Şimdi Ara

Çalışma Programı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

spora başlayalı 1 ay oldu hoca ilk program olarak aşağıdaki programı verdi boy 171 kilo 63 yağ oranım %10du ancak 2 yıldır body yapan birisiyle görüştüğümde 1. ayın sonunda bölgesel çalışmaya geçmen daha faydalı olacaktır daha iyi gelişirsin dedi hocaya sorduğumda ise 4.programdan itibaren geçersin dedi bölgesele(hocanın hesabına göre 4 ay sonra) arkadaşa hoca böyle dedi deyince seni orda tutmak için yapıyor inanma boşa zaman kaybetme dedi sizin yorumlarınızı alabilirmiyim?

1)leg extension
    2)leg curl
    3)pulldown
    4)seated row
    5)chest press
    6)lateral raise
    7)abdominal churnc bench hepsi için 3*12

• quote:

Orijinalden alıntı: denkel

merhabalar,

spora başlayalı 1 ay oldu hoca ilk program olarak aşağıdaki programı verdi boy 171 kilo 63 yağ oranım %10du ancak 2 yıldır body yapan birisiyle görüştüğümde 1. ayın sonunda bölgesel çalışmaya geçmen daha faydalı olacaktır daha iyi gelişirsin dedi hocaya sorduğumda ise 4.programdan itibaren geçersin dedi bölgesele(hocanın hesabına göre 4 ay sonra) arkadaşa hoca böyle dedi deyince seni orda tutmak için yapıyor inanma boşa zaman kaybetme dedi sizin yorumlarınızı alabilirmiyim?

1)leg extension
    2)leg curl
    3)pulldown
    4)seated row
    5)chest press
    6)lateral raise
    7)abdominal churnc bench hepsi için 3*12

benim bildigim olması gereken 1 ay böyle ısınma programı ondan sonra belki 2 günlük bi program yapılır 2 ay daha sonra 3 günlük devam edilir.

• denkel kullanıcısına yanıt
    Bölgesel dediğin nedir açabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Bölgesel dediğin nedir açabilirmisin?

Splitten bahsediyor herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    bölgesel dediğim bir gün gögüs bir gün sırt fln gibi olan programlardan bahsediyorum 2senedir body yapan arkadaş 1. ay sonunda geçmen faydalı olaacakır dedi diye kafama takıldı bugün hocayla yine konuştum oda şöyle cevap verdi sonuçta bu hareketlerlede kas yapıyosun ancak önümüzdeki ay ve sonraki ay programların değişecek bölgesele 3ay sonra geçebileceksin istersen şimdide yazarım dedi ama kaslar lifler alışmadan direk bölgesele geçersen sakatlanma riskin olur dedi bu programı uygula 6ay sonra gözle görülür kasların şekillenecek dedi ikna oldum bende şimdilik
  • denkel kullanıcısına yanıt
    Anladim simdi. Bende ilk ayı makinelerle tamamladim. Ikinci aya bölgesel dedigin programa gectik. Gerci hala birkac makina devam ediyor. Iyi mi ettik kotu mu ettik bilmiyorum. Hareketler dumbell ile oluyor genelde ve denge sorunu olabiliyor bazi pozisyonlarda. Zamanla alisilir sorun yok, sana gelince tamamen sana kalmis ama bence 4 aya falan kalma, en gec 2. ayin sonunda gec.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.