından. gösterge ışıkları söner tekrar yanar

aynen 2012 de denedim ben de. deneme değil de denk geldim.
    devreler yanmış gibi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

iğrenç bir ses çıkar. 2011 corolla'da öyle en azından. gösterge ışıkları söner tekrar yanar

aynen 2012 de denedim ben de. deneme değil de denk geldim.
    devreler yanmış gibi oluyor.

aynı sesleri akü bittiğinde de duyarsın, bi keresinde marşa basmıştım böyle sesler çıkmıştı meğerse aküsü ölmüş. akü bitmişken marşa bastığında da böyle iğrenç cızzzzzttt sesleri çıkartıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 17 Ağustos 2016; 13:31:00 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.